Йордан Тодорв в Левски - Какво мислите момчета ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Йордан Тодорв в Левски - Какво мислите момчета ?
Уф, пак нищо няма да стане. Взимаме играч от отбор от Б група, след това още 2 ма от отбор, който си купи 2 мача за да остане в групата, май тази година ще се бориме за оцеляване в елита :D
- santiliana
ehh написа:Какво да мисля? Искам отборът ми да побеждава, пък ако ще и Бин Ладен да дойде като играч.
+1
На същото мнение съм. Щом ще защитава свещената синя фланелка, сме длъжни да го подкрепим. Все пак той ще играе за нашия любим отбор. Това, че е бил дълго време при "чорбата" и се е "заяждал" понякога с нас, е нещо нормално. Всеки един човек, който има амбиции и иска да постига нещо в живота, гори в тези си амбиции и понякога дава воля на емоциите си. И аз да съм, и аз сигурно щях да реагирам, когато съм провокиран от този или онзи. Както и всички вие, пичове. Затова нека бъдем истински привърженици на Левски и да си подкрепяме отбора, без значение кой къде е играл преди това и каква му е биографията. Най- важното е, че сега той е в нашия отбор и защитава нашата клубна емблема и футболни идеали!
Добре дошли, Данчо и Гарра!
Само ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
Левски от къде взе Станислав Ангелов ??????. Защо същото не стане и с Данчо???. Пелето също дойде от цска, ама с игрите си доказа и стана един от любимците на сектор Б. Така че Данчо ще е наш футболист, вместо да го освирквате пляскайте и се радвайт, че един класен футболист ще играе в Левски ! Отнася се за Великата публика на Левски !
-
- Контакти:
Супер..
Когато играеше в ЦСКА исках да му счупат краката, защото е мн. добър и бърз.
Това си е мое мнение и мисля, че съм прав!
Това, че идва от ЦСКА не значи нищо. Трябва да се раздава на терена.
Когато играеше в ЦСКА исках да му счупат краката, защото е мн. добър и бърз.
Това си е мое мнение и мисля, че съм прав!
Това, че идва от ЦСКА не значи нищо. Трябва да се раздава на терена.
- Roger_Federer
- Контакти:
santiliana написа:ehh написа:Какво да мисля? Искам отборът ми да побеждава, пък ако ще и Бин Ладен да дойде като играч.
+1
На същото мнение съм. Щом ще защитава свещената синя фланелка, сме длъжни да го подкрепим. Все пак той ще играе за нашия любим отбор. Това, че е бил дълго време при "чорбата" и се е "заяждал" понякога с нас, е нещо нормално. Всеки един човек, който има амбиции и иска да постига нещо в живота, гори в тези си амбиции и понякога дава воля на емоциите си. И аз да съм, и аз сигурно щях да реагирам, когато съм провокиран от този или онзи. Както и всички вие, пичове. Затова нека бъдем истински привърженици на Левски и да си подкрепяме отбора, без значение кой къде е играл преди това и каква му е биографията. Най- важното е, че сега той е в нашия отбор и защитава нашата клубна емблема и футболни идеали!
Добре дошли, Данчо и Гарра!
Само ЛЕВСКИ!
Изобщо не е във вашия отбор още.Второ ако това стане ще се прояви като голяма к*рва.Данчо Тодоров е играч,който уважавам.Ако беше запонал в Левски,а не беше играл при нас успешно или изобщо тези 7 г. и половина,добре,но да отидеш в Левски след толкова много години на Армията ще е така,как да кажа,продажническо.А левскарите как ще го гледат?Този дето викаше бий говедата,сега е при нас така ще си кажат.А това ще е края за Тъча.Нито той ще има полза от Левски,а какво остава за левски от него.Обявен за ненужен на Армията,нужен в Левски?Е,може,ако искате да се борите за Европа.Но ми е обидно,защото лично аз против него не съм казал никога лоша дума и когато сме си говорили с приятели от ЦСКА,винаги съм го защитавал, и сеаг да се шитне тук,ами не го разбирам.Ако от левски дойде в ЦСКА някой играч също няма да го приема.Не защото Левски е низш клуб или нещо подобно,а защото се знае,известно е на всички,че ЦСКА и Левски са кръвни врагове и да отиваш най-безцеремонно от единия отбор в другия е проява на неуважение към феновете на съответните отбори.Чилика като дойде при нас го приех,защото игра с желание момчето и имаше качества,но съм сигурен,че на доста левскари не им е било приятно.А какво остава за Тодоров,който е друг манталитет,тип боец-много се дъни,но и много тича и гледа да не се предава.И плюеше по Левски и целуваше емблемата и сега какво?!Но да не прибързваме.
- Middlesbrough
- Контакти:
Неееее тоя не тряя да стъпва на Герена беее !!!

Офтопик:
Ще го подкрепя момчето (ако дойде) ... и особено , ако заиграе така както играеше за ЦСКА , не знам обаче дали ще има мотивация да играе на "Герена" , не очаквам да се изправи пред сектор "Б" и да пее "Бий ч****** по главата " ... нооо нищо не се знае .
ще бъде посрещнат с рефрена "данчо-к*рво..."
ГУНДИ Е ВЕЧЕН
Може да е голям играч но лично аз го мразя затова защото винаги е говорил с неприязън за Левски .А и по душа си е чорбар долен мръсен
Жалко, много жалко. Боли ме, защото този човек се е раздавал за ЦСКА, мисля че беше на финала за купата срещу Черно Море преди години когато имаше трансперант '' Данчо само ти ни остана'' или нещо подобно. Бих го освирквал ако премине в Левски, да .
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..
Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.
Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.