Може ли мача на Локо МЗ - ЦСКА да е бил уреден?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

joro65
Контакти:

Re: Може ли мача на Локо МЗ - ЦСКА да е бил уреден?

Мнениеот joro65 » 22 мар 2010 00:17

За какво да се урежда мача??Пак ли Сашодиковчина?Някой залагал ли е на Бг мач ,от тези ,които пишат тези неща???Ако сте опитвали да залагате,ще видите ,че на 1Х2 мах залога е 80 евро,а точен резултат няма или ограничават залога на 10 евро.А кажете как ще се изкарат пари??Дайте схема,аз имам начин да науча ,ако има уреден мач!!Кажете схема да е изкарат поне 20-30000 евра??
Изображение

vata78
Контакти:

Мнениеот vata78 » 22 мар 2010 00:46

има вариант в азиатските букмейкърски къщи само

vaz_ld
Контакти:

Мнениеот vaz_ld » 22 мар 2010 01:08

аз пък си мисля нещо друго дали днешната игра не беше опит да се свали андоне падат от мездра от локо и левски и андоне е аут.

Потребителски аватар
Lavinata-1914
Контакти:

Мнениеот Lavinata-1914 » 22 мар 2010 01:35

Хайде стига моля ВИ, ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ЧЕРВЕНИ СВИНЩИНИ??? Да забравиме такивата във футболните им мачове(Черно море-на финала--, с Литекс мин.година),АМИ КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ВОЛЕЙБОЛНАТА Ш.ЛИГА с Поляците сега-----А преди и с ПАНАТИНАЙКОС??? ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМЕ ТАКИВА ОЗВЕРЕЛИ ЧЕРВЕНИ ВАНДАЛИ!!! П.С---то НАВСЯКЪДЕ ГИ ИМА( за съжаление и при нас) АМА ТАКАВА ПРОСТОТИЯ И НЕНАКАЗУЕМОСТ ИМА САМО В цска-ту

necessarypain
Контакти:

Мнениеот necessarypain » 22 мар 2010 01:52

Бих се намесил само с цитати от един ваш форум на една от главните Ви фракции - 14.

armeici1948 написа:само едно ще кажа... КАЗА СЕ НА НЯКОЙ ХОРА, ДА ИЗЧАКАМЕ 90- ТАТА МИНУТА, ДА СВЪРШИ МАЧА И ПРИ НЕГАТИВЕН РЕЗУЛТАТ ДА СЕ ИЗСИПЕМ КЪМ НАСРАНИТЕ ПУТКИ НА ТЕРЕНА, НОСЕЩИ НАШАТА ФАНЕЛКА И ОТ ТАМ- СМЪРТ... а се получи една почетна обиколка на терена, като на мухи без глави... всеки с неговия си филм... а сега го духаме и то много! НИКОЙ НЕ МИСЛИ! НИЩО НЕ НАПРАВИХМЕ! А МОЖЕШЕ ДА Е ГРАНДИОЗНО БЕЗ НАКАЗАНИЯ!!!!

Както и на главната им страница

Локо Мездра - ЦСКА София (прекратен) (понеделник, 22 март 2010, 00:34)
Феновете на ЦСКА нахлуха на терена в Мездра. Двубоят е прекратен при резултат 1:0 за Локомотив Мездра. След като за 65 минути нямаше един удар към вратата на противника, феновете на ЦСКА нахлуха на терена, провокирани НЕ от футболист на Локо Мездра, а от БЕЗДУШНАТА ИГРА НА ЧЕРВЕНИТЕ "ФУТБОЛИСТИ".

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 22 мар 2010 02:04

Баси простотиите! Нямат пари за охрана на мача, ама пари за уреждане на мачове имат сигурно.... мислете малко преди да пускате такива теми! Това, че ЦСКА толкова си могат... а то не е много, не е проблем на никого, освен на самите тях! Освен това, ако мача беше уреден... щеше да е в полза на ЦСКА, а не на Мездра! Понеже така ЦСКА рискуват да останат без участие в Европа, а при победа могат да стигнат Литекс и да се борят дори за Шампионската лига, а оттам идват доста приходи, за разлика от мизерните пари, които ЕВЕНТУАЛНО от Мездра изобщо могат да дадат. И 1% шанс за уреден мач няма в случая!!!
Но от друга страна ме дразнят такива нещастници по стадионите. До живот да им забранят да стъпват на мачове и така! И без това не ходят там заради футбола! Хора без никакво достойнство, защото ако имаха... щяха да знаят как да губят с достойнство, а не като не им отърва и веднага да тръгват да се бият, да хвърлят камъни и т.н. простотии. И такива оправдания защо били на 2-3 метра от терена и разни такива.... че в Англия като са на 1 метър, какво.... да не би да стават такива работи! Много съм изнервен, ей :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

mitaca
Контакти:

Мнениеот mitaca » 22 мар 2010 02:21

Странна тема? ЦСКА продава мачове? Бряяяяях, левскар съм, ама такава простотия не съм чел. Или може би, червените са си го купили, ама не съвсем? И всички от нахлулите са знаели за "заверата" и затова са нахлули? Тез "конспирации" ми идват в повече.

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 22 мар 2010 03:33

joro65, силно се надявам да не залагаш на футбол, защото явно идея си нямаш от букмейкъри и залози! Аз имах залог от 50 Евро на точен резултат на мач от Б група през седмицата, ти не можеш да намериш букмейкър, който приема залози за А група...хайде събуди се!
Само ще спомена, че преди 7 години на един мач в Азия имаше залози дали мачът ще завърши или не и познайте какво - в 70 минута спира тока на стадиона и мачът не завършва, а се пренасрочва...футбол отдавна няма - всичко е мафия, залози и олигарси...вие си се джафкайте на говеда и свине, само дето никой не го е еня за вас и смешните ви идеали и фенщината ви!

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 22 мар 2010 07:15

Пичове, прокрадна се и една друга идея за постановка, а
именно:
- МВР иска да прави пари от мачовете и се правят какви ли не неща, за да се докаже ,че частните фирми не могат да охраняват.
В това има логика, защото:
МВР държи изключително високи цени за охрана.
В същото време, още веднага като се чу за нахлуването, без да са ясни подробностите, Цветан Цветанов направил изявление, че Локо МЗ дължи 30 000 лв. на МВР за охрана. Само че на друго място:
http://sportline.bg/news/58748/свинщина-сектор-г-и-полицията-организирали-погрома-в-мездра
се цитира неква умопомрачителна сума от 300 000 лв. на кръг за МВР.
Имайте предвид, че по принцип ушевите са на ръба на оцеляването. Забранено им е да имат втори граждански договор. Тия пари те си ги разпределят легално.
И последно - гледах видео материал от нахлуването по sportni.bg, еми хората отиват да се бият, а Дучето седи отстрани и се лензи. Не е ли негова работа да отиде да озаптява младежите от агитката си?
Има нещо гнило и то хич не е добро не само за ЦСКА, но и за целия ни футбол.
Жалко.

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 22 мар 2010 07:30

http://www.youtube.com/watch?v=jmffPADm ... re=related това са кадри от прекратения мач от турското първенство-ДИАРБЕКИР-БУРСА,на фона на тези кадри много смешен изглеждаше транспаранта Turkey is not Europe,ащото кадрите от вчерашния мач бяха достойни за африканско първенство.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Върни се в “ЦСКА”