ЦСКА-Литекс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ЦСКА-Литекс

Мнениеот POPCORN » 19 апр 2010 12:40

cska_90 написа:
POPCORN написа:
cska_90 написа:Пич..................аз победа НЕ ИСКАМ!!!!
Защо ни е-Европа да гоним-хахах и да ни бият там като маче у дирек!!!Ще биеме и пак ще се почне -е тртъгнахме нагоре-свърши кризата и незнам си какво!!!Не кризата -няма да свърши-докато тия не се разкарат!!!!Сега е момента-при победа някой фенове пак ще се успокоят-а не се ли действа сега -после ще е твърде късно!!!!!Срам ме е от отбора и от бездушието на играчите ни ,но по-срамно е нашето(на феновете) бездушие!!!!

Да в сряда-ако сме фенове трябва стадиона да е пълен и 90 мин да се пее:

[center]E-е-е-е-е-е
какви бездушнициииии с малки сърцица
какви бездушници СРАМ НИ Е ОТ ВАС -е-е-е-е
[/center]

За жалост няма да стане!!!Но тези отрепки трябва да разберат -че така няма да стане!!!!Трябва да разберат ,че МЪРТВИ ДУШИ на Армията-няма как да виреят!!!

айде стига с тия глупости.да не ставаме като левскарите!Аз не искам да играят ЦСКА.Ми за какво сте от ЦСКа тогава?Да си играем пак една година в България и да гледаме смешен футбол?Като ни взеха лиценза и ние почивахме много ли ви беше яко а?Айде стига глупости!Не искам да играем в Европа.на 15 май свършва първенстото европа е чак Август до Август може да дойде края на света както се казва!Да не играем добре, не играем нищо , ама това е!Има и такива моменти!Е при нас са какато винаги повечко от другите отбори ама такава ни е съдбата!Не футболистите са виновни , а Титан!Те разбирах всичко.Те изгониха Лщбо Пенев, те купиха през лятото 10-11 гутоблиста, после от тези футболиста останаха 3-4 и пак купихме 9 на полусезона!Е извинявайте няма как да играем добър футбжол!Те дори нямат време за сработка!Футболистите играят толкова колкото могат!Просто за момента нямаме качествни попъленния и лидери!Това е!Титан да си е...т майката.Не само да ни лъжат и да се бият в гърдите колко са велики, защото никой не им вярва!Те са смешници като томов!

Това ти обяснявам!!!!!!АКо се калсираме за Европа Титан ще останат!!!Това ли искаш?????? Аз тези НЕ ГИ ИСКАМ!!!А ако цената е една година извън Европа-е голяма разбота и две ще изкарам-ама тези да се разкарат!!! ;) ;) ;)

ем не искам ама няма кой друг да ни купи.Такава е реалноста в България!Никой не му се занимава с тинията в бг футбол.за какво да дава пари като не печли пари?Дори скапаната ни държава не дава базите вече 10 години...за какво да купуват клуб за 10-12 милиона?Каква им е файдата?Затова няма и купувачи!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 апр 2010 12:41

аз пк вярвам, че ще сме на 2 или трето!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 19 апр 2010 12:46

POPCORN написа:аз пк вярвам, че ще сме на 2 или трето!

Хубаво е да си вярваш. ;)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 апр 2010 12:50

LSFC 1914 написа:
POPCORN написа:аз пк вярвам, че ще сме на 2 или трето!

Хубаво е да си вярваш. ;)

еми да, ще си вярвам.аз да не съм фен на поморие, че да не си вярвам.това е ЦСКА!затова съм от ЦСКА отивам винаги за победа.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 19 апр 2010 12:56

Голов Х,може би 1:1 :?

jony
Контакти:

Мнениеот jony » 19 апр 2010 13:03

Стига сте говорили ПРОСТОТИИ! Ако Титан ни остави отбора ще се разпадне. Никой ли не го разбира. Кой ще ни издържа, а? Стига с този песимизъм, стига с това пораженческо мислене и лов на вещици. Кой ще дава 10-15 милиона лв на година без да има възвръщаемост? Кой питам? Не разбирате ли че от българския футбол няма файда за никой собственик или сте по на 15 години? Титан беше единствения кандидат -купувач след като ни взеха лиценза. Ако не ни бяха купили отивахме на кино. Това да го напомням ли? Не вярвайте на щуротиите на Томов- кандидати е имало преди да ни отнемат лиценза и то единствено Живаго. Всичко друго са свободни съчинения,смешен плач и глезотии. Допуснаха грешка че махнаха Любо, но така е като не са компетентни и не слагат професионалисти на нужните постове, най-вече на спортнотехническия директор. Убеден съм че тези грешки няма да се повторят и в ЦСКА ще има стабилност от новия сезон- всеки ще знае за какво отговаря и ще се спре с текучеството на треньори и играчи и ще градим отбор както трябва.
Който е навел глава независимо дали е ръководител, фен или играч е позор за клуба и няма място в ЦСКА! Тука е за бойци които се борят до последно и успяват. Меки душичи и глезльовци не ни трябват.
Момчетата играха срещу Миньор почти всички според възможностите си, но нямахме късмет, а и имахме съперник който само рушеше играта и правеше всичко възможно да ни спре без значение по какъв начин.
Вярвам че ще се вдигнем и ще бием Литекс, но това може да стане само ако сме единни и си вярваме- играчите да вярват на нас, ние на тях и ръководството и така да станем един организъм! Другото е пораженческо мислене, което е СРАМ за ЦСКА.
Последна промяна от jony на 19 апр 2010 13:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 19 апр 2010 13:05

