Аз вярвам, защото обичам ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rbs

Re: Аз вярвам, защото обичам ЦСКА

Мнениеот rbs » 08 апр 2010 12:17

съгласен съм ,но най лошото е 4е в ЦСКА игрят бездушни хора.те не знаят каде се намират и затова мисля 4е е невазможно да станат 1 или 2..хората които управлявят -мислят само за бизнеса си.отбора ,който имахме при Лупи ще го сънуваме ,както и резултатите му.лупи го спряха в последния момент-ако беше вкарал отбора в ш.лига сега щяхме да сме 10 г преди другите отбори :geek:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
sistera
Контакти:

Мнениеот sistera » 08 апр 2010 12:23

Винету написа:Вие първо си вземете мача в Сливен, пък после правете сметки за дербитата. Смятам, че не можете да се борите за титлата тази година. Мачът с нас(Локомотив) няма да ви е лесен, даже напротив. Очаквам наша победа.
Въпреки това не се заемам да гадая какви резултати ще се получат, защото в това, за първи път от много време, играещо се истински първенство, може да се случи всичко.
Надявам се на 16 май Локомотив София да е шампион.

Аз съм от ЦСКА,но ще се радвам да станете шампиони.Авантите за Литекс обаче са много и съм сигурен че първенството е на Гришата.Дано не съм прав ама....

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 08 апр 2010 12:26

phd на 08 Апр 2010 12:16

Според мен причината за състоянието на ЦСКА са феновете.
В Мездра нахлуха на терена по предварителен план, който не знам какво целеше.
Постигнаха:
- служебна загуба, -3 точки и лишаване от домакинство
- демотивираха всички чужденци в отбора, които за БГ беше достатъчен да постигне дубъл
- изгониха треньора, който за БГ беше достатъчен да постигне дубъл
- доведоха отбора до криза, заради която бяха изгубени -6 точки и съответно - титлата
- кризата доведе до загуба и на Купата, която, ако прегледате кои отбори останаха, беше в кърпа вързана

Историята показва, че фенщината управлява клуба и това е напълно противопоказно: легендите, треньорите и играчите, всички без изключение, бяха оплюти през последните 10-15 години като "к****и" и подлоги. Собствениците бяха сменяни именно от феновете и то заради някакви псевдо-афери, набутани им в главите от платени псевдожурналисти. По цялата верига Павлов-Пенев-Божков-Томов-Титан нещата се движеха именно в този план.
Освен това напълно безкритично феновете приеха титла с + 16 точки преднина, взета на кредит, а после за пореден път доведоха (без да искат) любимата фигура на спасителя-идиот - тоя път в лицето не на индийски слон, а както по-често ставаше - на мутри с ореол. Да си възложиш надеждите, замижавайки за криминалната закваска на несветата троица Цимбика, Гърнето и Праховеца........ Какво очаквахте?! Титла с мръсните им пари, която да заличи истинското им лице?
Но не, няма критерий за истина сред феновете. Сега по Караиванов само псувни се изливат, задето казал истината... То и с Петър Жеков така стана, та...
Затова смятам, че, колкото и парадоксално да ви звучи, вината на феновете е на първо място.

Цесекар съм , но съм на същото мнение, феновете от Мездра носят основната вина и защо не нахлуха, примерно в края на мача, оставаха още 25 минути все пак

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 08 апр 2010 12:46

Аз искам да си вземам 8-те мача докрая всичките с по 3 точки :) и ще видим дали ще имаме сили за титла

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 08 апр 2010 12:47

Така е.Трябва да подкрепим ЦСКА,но е време и нашите да покажат нещо стойтостно.Да ви кажа незнам каква титла ви е подгонила,но все пак с Пената мисля че ще вземем третото място и ще играем в Европа,друго ще е непростимо,но в никакъв случай не би бил виновен той.Въпреки това вярвам,че той ще успее да ги мотивира,да предаде малко опит на Зафиров и да заиграем по съвсем друг начин.Ние от доста време футбол не играем.
Изображение

Потребителски аватар
samo CSKA
Контакти:

Мнениеот samo CSKA » 08 апр 2010 12:58

и аз вярвам, че напълно е възможно ЦСКА да е шампион, но да си кажем честно, при андоне, ЦСКА игра само едно полувреме - това срещо Локо ПД! От там нататък само мъка, Берое, Своге, Мездра, Пирин, а по слаб левски виждали ли сте, аз не! Зафиров може и да стане треньор, но сега няма опит, няма и респект! Чичо Митко има всичко, така че успех! ще се видим на 16 май!

