Все едно сега мен да ме вземат за управител на компания за автомобили при положение, че никога не съм се занимавал с подобно нещо.
Къде е най-голямата грешка през този сезон на ЦСКА?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Къде е най-голямата грешка през този сезон на ЦСКА?
Единствената грешка на Титан е, че не назначиха хора в спортно-техническото ръководство които да са се занимавали с футбол и да разбират от него 
Все едно сега мен да ме вземат за управител на компания за автомобили при положение, че никога не съм се занимавал с подобно нещо.

селекцията.2 румънци не стават,митрески-също.не трябваше да продават И.Стоянов и Ст.Младенов трябваше да води ЦСКА,В.ИЛИЕВ трябваше да е при нас..този отбор в този си вид няма бъдеще.пове4е млади таланти в 1 отбор+по 1 един опитен във вс линия 
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
Каквото и да си говорим, аз не мисля, че Титаните са направили някакви фрапантни грешки. Нека проследим хронологията им и тогава да нападаме. Когато взеха ЦСКА, бяхме много щастливи, че ни отърваха от Томов и протежетата му. Наследиха клуб с милиони задължения (знайни и незнайни) и започнаха бавно и методично да погасяват дългове и заплати ( дали по план, дали според възможност) . Факт е , че в момента почти всичко е изплатено или разсрочено по договори. В прочем това ще проличи накрая на месеца , когато ще трябва да се дават лицензите. От спортна гледна точка, имаха малко недоразумения, но трябва да признаем, че всичко което са направили е било с единствената идея ЦСКА да върви напред. Какво имам в предвид. Смяната на Д.Пенев с Любо бе да се започне нов период в клуба, с нов треньор и с надеждата, че Любо ще внесе нови идей и нов облик, подпомогнат от испански професионалисти. Взеха се нови футболисти, които някой се вписаха добре в отбора , други не толкова. Но това можеше да се очаква, при такава голяма бройка. Естествено скъпите футболисти бяха разпродадени с цел да се облекчи финансовото състояние. Проблема при Любо беше , че не успя да направи титулярен състав и постоянно въртеше играчите, а кулуминацията беше отстраняването на 9-тимата от първия отбор. Явно не толкова добрите резултати и самостоятелните решения на му изядоха главата, което е подразнило собствениците, които до някъде са си в правото, защото те плащат заплати , а друг казва кой да работи. Това няма нищо общо със спортнотехническата част. Сагата около нов треньор през паузата се развихри доста. Бяха спрягани над 20 треньора и решението за Андоне изгеждаше правилен избор (поне според визитката). Контролите също показаха , че Андоне има потенциал и може да направи нещо голямо, Но. Започна сезона и започнаха мъките. За 6 мача отборът постигна две победи и три равенства (мача в Мездра не го броя, въпреки , че и там играта беше отчайваща, а и резултата негативен), което в никакъв случай не е очакваното развитие. Случката в Мездра също разклати психиката , както на отбора така и на ръководството и почти всички мераци рухнаха. Е питам аз, за какво ни е Андоне , след като не успя да покрие желанието на шефове, отбор и фенове, а получава една доста солидна заплата за българския стандарт? Къде до тук сбъркаха Титаните? Моята единствена забележка към тях е назначаването на Атанас Караиванов за Спортен директор. Тоя абсалютно с нищо не показа за какво е дошъл. Говореше, че ще спре медийната атака , че ще създаде конфорт в отбора и ще работи за вдигане имиджа на ЦСКА. Нищо подобно, пълна нула. Въпреки всичко, все още не съм сигурен, че Андоне ще си тръгне ей така. Има договори, има неустойки, а и новия отбор който ще го вземе, трябва да покрие изискванията му. Така, че още нищо не е ясно, а Титаните няма как да са безгрешни, просто не попадат на точния човек.
emarkon написа:Махането на Любо.
То това е най-позитивното! За мене проблема е, че вече нямаме изпълнители на статични положения! Но това не е грешка на Титаните!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
hlucho написа:emarkon написа:Махането на Любо.
То това е най-позитивното! За мене проблема е, че вече нямаме изпълнители на статични положения! Но това не е грешка на Титаните!
