Подкрепете отбора в трудния момент

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Подкрепете отбора в трудния момент

Мнениеот POPCORN » 23 мар 2010 15:00

аз лично изчаквам мача в сряда и с подуенци и..... не знам ,май ще мисля после какво правя! но така не може да продължава всяка година....

така е.и титан ала бала дрън мрън, същата работа сме си.всяка година едно и също .все едно гледам един и същ филм постоянно!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 23 мар 2010 15:02

POPCORN написа:
аз лично изчаквам мача в сряда и с подуенци и..... не знам ,май ще мисля после какво правя! но така не може да продължава всяка година....

така е.и титан ала бала дрън мрън, същата работа сме си.всяка година едно и също .все едно гледам един и същ филм постоянно!

Хах :lol: и аз съм с това гадно чувство за нашите сините

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 23 мар 2010 15:21

......аз от тоя селски номер в Мездра...не знам кво повече им трябва на футболистите и треньорите за да бъдат мотивирани да играят до края на сезона,ако щат за себе си,за отбора,за феновете....незнам кво повече от това.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 мар 2010 15:22

red__army написа:......аз от тоя селски номер в Мездра...не знам кво повече им трябва на футболистите и треньорите за да бъдат мотивирани да играят до края на сезона,ако щат за себе си,за отбора,за феновете....незнам кво повече от това.

абе бате те мислят само за пари бе.мислиш ли че им пука коя фанелка носят , за кво се борят и кво ли не.важно е накрая на месеца си вземат парите и айде //////
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 23 мар 2010 15:47

POPCORN написа:

И аз съм така.Време е да се промени играта на отбора за постоянно.Да отбележим едно покачване на нивото и старанието.Може и да е малко,но постоянно.
Изображение

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 23 мар 2010 16:18

Пирин ви бие, ние бием Локо и после ви бием на 27-ми и се борите с Локо за 3-то място! ;)

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 23 мар 2010 16:30

POPCORN написа:
red__army написа:......аз от тоя селски номер в Мездра...не знам кво повече им трябва на футболистите и треньорите за да бъдат мотивирани да играят до края на сезона,ако щат за себе си,за отбора,за феновете....незнам кво повече от това.

абе бате те мислят само за пари бе.мислиш ли че им пука коя фанелка носят , за кво се борят и кво ли не.важно е накрая на месеца си вземат парите и айде //////

Напълно си прав...
Какво има да го подкрепям отбора...да им крепя топките ли ?
Когато е трябвало съм го подкрепял. Аз съм от ЦСКА,но ЦСКА не е от мен ! За жалост ...
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 мар 2010 16:33

di4o написа:
POPCORN написа:

Напълно си прав...
Какво има да го подкрепям отбора...да им крепя топките ли ?
Когато е трябвало съм го подкрепял. Аз съм от ЦСКА,но ЦСКА не е от мен ! За жалост ...

точно.за какво цяло говориме тогава.ние може да викаме, да и късаме нрвитрве, да си даваме последните пари за мачове, а те не могат да се постараят малко да ни зарадват.интересува ги само тяхното благо, а феновете кучета ги яли!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 23 мар 2010 16:43

Аз ще си позволя да цитирам великия Бил Шенкли ФОРМАТА Е ВРЕМЕННА КЛАСАТА Е ВЕЧНА. НИЕ СМЕ ОТ ЦСКА КАКТО ПЕЕМ ПРЕГЪРНАТИ НА СТАДИОНА.

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 23 мар 2010 16:49

Много лошо е че ще играем в Кюстендил, Пирин играят много силно там, а и стадиона там също е много зле и има предпоставки да станат някакви простотии, аз също мисля да пропусна този мач с оглед на случилото се в Мездра.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Върни се в “ЦСКА”