Какво мислите за ТИТАН

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Re: Какво мислите за ТИТАН

Мнениеот urbano » 02 апр 2010 11:48

Титаните са банда бивши разбойници, които още си мислят че живота е като през 1995-та и не са на нивото за да управляват клуб като ЦСКА, нямат нито умения, нито капацитет и мозък.

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 02 апр 2010 12:24

Ето казвам ти по темата. Не може някакви смешници на по 16,17,18 и т.н, които дори нямат елементарна култура и не виждат по далече от носа си да ми обесняват как стоят нещата. Титан са най-добрите собственици, който можем да имаме в ТОЗИ момент. Правят грешки, което е съвсем нормално. В България няма нито един изграден модел за каквото и да било(не говоря само за футбол!). Не е лесно нещо да почнеш от нулата и да го развиеш пък и да ти носи приходи(да не говорим, че те почнаха от МИНУС). Стига сте опявали, като девственица за ***. Мнението на феновете никои не трябва да го отразява, докато се напиват преди мачовете, друсат и навлизат на стадиона. Не ми казвайте, че в Мездра това е провокация, защото съм малко по-наясно от вас. Нормално собствениците да кажат това, за да поучат възможно най-малкото наказание ! В България всеки е разбирач, а не може да сметне 8.9 или пък не може си напиши мнението на що годе разбираем език.
Няма смисъл след 1-2 слаби сезона да се реве против ръководството, да ИЗЧАКАМЕ 5-6 години и тогава, това се отнася и за треньорите ! Българина е как да се изразя простоват, за него няма значение какво ще е утре, важно вечерта да се е наял и напил като свиня ! Докато не си променим това мислене сме за никъде !
Последна промяна от Love_ на 02 апр 2010 12:30, променено общо 2 пъти.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 02 апр 2010 12:26

Нищо хубаво !!!
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

jivko.furlinski
Контакти:

Мнениеот jivko.furlinski » 02 апр 2010 12:37

То и в БЕРОЕ неплащат ама им станахте абонати!!! ЦСКА и Левски винаги са си били толкова слаби. Сега си личи ,защото съдиите започнаха да ги подпират по-малко. Сложете си ръката на сърцето и се замислете колко точки са ви подарени ей така. И в Европа всичко си излиза НАЯВЕ!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 02 апр 2010 12:51

jivko.furlinski написа:То и в БЕРОЕ неплащат ама им станахте абонати!!! ЦСКА и Левски винаги са си били толкова слаби. Сега си личи ,защото съдиите започнаха да ги подпират по-малко. Сложете си ръката на сърцето и се замислете колко точки са ви подарени ей така. И в Европа всичко си излиза НАЯВЕ!!!!!!!!!!!!!!

Съгласен съм с тебе, разкриха ги защото в сряда вечер се напият и си викат, а какво ме ебе ще играем срещу някви смешници в Стара Загора(примерно го казвам). Другият отбор е наясно, че го очаква сериозен мач и стоят на режим ! Дисциплина му е майката. Както казах тази година спряха полегачките(изключвам Левски-Славия и Берое-Локо Плд и може би още няколко мача) и се видя кой в къде се намира !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
samo CSKA
Контакти:

Мнениеот samo CSKA » 02 апр 2010 12:59

Титан имат пари, обичат ЦСКА, но мисля че е нужно един спортно-технически директер, който разбира от тази игра, наистина да е е на "ти" с футбола! Някой като Атанас Узунов, Стефан Ормаджиев, не е задължително да са те, но някой подобен! И да е Це-Се-КАр.

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 02 апр 2010 13:00

Каквито феновете - такива и отборите (обратното също е в сила). Каквито собствениците - такива и резултатите (и тук обратното е в сила). Просто ни трябва време, за да "преболедуваме" промяната в съзнанието си и да ценностната ни система да не се ръководи от принципа:"Не сакам я да съм добре, а сакам Вуте да е зле!" И когато това се случи, вече самите собственици ще поставят реалноизпълними и дългосрочни програми пред треньорите , но без да им се бъркат в професионален план. Това, че който плаща той поръчва музиката, е вярно, но е важно и на кого я поръчва. И каква е музиката. Ако оркестъра свири фалшиво, и многото пари няма да помогнат. И ако си в поредната чалга-кръчма и единсвената цел е да се покажеш пред другите к`ъв си пич, като се напиеш и хвърляш пачки по оркестъра, то не очаквай от себе си далновидност, мениджърско мислене, бизнес-стратегия и все в този дух на качествено изграждане. "Футболът е проста игра за умни хора" - това важи не само за футболистите и треньорите, но и за собствениците. А те нито са толкова умни, нито разбират от футбол. Ако разбираха поне малко, нямаше да сменят треньорите по-често от счупените контейнери за боклук - което, впрочем, е тяхно задължение... Но на кой ли му пука...вече!

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 02 апр 2010 13:03

samo CSKA написа:Титан имат пари, обичат ЦСКА, но мисля че е нужно един спортно-технически директер, който разбира от тази игра, наистина да е е на "ти" с футбола! Някой като Атанас Узунов, Стефан Ормаджиев, не е задължително да са те, но някой подобен! И да е Це-Се-КАр.

Задавал ли си си някога въпроса, какво точно е спортно-технически директор?

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 02 апр 2010 13:07

Титан имат 2 лица :
1вото - Вижда се че им пука за ЦСКА и не са измамници(поне за сега) като Томов - е няма как да не са взели някви пари ..... но....
2рото обаче е много ама много лошо .... - относно Треньорите .... пълен хаос - Л.Пенев пълен картбланш ала бала не приемаме оставки и накрая кво .... Л.Пенев показа че е истински ЦСКАр и не ги съди.... същото и с оная мамалига...

Потребителски аватар
samo CSKA
Контакти:

Мнениеот samo CSKA » 02 апр 2010 13:07

Някой който да дава футболни съвети на шефовете!

Върни се в “ЦСКА”