Мнението ви за новите футболисти на ЦСКА след първия кръг?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: Мнението ви за новите футболисти на ЦСКА след първия кръг?

Мнениеот Yasso » 27 фев 2010 23:44

Честита победа на всички, най-сетне се прибрах :)

Смятам, че новите които играха се справиха повече от добре като за дебют, особено много ми хареса играта на Румен ( а как се радваше след асистенцията за втория гол ) и мисля, че той ще покаже още повече класа в следващите мачове.... ;)

Учуди ме само факта, че Андоне забави освежаването на отбора доста, някъде чак след 70-тата минута се сети да пусне свежа кръв в отбора....

Има още много кръгове до края, но мисля че отбора ни е готов и ще играе нападателно и резултатно.

САМО ЦСКА :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 27 фев 2010 23:54

Хубав мач,доволен съм,не ми харесаха някои груби грешки в защита,но има още да се работи и нищо не е изпуснато,включително и тирте точки днес,които заслужихме.Митрески нищо не мога да кажа за него,по време на мача ми направи впечатление,че е нисък и бавен,а и с Виданов нещо...не се разбират,слаб мач като цяло.Но има време и може да навлезе във форма,все пак първи мач му е.За Петре мога да кажа,че наприв един полезен мач-беше на добро ниво,не игра на най-мисоката си скорост,но до един-два мача мисля че ще си качи малко нивото.Отминиха му чист гол.Румен Трифовов игра отлично,чудесни офанзивни действия,100% заслужава титулярно място,Панку се справи много добре,играе хубаво,на високо ниво,дори си мисля,че може и още!Определено много класен играч.Доволен съм от мача,но съдията трябва да си понесе отговорността-няма да казвам,какво е правил,дузпите не са далеч най-големия проблем-въпреки че едната бе напълно НЕсъществуващта.Паднаха и доста голове.

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Мнениеот Cherven_poboinik » 28 фев 2010 00:12

За това говорим цяла година вкараме ли 30-40 % от положенията си и победата е наша !!!
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 28 фев 2010 00:24

Уникален Панку !!!
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 фев 2010 00:25

Някой каза преди мен, че Руи Мигел също можем да го броим към новите. Определено се отпушва, което доста ще вдигне процента на успеваемост в нападението. А това ни беше голяма слабост. Защото много по-лесно е да задържиш победата след като водиш в резултата, от колкото да се мъчиш да вкараш, ако губиш мача.

mite.1979
Контакти:

Мнениеот mite.1979 » 28 фев 2010 00:36

Emo_87 написа: Уникален Панку !!!

Напълно съм съгласен и смятам , че с Маркиньос могат да направят доста красиви неща в средата на терена въпреки , че доста хора го недолюбват(Маркиньос),за мен той е стращен халф

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 фев 2010 00:47

mite.1979 написа:

Напълно съм съгласен и смятам , че с Маркиньос могат да направят доста красиви неща в средата на терена въпреки , че доста хора го недолюбват(Маркиньос),за мен той е стращен халф

Ами защото разбираш от футбол, а многознайковци колкото искаш! Ако не се лъжа именно Маркиньос ви оттърва в мача с онова ирландско отборче миналата година ( дето им беше наклонен терена ). Колко плюят и Руи Мигел, а колко гола вече е вкарал?!.......Само ми се струва, че Панку ще го ползват като нападател, а не в средата, за там уж взехте французина!

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 28 фев 2010 01:10

mite.1979 написа:

Абсолютно точно!
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 28 фев 2010 01:22

Трифонов ми хареса ,вижда се, че има много хляб в това момче, а освен всичко си е наш кадър .
Митрески си личи, че е опитен футболист има класа ,но малко ме притеснява ,че е бавен и си личи ,че не стават за 2ка с Виданов.
Петре определено е свършил за големия футбол и се чудя за какво изобщо го взехме ,да класен е много, но годинките ....
Панку - много класен футболист, скоро не сме имали човек който така да разпределя нещата в центъра и да играе с акъл ! Класа!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 28 фев 2010 01:28

От това което гледах мога да отлича Панку,но от играч с такава визитка друго не може да се очаква..

Върни се в “ЦСКА”