Цска при Андоне повече ли ти харесва?
emarkon написа:hlucho написа:emarkon написа:Махането на Любо.
Цска при Андоне повече ли ти харесва?
И при двамата, пълна скръб! С чичовото 2-3 мача, като хората, от 10-15, при Андоне, нито един от 3-4!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
- mad butcher
- Контакти:
msm написа:Каквото и да си говорим, аз не мисля, че Титаните са направили някакви фрапантни грешки. Нека проследим хронологията им и тогава да нападаме. Когато взеха ЦСКА, бяхме много щастливи, че ни отърваха от Томов и протежетата му. Наследиха клуб с милиони задължения (знайни и незнайни) и започнаха бавно и методично да погасяват дългове и заплати ( дали по план, дали според възможност) . Факт е , че в момента почти всичко е изплатено или разсрочено по договори. В прочем това ще проличи накрая на месеца , когато ще трябва да се дават лицензите. От спортна гледна точка, имаха малко недоразумения, но трябва да признаем, че всичко което са направили е било с единствената идея ЦСКА да върви напред. Какво имам в предвид. Смяната на Д.Пенев с Любо бе да се започне нов период в клуба, с нов треньор и с надеждата, че Любо ще внесе нови идей и нов облик, подпомогнат от испански професионалисти. Взеха се нови футболисти, които някой се вписаха добре в отбора , други не толкова. Но това можеше да се очаква, при такава голяма бройка. Естествено скъпите футболисти бяха разпродадени с цел да се облекчи финансовото състояние. Проблема при Любо беше , че не успя да направи титулярен състав и постоянно въртеше играчите, а кулуминацията беше отстраняването на 9-тимата от първия отбор. Явно не толкова добрите резултати и самостоятелните решения на му изядоха главата, което е подразнило собствениците, които до някъде са си в правото, защото те плащат заплати , а друг казва кой да работи. Това няма нищо общо със спортнотехническата част. Сагата около нов треньор през паузата се развихри доста. Бяха спрягани над 20 треньора и решението за Андоне изгеждаше правилен избор (поне според визитката). Контролите също показаха , че Андоне има потенциал и може да направи нещо голямо, Но. Започна сезона и започнаха мъките. За 6 мача отборът постигна две победи и три равенства (мача в Мездра не го броя, въпреки , че и там играта беше отчайваща, а и резултата негативен), което в никакъв случай не е очакваното развитие. Случката в Мездра също разклати психиката , както на отбора така и на ръководството и почти всички мераци рухнаха. Е питам аз, за какво ни е Андоне , след като не успя да покрие желанието на шефове, отбор и фенове, а получава една доста солидна заплата за българския стандарт? Къде до тук сбъркаха Титаните? Моята единствена забележка към тях е назначаването на Атанас Караиванов за Спортен директор. Тоя абсалютно с нищо не показа за какво е дошъл. Говореше, че ще спре медийната атака , че ще създаде конфорт в отбора и ще работи за вдигане имиджа на ЦСКА. Нищо подобно, пълна нула. Въпреки всичко, все още не съм сигурен, че Андоне ще си тръгне ей така. Има договори, има неустойки, а и новия отбор който ще го вземе, трябва да покрие изискванията му. Така, че още нищо не е ясно, а Титаните няма как да са безгрешни, просто не попадат на точния човек.
Съгласен на 100%.Но мисля че Андоне изгуби желание за работа в ЦСКА.Смятам че тои остана разочарован от БГ деиствителността.Празни стадиони разорани като селски ниви и т.н. Според мен грешката на Титаните е че изгониха Любо тои си работеше по Европеиски начин не цепеше басма никому а това в БГ не става.
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
- batmanlevski
- Контакти:
както при вас така и при нас грешката е една -допуснахме някакви си алчни капиталисти да ни сасипят отборите.те си правят парички ,а ние само страдаме от това.вън капиталистите !!!
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Пената ни остави на второ място и ни завеща един отбор готов за титла!Дойде Андоне,накупи пълни некадърници(с малки изключения)-3 място!През есента бяхме супер отбор докато не станаха онея тъпи пиянски истории и Любо като истински мъж не остави някакви пишлегари да го разиграват!Одтаналото е история...