jordanloko
Контакти:

Мнениеот jordanloko » 08 апр 2010 13:03

k_oleto написа: Пената може да се окаже прав и ако ЦСКА си вземе мачовете до края е шампион, а ето как това може да стане:
ЛОКО СФ.
трябва задължително да завърши следните мачове по начин:

ЛИТЕКС - ЛОКО СФ. Х /за мен - реален и много възможен резултат/ - предпочитам 2-ка
ЦСКА - ЛОКО СФ. /тук нека армейците говорят на терена/
Локо ПД. - ЛОКО СФ. 1 /аз съм впечатлен от играта на пловдивчани и невярвам да изпуснат победата, впредвид отношенията между червени и черно-бели шефове - мача е в последния кръг и може да е решаващ!!/

а ЛОКО-то имат възможност да губят точки в следните мачове - УБЕДЕН съм, че това ще стане, но е без значение, ако горненаписаното се сбъдне:
ЛОКО СФ. - Миньор Пк.
ЛОКО Сф. - Славия
Локо Сф. - Черно море
Локо Сф. - Черноморец

ЛИТЕКС

губят точки в:
Славия - ЛИТЕКС - Х1
Литекс - Локо Сф. Х
ЦСКА - Литекс /без коментар/
Локо ПД. - ЛИТЕКС - същото като за мача Локо ПД. Локо Сф. - знак 1

възможности да бъркат, ако някъде измъкнат мача:
Литекс - Черно море - следващия кръг
Литекс - Черноморец
Литекс - Берое
Спортист Своге - Литекс - мисля, че само тука е сигурна победа

И така.......Андоне избяга като мишка, Караиванов избяга и ръси глупости - лудница, Пегази и т.н - т.е още един, биещ по реномето на клуба човек, след Орлинов. Наемниците борят с'тинките и ако го няма изчезват. Чета интервю на Караджов, което казва, че изчезва. Титаните и те вече не намират желание...........

Останахме само - Бай Добри /домакина/ и Ние феновете, затова.....Нека да не плюем управници, нека да не ругаем футболисти, нека всяко второ изречение не е срещу ЦСКА /като организация и професионализъм/.
Да подкрепим отбора и да вярваме........

Добре де ама ти си противоречиш
Първо ЦСКА да си вземе мачовете после останахме само Бай добри и феновете :!: :?: :!:
Нали трябва футболистите да ги спечелят мачовете или не съм те разбрал - дай шампионския отбор, който го виждаш без наемници и без титани
Аз колкото и да искам Локо шампион, щото последната титла ми е набор, толкова и не искам без стадион, без публика, без футбол.Много коректно си написал възможностите за загуба на точки (мерси за двойката в Ловеч а дано ;) ), но вътрешно убеден ли си че ЦСКА няма да сбърка никъде и ще си промени коренно играта от следващия мач(реализиране на положенията, силна халфова линия, стабилна защита)
Дано съм лош пророк но с това ниво в шампионата никой отбор не го чака нищо добро в Европа :oops:
И за да разваля добрия тон спомни си мачовете на Локо с ЦСКА от предишните сезони колко пъти не ни беше позволено да спечелим. на нито един отбор историята не започва от пролет 2010
Моят първи мач беше Локомотив-ПСЖ
sandi74 написа:Честита напълно заслужена победа на Локо Сф.

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 08 апр 2010 13:11

jordanloko написа:
k_oleto написа: Пената може да се окаже прав и ако ЦСКА си вземе мачовете до края е шампион, а ето как това може да стане:
ЛОКО СФ.
трябва задължително да завърши следните мачове по начин:

ЛИТЕКС - ЛОКО СФ. Х /за мен - реален и много възможен резултат/ - предпочитам 2-ка
ЦСКА - ЛОКО СФ. /тук нека армейците говорят на терена/
Локо ПД. - ЛОКО СФ. 1 /аз съм впечатлен от играта на пловдивчани и невярвам да изпуснат победата, впредвид отношенията между червени и черно-бели шефове - мача е в последния кръг и може да е решаващ!!/

а ЛОКО-то имат възможност да губят точки в следните мачове - УБЕДЕН съм, че това ще стане, но е без значение, ако горненаписаното се сбъдне:
ЛОКО СФ. - Миньор Пк.
ЛОКО Сф. - Славия
Локо Сф. - Черно море
Локо Сф. - Черноморец

