gugushito написа:толкова му е акъла.....това ще е бахти простотията,да се навре при агентите...но той си знае,не съм чувал играчи да са извървяли пътя от армията към подуене и да са успяли .... майната му !!!
Пелето..... ?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
gugushito написа:толкова му е акъла.....това ще е бахти простотията,да се навре при агентите...но той си знае,не съм чувал играчи да са извървяли пътя от армията към подуене и да са успяли .... майната му !!!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
vladovichev написа:Данчо беше изгонен от ръководството, въпреки че бе най-добрият ни футболист последните няколко сезона. Добър футболист е, прав е да си търси друг отбор, но ако това ще е левски тежко му.
JackPackage написа:gugushito написа:толкова му е акъла.....това ще е бахти простотията,да се навре при агентите...но той си знае,не съм чувал играчи да са извървяли пътя от армията към подуене и да са успяли .... майната му !!!
Пелето..... ?!
puhisamolevski написа:Не го ща!
Нямам нищо против Данчо от футболна гледна точка, той е един от малкото футболисти на ЦСКА, които уважавам. Въпреки всичко, той обаче е чорбар за мене и никога не мога да го приема като наш. Пелето и Букарев не стават за сравнение - те никога не са били лидери в ЦСКА, както беше Тодоров. Евала за гола срещу Леверкузен, евала и за лидерските му качества, жал ми е, че го натирихте, но не го искам в Левски.
Предполагам, че това е поредната доза глупави трансферни спекулации...
Да не говорим, че вече е на години, а и че не е някакъв футболен гении. Той беше добър в ЦСКА, защото беше там и защото играеше с амбиция за клуба си, а не защото има потенциал да стане кой-знае какъв футболист...
Данчо Тролея
Alex написа:JackPackage написа:gugushito написа:толкова му е акъла.....това ще е бахти простотията,да се навре при агентите...но той си знае,не съм чувал играчи да са извървяли пътя от армията към подуене и да са успяли .... майната му !!!
Пелето..... ?!
Букарев..... ?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта