"Титан" реши: Стойчо поема ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Re: "Титан" реши: Стойчо поема ЦСКА

Мнениеот orgi » 20 апр 2010 15:14

хора стига сте вярвали че нямаме пари.стига сте чели балони и други такива.ако нямахме пари то вече всички щяха да си тръгнат.аз на караиванов не вярвам.иначе браво че стойчо се връща

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 20 апр 2010 15:17

2002-03 - Първа титла през третото хилядолетие
През този състезателен сезон футболистите на ЦСКА извоюват своята първа титла за новото хилядолетие, която е и 29-а във витрината на клуба. След шест годишно прекъсване червените привърженици отново са радостни да видят ценния трофей на стадион "Българска армия", издигнат в ръцете на техните любимци.

Треньор на отбора е бившият нападател на армейците от близкото минало Стойчо Младенов, а съвпадение е, че същият е помощник треньор и при спечелването на 28-ата титла през сезон 1996-97.

Футболисти и треньори се радват на завоювания с много труд и постоянство трофей
През годината червените са абсолютни лидери по всички показатели с постигнати най-добро нападение, най-добра защита, поставен рекорд с тринадесет поредни шампионатни победи.

Съставът за сезона: Ивайло Иванов, Стоян Колев, Венцеслав Велинов, Георги Антонов, Фабио Лима, Маркос Чарас, Александър Томаш, Йордан Върбанов, Жоао Карлос, Ибрахима Гай, Йордан Тодоров, Тодор Янчев, Христо Янев, Артим Шакири, Иван Павлов, Борислав Караматев, Светослав Петров, Жоао Паоло Брито, Емил Гъргоров, Велизар Димитров, Агналдо Парейра, Стойчо Младенов, МАкдоналд Мукаси, Герасим Заков, Петър Николов.
Това е отговор на ония които плюят Ст. Младенов! Тогава имаше едни много доби периоди като цял полусезон без загубена точка(подобрен рекорд), 3:0 срещу Левски(без да имат удар към вратата, единствено Иванков се извини на феновете след мача) и т.н.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 20 апр 2010 15:19

cska_90 написа:Каква метаморфоза,нали!!!!??
От най-големия оптимист-сега не вярвам вече!!!Но това е дълга тема!!!Като цяло се промених-вярно е!!!Това ни е проблема на нас българите-винаги вярваме!!!прмери колкото искаш-от царя до Бойко, от Томов до Титан-много са-но както казах-това е друга тема!!

Дано да греша-аз ще съм най-радостния човек-ако наистина греша!! ;)

Дано!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 20 апр 2010 15:22

orgi написа:хора стига сте вярвали че нямаме пари.стига сте чели балони и други такива.ако нямахме пари то вече всички щяха да си тръгнат.аз на караиванов не вярвам.иначе браво че стойчо се връща

Пич не е само това

Защо продадохме 2 дена преди началото Иванов и Стоянов?
Защо изгониха Пенев?
Защо увеличиха ПО СРЕДАТА НА СЕЗОНА билетите?
Защо избягаха и Панку и Митрески и Андоне?
Защо Армията за две години и една седлака не е сложена??
Защо пак лиценза виси на косъм?
Защо нямаме школа???

Много въпроси-отговори никакви!
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 апр 2010 15:30

Това ще ви е нещо, като нож ....с две остриета !
Да, направи ви с лекота шампиони .......но след това ....не закъсняха сканадалите !
А и "Титаните" ......май не обичат хора с чепати характери.
Не разбирам ....що не си назначите Пената .....и да го оставите да си работи човека ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 20 апр 2010 15:32

cska_90 написа:Пич не е само това

Защо изгониха Пенев?
Защо нямаме школа???

Ами и преди ги е имало тия неща.
1. В ЦСКА почти винаги сме продавали колкото се може повече футболисти през трансферния прозорец. Явно това е единствената политика да се изкарват пари. Ако имаше начин и цели отбор щяха да продадат
2. Защо изгониха Д. Пенев? Като след един цикъл пак опряхме до него
3. На времето Божков беше надул цените за евро мачовете до небесата
4. Винаги е имало такива: Лео Лима, Родриго Солса
5. Последен ремонт на Армията не помня
6. Щото сме затънали в дългове до ушите
7. В школите е абсолютна корупция от край време. Струва ми се че скоро няма и да имаме. Там футболистите не се избират по качества а по роднини

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 20 апр 2010 15:32

cska_90 написа:
orgi написа:хора стига сте вярвали че нямаме пари.стига сте чели балони и други такива.ако нямахме пари то вече всички щяха да си тръгнат.аз на караиванов не вярвам.иначе браво че стойчо се връща

Пич не е само това

Защо изгониха Пенев?
Защо нямаме школа???

1.продадохме ги защото отдавна се знаеше чв щяхме да ги продадем.явна алания са направили най доброто предложение.
2.за цените е напълно нормално.с това увеличение няма да направят милиони
3.при пенев според мене е заради мениджърски интереси,имам предвид бекали
4.панку,митрески и андоне си тръгнаха заради мездра,пък и предложението от рапид е по добро.
5.ми за армията ако не е мое няма и аз лев да дам.да не забравим че левски не ни плати за 1500седалки които счупиха през 2007

veselin111
Контакти:

Мнениеот veselin111 » 20 апр 2010 15:34

Остава сега Майкъла да дойде за спортно-технически директор и съм сигурен, че няма да има играчи, които да нарушават режима с изпълнения по дискотеките, а ако някой се осмели да го направи след това трудно ще излезе отново на терена :) :arrow:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 20 апр 2010 15:38

TPAKTOP написа:
cska_90 написа:Пич не е само това

Защо изгониха Пенев?
Защо нямаме школа???

Ами и преди ги е имало тия неща.
1. В ЦСКА почти винаги сме продавали колкото се може повече футболисти през трансферния прозорец. Явно това е единствената политика да се изкарват пари. Ако имаше начин и цели отбор щяха да продадат
2. Защо изгониха Д. Пенев? Като след един цикъл пак опряхме до него
3. На времето Божков беше надул цените за евро мачовете до небесата
4. Винаги е имало такива: Лео Лима, Родриго Солса
5. Последен ремонт на Армията не помня
6. Щото сме затънали в дългове до ушите
7. В школите е абсолютна корупция от край време. Струва ми се че скоро няма и да имаме. Там футболистите не се избират по качества а по роднини

Затова говорим де!!!Ето защо станах песимист-защото кучетата си лаят, акерванът си върви!!!!!Нищо не се променя!!!

Иначе темата е за Стойчо де- лично аз го харесвам и ако дойде ще е добре-но не това сега ни е проблема!!
Изображение

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 20 апр 2010 15:41

Едва ли ще дойде....
Като ни взеха лиценза, както беше лоялен и верен на ЦСКА, така си би шута за нула време, а още повече сега като се очертава, че може и да не играем в Европа, едва ли ще дойде.

Върни се в “ЦСКА”