Официално: САМО ЦСКА плаща наем за стадион

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА е единственият отбор, който плаща наем за стадиона си

Мнениеот Кашчей » 28 апр 2010 21:16

Каква сума плаща ЦСКА за терен в центъра на столицата на България, с площ от 80 дка( поне за толкова идеше реч в друга тема)?Защото се плаща не само за стадиона, а и за цялата прилежаща площ към комплекса "Българска армия", но е удобно да се говори само за стадиона и да се приема позата на мъченик.На мен, ако не ми е изгодно така, ще се откажа от този наемодател и ще търся други варианти.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 28 апр 2010 21:27

договора е сключен доброволно и не е от 20 години щото преди стадиона беше на военните, а защо е сключен при такива условия и на такава цена предполагам трябва да питате който го е сключил ако беше толкова неизгодно нямаше да има договор нали така

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 28 апр 2010 22:08

Кашчей написа:Каква сума плаща ЦСКА за терен в центъра на столицата на България, с площ от 80 дка( поне за толкова идеше реч в друга тема)?Защото се плаща не само за стадиона, а и за цялата прилежаща площ към комплекса "Българска армия", но е удобно да се говори само за стадиона и да се приема позата на мъченик.На мен, ако не ми е изгодно така, ще се откажа от този наемодател и ще търся други варианти.

70 хил. лева на месец,така казаха по Ринг
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 апр 2010 22:19

Дидо написа:
Кашчей написа:Каква сума плаща ЦСКА за терен в центъра на столицата на България, с площ от 80 дка( поне за толкова идеше реч в друга тема)?Защото се плаща не само за стадиона, а и за цялата прилежаща площ към комплекса "Българска армия", но е удобно да се говори само за стадиона и да се приема позата на мъченик.На мен, ако не ми е изгодно така, ще се откажа от този наемодател и ще търся други варианти.

70 хил. лева на месец,така казаха по Ринг

За 80 000 м2-70 000 лева, това прави по-малко от лев на квадратен метър.... някъде около 0.85 лв.С какви очи се плаче тогава, след като такъв наем няма и в най-забутаното село в България?
То не беше рев за наследство, за отдаване с право на строеж, ама безвъзмездно.....Като нямат пари, що са се хванали с такава "черна дупка" за финанси, каквато е ЦСКА?Като нямат пари, защо правят такива луди трансфери през всеки прозорец(отделен е въпросът, дали наистина всичко се плаща, защото май.....)?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 28 апр 2010 22:52

ЦСКА няма стадион.Когато ползваш чужда собственост трябва да плащаш.
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 апр 2010 23:27

Alex написа:Всички отбори ПЛАЩАТ како прави ЦСКА, когато играят на стадиони - собственост на държавата (всеки плаща за Васил Левски)
Не смятате ли, че е нагло да се оплаквате? (ако нещо не ви харесва, изгонете си соц. кадрите, скъсайте със срамното си минало и спрете да сте място, където соц. мизерниците си перат парите)
Нагло е да се оплаквате за това...

Само че в тази ситуация клубът ЦСКА е ПРИНУДЕН да плаща,защото няма друг избор!Ако управляващите искат някакво футболно развитие едно от нещата,с които трябва да се справят са терените!За тази цел обаче държавата трябва да ПОДДЪРЖА собствените си стадиони,но тъй като е бедна и мизерна,а и дипутатитье трябва да папкат и лапкат и то не остава пари за по-важното!И тъй като държавава сама не може да се справи,то би следвало да се даде стадион ''Българска Армия'' с цел спортна дейност,съответно на Титан за да може да се моделизира както трябва!Това,че запалянковцитЬЕ на другите отбори не искат този план да се осъществи,не защото са се ''загрижили'' за природата ни(новият проект ще заема толкова място,колкото и стария бай дъ уей),а защото просто ще си пукнат дупетата от яд си е отделен въпрос!Така че левскарите,мевскарите,литексарите или славярите примерно изобщо не си правете труда да ми отговаряте на този пост,защото много добре знам какво искате!
П.П Някъде в цитирания от мен пост мернах думите ''срамно минало''!Не знам какво има автора впредвид това,но няма значение...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
fakhir
Контакти:

