ОТКАЗВАМ СЕ ОТ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ОТКАЗВАМ СЕ ОТ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО
Единствената разлика между комунистити и социалистите, е че вторите са синовете и внуците на първите! Ти сам си отговори на въпроса за 120 лв. пенсия!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
nemalp написа:много зле, той пак с какво го е заслужил. А и да не говориме за Доган... наистина, аз вече бих взел сръбско гранжданство. много по горди хора са, и като нещо не върви, са смели и правят промени. 2 войни и какви ли не мизерии и пак са по добре от нас, а в спортно отношение са 10 години напред.
Да го духат и Батков и Доган!
Айде отивай и взимай сръбско гражданство, бе!!! Ето това няма да стане никога в Сърбия - някой да каже, че иска да вземе друго гражданство, колкото и да е зле положението. А в България е така, заради гъзолизци и дупедавци като тебе, които веднага са готови да те предадат заради някой, щото е "по" в нещо! Аз тебе до Доган и Батков те слагам! Същият си!
GoDDeadman написа:Кажи го това на хилядите избити и лежали по лагери като Белене, Куциан и стотици други, без съд и присъда! И стига с той фашизъм - в България, никога, ама, никога не е имало такова животно!
А ти уважаеми,би ли обяснил на един пенсионер как се живее със 120 лв пенсия.Не защитавам комунистите исках да покажа разликата.И ако тогава е имало лагери сега има геноцид срещу българските пенсионери, срещу българския спорт, срещу българското образование, здравеопазване и какво ли още не.[/quote]
геноцидът е над българския народ за сметка на циганите и една бандитска хайка турци.защо си мислите има свръх раждаемост при циганите а ние прогресивно намаляваме.някой им пали фитилите да се множат.не е нормално в българските семейства да има максимум едно дете а в циганските 4-5 които са прехраната на създателите си.а доган вече няма стигане може би най-богатия гражданин на България.нещо трябва да се направи...
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
България над всичко.Единственото спасение да се махне Украинския боклук Сергей.и неговото приятелче Доган.Ще гласувам за Лупи ако пак се издигне за премиер хахахахаххахаха
хахаха

КОИТО НЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС-ЛУДИТЕ ОТ СОФИЯ<FRONT CS48>
- nostradamus
- Контакти:
redguy написа:България над всичко.Единственото спасение да се махне Украинския боклук Сергей.и неговото приятелче Доган.Ще гласувам за Лупи ако пак се издигне за премиер хахахахаххахахахахаха
ЛУПИ КАТО ВИ ЗАКРИЕ И НА НЕГО ЩЕ МУ ДАДАТ ОРДЕН
Батков вън!
GoDDeadman написа:Кажи го това на хилядите избити и лежали по лагери като Белене, Куциан и стотици други, без съд и присъда! И стига с той фашизъм - в България, никога, ама, никога не е имало такова животно!
А ти уважаеми,би ли обяснил на един пенсионер как се живее със 120 лв пенсия.Не защитавам комунистите исках да покажа разликата.И ако тогава е имало лагери сега има геноцид срещу българските пенсионери, срещу българския спорт, срещу българското образование, здравеопазване и какво ли още не.[/quote]
Аз ще ти кажа, че сега сме на това дередже до голяма степен и заради комунизмът! И слава на Бог, че е рухнал, щото не знам до къде щяхме да сме сега! Комунизмът е най-долното нещо в света, тва ни е върнало по-назад отколкото 500-те години робство. Кой според тебе ограби държавата, най-основно преди 19 години. И ти сега да дойдеш на власт нищо няма да направиш! Да не започвам да ти говоря за безмислието и обречеността на много от тия фабрики и заводи, за които говориш и начинът по който са работили, щото съм навътре в тая област. Всичко е било замазване на очите на хората, човек, за да може да се граби с по-големи шепи отколкото сега. Дават ти нещо и ти се лъжеш, че си доволен, ама нямаш шанс и за крачка развитие напред! Задай си и въпросът за "равенството" и дали твойте баба и дядо са живяли като бай Тошо и какъв е твоят живот и тоя на неговите наследници! Как живеят примерно дори сега хората в Северна Корея и как живее Ким Чен Ир - дето е един от най-богатите хора в света сигурно! Ти искаш ли да си такъв промит мозък? Да, сигурно е по-лесно, ама това не е живот! Нямаш и представа, колко зловещо нещо е комунизмът...
поредния дебил, дето комунистите са му праведни, демократите ограбили страната. Неам думи. Аушвиц за такива!
Всичко за което спорите е далече от истината.В България е имало и фашизъм,и диктатура на така наречения пролетариат.Иот едните и от другите са избити много невинни българи.Хубаво е ,че се помни това за да не се повтарят тези срамни и трагични сцени.Но за зло или за добро е минало.Имаш право да протестираш,но чак да се отказваш от родината си не трябва.А и този орден е толкова смешен и така го обезцениха с това раздаване на сульо и пульо че ако биха го връчили на теб би го изхвърлил,нали?
-
- Контакти:
GoDDeadman написа:Ако бяха на влсат комунистите Ахмед Доган щеше да е булка на някой в затвора а не да ни управлява.Е поне видяхте разликата между комунизъм и демокрация ли е тва нашето не знам.
Баламурнико, че кой е на власт в момента та не същата партия със същите партийни кадри (само че някои оттях са заменени от децата им)??? Доган какъв е та не е комунист и то от най-върлите агенти на държавна сигурност? Станишев какъв е? Пирински, Овчаров, Петков, Велчев (и Милен и Борис) какви са бе, смешнико? Толкова заблудени като теб са само изкуфялите червени бабички...

hlucho написа:GoDDeadman написа:Хахаха нещо сте се объркали .Това не са комунисти,това са социалисти.Питайте майките си и бащите си за комунистите.Това са хората създали България след фашизма,хора построили АЕЦ "Козлодуй"който демократите почти закриха,хора построили хиляди фабрики,които социалисти и демократи закриха или разпродадоха на приятели,хора които са построили хиляди км пътища,каквито сега строим с темпо 50 км на година и то с пари от еврофондове,хора построили много училища болници детски градини.Я ми кажете колко са построени за 19 години преход.Вярно може да сме били двадесет и не знам коя си Съветска република ама имахме и български космонавт, а сега и самолети няма да има скоро хахахахаа.Така че комунистите са мислели освен за тях и за нас,а сегашните социалисти и демократи и не знам си какви още са ебаси егоистичните говеда.Ако бяха на влсат комунистите Ахмед Доган щеше да е булка на някой в затвора а не да ни управлява.Е поне видяхте разликата между комунизъм и демокрация ли е тва нашето не знам.
Кажи го това на хилядите избити и лежали по лагери като Белене, Куциан и стотици други, без съд и присъда! И стига с той фашизъм - в България, никога, ама, никога не е имало такова животно!
Не е имало монархия, не е имало фашизъм, не е имало комунизъм, не е имало демокрация... В България, за съжаление, винаги е имало тъпи, злобни, ограничени и завистливи българи, които гледат в паничката на съседа, и ако могат да свият нещо!!! Това е положението, жалки българи, жалка държава!!!
А ти, Red Hot, като се откажеш от българско гражданство, заради един откровен Бай Ганьо, ще се водиш български селянин ли?
ГРАМАДА ЗА БАТКОВ!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!