Мнениеот Angoff » 31 мар 2010 20:26
Неи,Жоао Карлос,Велизар Димитров,Йордан Тодоров,Артим Шакири,Жоао Брито,Никола Вуядинович...ето ти една камара играчи,които пък Стойчо Младенов наложи в ЦСКА а те се отблагодариха с много добра игра и себераздване и не на последно място при продажбата на някой от тях докара на клуба МИЛИОНИ !
Сега се сещам че Стойчо прати Виданов и Иван Иванов да се обиграват в Вихрен и Локо Пд а после изяви желание да ги върне , тъй като се представиха мн добре...да единствено нямаше късмет в Европа , Галатасарай ни разпра и имаше защо ... те бяха адски добър отбор а след този мач си взе поука и по-съвсем друг начин играехме в Европа ... мача с Блякбърн не ти ли хареса след 1-1 в Англия и тук от 0-3 изравнихме 3-3 на английски отбор и ако имаше още 5 мин обръщахме мача , това сигурно е единствения мач в , който останах доволен от отбадане и бях горд че съм от ЦСКА ... Тулуза и 2-та мача бяхме по-добрия отбор и наистина малшанс ни попречи да ги отсраним заслужено аз не виждам къде сме брали срам при Стойчо Младенов в Европа ... може би с Торпедо Москва но там играеше ролетката на дузпите а и Руските отбори са с класи над нашите ... към този момент според моите виждания в ЦСКА може да има 3-ма треньори и 3-та да са Българи !!!
1.Стойчо Младенов
2.Любослав Пенев
3.Антон Велков (Ако пак залагаме на млад специалист)
Грандовете са ни в такава дупка,че футбола ни като цяло ще страда следващите година две ... стискам палци на Литекс и Локомотив (Сф) в Евротурнирите защото Левски и ЦСКА ако се додрапат до там не ги чака нищо добро !
Последна промяна от
Angoff на 31 мар 2010 20:27, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!