Мнениеот fakhir » 28 апр 2010 23:30

Целият комплекс на ЦСКА в Борисовата градина, се стопанисва от футболния клуб! Умишлено обаче, угодно се споменава само футболния терен, който логично, след като не може да бъде употребен с чисто стопанска цел, съответно носи само разходи ( разбира се "Титаните" не слагат съвсем "удобно" прихода от билети, ТВ права и рекламни пана, като актив). Не говоря за игрищните площадки, фенмагазина и кафетата на територията на спортния комплекс!
До есента на миналата година, аз плащах по 15 лв./ч като наем на тенис-корта... досега фискален бон НЕ съм получил, а такива сме стотици! Отделно имам приятели, които ползват игрището за мини-футбол, в рамките на "Българска армия" срещу наем - от там също нулева отчетност!
Съсипаха "златна", готова и отремонтирана зала за баскетбол http://basketball.sportal.bg/news.php?id=155731 ... пак държавата им виновна! Реват срещу властта, а същевременно, действащ министър-председател, сосе президент им се обясняват в любов...
Изображение

... да продължавам няма смисъл... веднага ще се намерят умни главици, които да ме оборят с "титан"-ични аргументи!

Вярвайте в дядо ви Мраз и бъдете живи & здрави! ;)

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 28 апр 2010 23:41

Преди време се коментираше по медиите 25к на месец. Тази сума за този комплекс не е наем, а пари за почерпка.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 апр 2010 23:45

Делянски, не сте принудени да плащате, защото никой насила не ви кара да играете на "Българска армия".Отделно е това, че за размерите на терена и местоположението му, наемът е смешен, а и май не го плащате, щом сте го докарали до почти 2 милиона неплатени.Теб колко време ще те трае хазаинът, щото си хубаво момче, да не си плащаш наема, но да прибираш парички от имота?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 апр 2010 00:07

Кашчей написа:Делянски, не сте принудени да плащате, защото никой насила не ви кара да играете на "Българска армия".Отделно е това, че за размерите на терена и местоположението му, наемът е смешен, а и май не го плащате, щом сте го докарали до почти 2 милиона неплатени.Теб колко време ще те трае хазаинът, щото си хубаво момче, да не си плащаш наема, но да прибираш парички от имота?

Кои ''ние''?''Ние'' феновете нито плащаме наеми,нито ''играемЕ'' на стадиона!''Ние'' плащаме само билети за да гледаме мач и толкова!
Значи ЦСКА е принуждаван да плаща,защото няма друг избор!Това вече го написах по-горе!Знаеш ли какво означава ''без избор''?
Тъпата държава рано или късно ще си земе кириливите си парички от наема БЪДИ СПОКОЕН!Тия 2 милиона ще се стопят и депутатчетата ще има с кво да се хранят следващите месеци!Но СЛЕД ТОВА КАКВО...НИЩО!От наемите,които е плащал футболен клуб ЦСКА КОЛКО ОТ ТЯХ СА ВЛОЖЕНИ в стадиона ЗНАЕШ ЛИ?Аз ще ти кажа ако не знаеш....0 :!: И къде отиват тия парички знаеш ли(както и парите които ние хората даваме като данъци на ''ония'')?Този отговор го знаеш(май)!Нали целта е да се влагат капитали в съоръжението за да се оправи?Нали това е целта все пак!От всичките наеми,които ЦСКА е плащал този стадион може да се оправи и то много добре!
Значи да се плаща наем,а парите къде отиват 'ба ли ги нали така??
Затова нека държавата да прояви милост и даде този полуразпаднал се стадион,който докато не падне козирката и не избие сумати народ няма си помръдне и мъдото да оправи стадиона!Нека да го направи и всички ще сме доволни(с изключения на ония фенчета,които,както казах,ше си пукат дупетата от яд,завист и злоба)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”