ЛИТЕКС

губят точки в:
Славия - ЛИТЕКС - Х1
Литекс - Локо Сф. Х
ЦСКА - Литекс /без коментар/
Локо ПД. - ЛИТЕКС - същото като за мача Локо ПД. Локо Сф. - знак 1

възможности да бъркат, ако някъде измъкнат мача:
Литекс - Черно море - следващия кръг
Литекс - Черноморец
Литекс - Берое
Спортист Своге - Литекс - мисля, че само тука е сигурна победа

И така.......Андоне избяга като мишка, Караиванов избяга и ръси глупости - лудница, Пегази и т.н - т.е още един, биещ по реномето на клуба човек, след Орлинов. Наемниците борят с'тинките и ако го няма изчезват. Чета интервю на Караджов, което казва, че изчезва. Титаните и те вече не намират желание...........

Останахме само - Бай Добри /домакина/ и Ние феновете, затова.....Нека да не плюем управници, нека да не ругаем футболисти, нека всяко второ изречение не е срещу ЦСКА /като организация и професионализъм/.
Да подкрепим отбора и да вярваме........

Добре де ама ти си противоречиш
Първо ЦСКА да си вземе мачовете после останахме само Бай добри и феновете :!: :?: :!:
Нали трябва футболистите да ги спечелят мачовете или не съм те разбрал - дай шампионския отбор, който го виждаш без наемници и без титани
Аз колкото и да искам Локо шампион, щото последната титла ми е набор, толкова и не искам без стадион, без публика, без футбол.Много коректно си написал възможностите за загуба на точки (мерси за двойката в Ловеч а дано ;) ), но вътрешно убеден ли си че ЦСКА няма да сбърка никъде и ще си промени коренно играта от следващия мач(реализиране на положенията, силна халфова линия, стабилна защита)
Дано съм лош пророк но с това ниво в шампионата никой отбор не го чака нищо добро в Европа :oops:
И за да разваля добрия тон спомни си мачовете на Локо с ЦСКА от предишните сезони колко пъти не ни беше позволено да спечелим. на нито един отбор историята не започва от пролет 2010

Данчо,не спорете,момчето си казва мнението от това няма нищо лошо.Иначе схемите са малко така,как да кажа,смели,с тази игра,която показваме трудно ще стане.Тази година Европа е достатъчна.Ние Монтана не можем да бием,шампиони ще ставаме.Но е факт,че играта на Локото и Литекс не е безгрешна,даже според мен Литекс в момента го карат доста съдийски.Тази година шампион е Локо Сф,определено по-добре от Литекс.Макар че си дават дузпички и за вас,срещу Сливен ако не беше дадена тази измислена дузпа нямаше да вземете мача,с монтана също,пробваха и Литекс,но пък те не можаха да вкарат от дузпа и се наложи да им зачитат гол от засада срещу Миньор.Факт е,че ЦСКА никога не трябва да бъде отписван,същото важи и за Левски,макар и там в момента да са в нокаут.
Изображение

jordanloko
Контакти:

Мнениеот jordanloko » 08 апр 2010 13:25

Porto съгласен съм със теб.Най хубавото е че си обича отбора както и трябва да бъде!
В Европа дузпи свират за силните :lol: и там има съдийски произвол и той няма да е в полза на български отбор.
Историята помни съдията Мелничук Халмщад - Локо Сф тогава Зафето го отнесе. Той сега не е ли треньор на ЦСКА ;)
Последна промяна от jordanloko на 08 апр 2010 15:11, променено общо 3 пъти.
Моят първи мач беше Локомотив-ПСЖ
sandi74 написа:Честита напълно заслужена победа на Локо Сф.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 08 апр 2010 13:28

Оптимизма е хубаво нещо. Радвам се , че все още го има , въпреки лошите резултати до сега. Но, мисля, че такова развитие на шампионата може да се случи много трудно, дори нереално, въпреки, че играта футбол е интересна точно заради това, че понякога няма логика. Искренно ще се радвам да се случи така, но за сега не мога да го мечтая. Що се отнася до състоянието ни до сега, не мисля , че виновника е само един. Виновни са както шефовете за слабата политика на клуба и явно неизплатените заплати в определените срокове, така и футболистите, които от началото на сезона не показват нищо . На последно място оставям феновете, които наистина са виновни за служебната загуба, както и наказанието. Но я ми кажете, дали щеше да се стигне до такъв развой, ако в Мездра водехме в резултата? Случката там е последствие от предните две обстоятелства, а не нарочно направена.

Върни се в “ЦСКА”