Вижте че няма кьорав наш футболист който да вкара гол, да кажеш, че ни липсват нападатели. Много сдухана работа сме, вчерашния мач последния на който отивам да подкрепям тия МИЖИТУРКИ, съжалявам ама вече доста ми се натрупа и не само на мен предполагам, имахме шансове много и Локо и Литекс сгрешиха, предния кръг, преди това пак имахме шансове по едно време дойдоха обаче издънките в Мездра, с Монтана абе не ми се говори. ПОДКРЕПА 0 за тия.

Иначе и на мен не ми се вярва Литекс да ни пуснат и ако си играят тяхната игра може и да ни бият с повече от 1 гол разлика. Дано не съм прав, но обективно от това което показват те и това което показваме ние, нещата отиват към убедителна победа за Литекс.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

jony
Контакти:

Мнениеот jony » 19 апр 2010 13:12

Истинският фен е този който подкрепя отбора в трудните моменти! Много лесно е да викаш и скачаш при 3-0 или при титла след 16 точки разлика, нали? Това са възможностите на този отбор, не пълните но долу горе са това. Не го ли разбирате? Момчетата вчера се бориха и се раздадоха и това ли не виждате? Защо левскарите си подкрепят отбора, а тук почват да се правят трагедии и пак да се сменя ръководство и всякакви други идиотщини? Трябва спокойствие и реална преценка на потенциала на отбора! Не сме Реал или Байерн нали и те губят точки, отпадат от аматьорски отбори, но няма революции и други катаклизми. Не може всяка година да си шампион, а трябва да се мисли стратегически и да се стремим другата година да сме по-силни.

Потребителски аватар
fewgtg
Контакти:

Мнениеот fewgtg » 19 апр 2010 13:15

0:0 или 1:1 ....

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 апр 2010 13:17

jony написа:Стига сте говорили ПРОСТОТИИ! Ако Титан ни остави отбора ще се разпадне. Никой ли не го разбира. Кой ще ни издържа, а? Стига с този песимизъм, стига с това пораженческо мислене и лов на вещици. Кой ще дава 10-15 милиона лв на година без да има възвръщаемост? Кой питам? Не разбирате ли че от българския футбол няма файда за никой собственик или сте по на 15 години? Титан беше единствения кандидат -купувач след като ни взеха лиценза. Ако не ни бяха купили отивахме на кино. Това да го напомням ли? Не вярвайте на щуротиите на Томов- кандидати е имало преди да ни отнемат лиценза и то единствено Живаго. Всичко друго са свободни съчинения,смешен плач и глезотии. Допуснаха грешка че махнаха Любо, но така е като не са компетентни и не слагат професионалисти на нужните постове, най-вече на спортнотехническия директор. Убеден съм че тези грешки няма да се повторят и в ЦСКА ще има стабилност от новия сезон- всеки ще знае за какво отговаря и ще се спре с текучеството на треньори и играчи и ще градим отбор както трябва.
Който е навел глава независимо дали е ръководител, фен или играч е позор за клуба и няма място в ЦСКА! Тука е за бойци които се борят до последно и успяват. Меки душичи и глезльовци не ни трябват.
Момчетата играха срещу Миньор почти всички според възможностите си, но нямахме късмет, а и имахме съперник който само рушеше играта и правеше всичко възможно да ни спре без значение по какъв начин.
Вярвам че ще се вдигнем и ще бием Литекс, но това може да стане само ако сме единни и си вярваме- играчите да вярват на нас, ние на тях и ръководството и така да станем един организъм! Другото е пораженческо мислене, което е СРАМ за ЦСКА.

а за какво да вярвам на титан бе пич?Ти или трябва да си много прост или много найвен!Тия са мутри!Аз честни мутри не съм виждал!Кога по някой въпрос казаха истината!Кога ще излезнат като мъже и да кажат,че нямат пари да издържат клуба и че не плащат на никой за нищо?Пенев взимал 50 хиляди, после се оказа, че Андоне и той взима толкова...После като напусна се оказа, че взима повече от 50 .Вместо да кажат че той иска да се махне от клуба и не му се работи в ЦСКа, те ми викат семейни проблеми.На баба ти хвърчилото!Титан=лъжци.лъжат та не се знае.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”