cska_90 написа:POPCORN написа:cska_90 написа:Пич..................аз победа НЕ ИСКАМ!!!!
Защо ни е-Европа да гоним-хахах и да ни бият там като маче у дирек!!!Ще биеме и пак ще се почне -е тртъгнахме нагоре-свърши кризата и незнам си какво!!!Не кризата -няма да свърши-докато тия не се разкарат!!!!Сега е момента-при победа някой фенове пак ще се успокоят-а не се ли действа сега -после ще е твърде късно!!!!!Срам ме е от отбора и от бездушието на играчите ни ,но по-срамно е нашето(на феновете) бездушие!!!!
Да в сряда-ако сме фенове трябва стадиона да е пълен и 90 мин да се пее:
[center]E-е-е-е-е-е
какви бездушнициииии с малки сърцица
какви бездушници СРАМ НИ Е ОТ ВАС -е-е-е-е[/center]
За жалост няма да стане!!!Но тези отрепки трябва да разберат -че така няма да стане!!!!Трябва да разберат ,че МЪРТВИ ДУШИ на Армията-няма как да виреят!!!
айде стига с тия глупости.да не ставаме като левскарите!Аз не искам да играят ЦСКА.Ми за какво сте от ЦСКа тогава?Да си играем пак една година в България и да гледаме смешен футбол?Като ни взеха лиценза и ние почивахме много ли ви беше яко а?Айде стига глупости!Не искам да играем в Европа.на 15 май свършва първенстото европа е чак Август до Август може да дойде края на света както се казва!Да не играем добре, не играем нищо , ама това е!Има и такива моменти!Е при нас са какато винаги повечко от другите отбори ама такава ни е съдбата!Не футболистите са виновни , а Титан!Те разбирах всичко.Те изгониха Лщбо Пенев, те купиха през лятото 10-11 гутоблиста, после от тези футболиста останаха 3-4 и пак купихме 9 на полусезона!Е извинявайте няма как да играем добър футбжол!Те дори нямат време за сработка!Футболистите играят толкова колкото могат!Просто за момента нямаме качествни попъленния и лидери!Това е!Титан да си е...т майката.Не само да ни лъжат и да се бият в гърдите колко са велики, защото никой не им вярва!Те са смешници като томов!
Това ти обяснявам!!!!!!АКо се калсираме за Европа Титан ще останат!!!Това ли искаш?????? Аз тези НЕ ГИ ИСКАМ!!!А ако цената е една година извън Европа-е голяма разбота и две ще изкарам-ама тези да се разкарат!!!![]()
![]()
ем не искам ама няма кой друг да ни купи.Такава е реалноста в България!Никой не му се занимава с тинията в бг футбол.за какво да дава пари като не печли пари?Дори скапаната ни държава не дава базите вече 10 години...за какво да купуват клуб за 10-12 милиона?Каква им е файдата?Затова няма и купувачи!