ЗА ЦСКА , БИЛЕТИТЕ ,ФЕНОВЕТЕ И РЪКОВОДСТВОТО

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

redpride
Контакти:

Re: ЗА ЦСКА , БИЛЕТИТЕ ,ФЕНОВЕТЕ И РЪКОВОДСТВОТО

Мнениеот redpride » 02 апр 2010 10:49

Не се излагайте, 5 лева струва една кутия цигари. Ако не можеш да отделиш такава сума за любимия си отбор, какъв фен си тогава, свърши времето на безплатните обяди. Друг е въпроса, какво получаваш срещу парите си. Мога да ви кажа, че много мои приятели не идват на стадиона заради разрухата , която цари там. Вече не знам, кой е виновен клубовете или държавата. Говорят се някакви неща по телевизията, чертае се прекрастно бъдеще за базите, но после нищо не се случва. Факт, че заради някаква смешна зала, от която някой ще изкара доста парички изгониха от Червено знаме децата на ЦСКА.

SHUBI_DUBI
Контакти:

Re: ЗА ЦСКА , БИЛЕТИТЕ ,ФЕНОВЕТЕ И РЪКОВОДСТВОТО

Мнениеот SHUBI_DUBI » 02 апр 2010 13:37

DAILY написа:Цените на билетите трябва да покриват поне заплатите на играчите и треньора, минимум това. Можеш и сам да си ги сметнеш, 24 играча по 3500лв на човек месечно е 1 милион + 600 хил(!?! абсурдно много) за треньора става милион и шестотин хиляди годишно, 20 домакински мача по 5000 зрители са общо 100 хил продадени билета, което означава че цената трябва да е 16лв. Забележи че тук никъде не се споментават каквито и да е данъци и удръжки, а да не говорим колко много разходи има още. Докато това нещо не се случи, докато отборите не започнат да печелят от билети и артикули, до тогава ще се издържат от тотото, просто е. Аз, обаче, съм абсолютно съгласен че на тези стадиони и дума не може да става за такива цени, ама никой не му се тръгва по трудния път.

Съгласен съм с теб за артикулите напълно, ние най-накрая направихме някакъв по-хубав фен магазин, за което съм много радостен, но там има максимум 20 различни артикула. Да, пак по-добре от миналото, но съм на мнение, че трябва да има много по разнообразни неща, като се почне от кошче за боклук, че до завивки за легло. Но за феновете да си купуват артикули, те трябва да ходят на мачове, а за да ходят на мачове, онези които ги играят тези мачове трябва да покажат нещо, следователно пак опираме до кадърноста на играчи и ръководство, за това за да има постапелния в касата първо трябва да се направят огормни капиталовложения, но също така стойностни и смислени, а това при нас се случва значително рядко!

Върни се в “ЦСКА”