Благодаря ти Данчо!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Благодаря ти Данчо!!
Благодаря и поклон. Освен сърцат на терена е и много готин като човек
- Roger_Federer
- Контакти:
Едно голямо червено сърце!Благодарим ти Данчо,завинаги един от нас!Желая му успех в новия отбор!Животът е такъв-не бих се учудил,ако скоро пак го видим да се раздава с червената фланелка!
Един прекрасен ден за ЦСКА. Тодоров се маха най-накрая. Нека е щастлив някъде другаде, но да спре да мъчи феновете.
На съвесттта му освен Тулуза е и миналия шампионат. 2 загубени точки с Локо Мз, 2 загубени с Левски. Заради кефа му от некадърен бек да се прави на нападател. Стига толкова.
На съвесттта му освен Тулуза е и миналия шампионат. 2 загубени точки с Локо Мз, 2 загубени с Левски. Заради кефа му от некадърен бек да се прави на нападател. Стига толкова.
-
[offtopic]ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ДАНЧО ТОВА КОЕТО НАПРАВИ ЗА ЦСКА МОЖЕ САМО САМО ДА БЪДЕ ПРИМЕР ЗА ТЕЗИ КОИТО ТЕПЪРВА ЩЕ НОСЯТ ЧЕРВЕНАТА ФЛАНЕЛКА[/offtopic]
Пиши с малки букви!
Пиши с малки букви!
- pinkopinkito
- Контакти:
Каквото и да се каже за Данчо, ще е малко. Истински ЦСКА-р, дал много на отбора. Не заслужаваше да си тръгне по такъв начин!!!
Имаше си човекът и качества и недостатъци, аз се радвам, че си тръгва (макар че то не е съвсем сигурно, трябва и да го поискат отнякъде
), ама заслужава да го изпратим с добро и с "Благодаря!", човекът даде на отбора всичко, каквото можеше.

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Данчо където и да играеш занапред ти си оставаш един от нас .!!!!!!! Никога няма да спрем да те обичаме и от мен още едно голямо БЛАГОДАРЯ.
Данчо Тодоров - завинаги един от ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Винаги съм харесвал играта на Данчо, той е бил един от играчите ни, заради които съм ходил дори и през последните години на стадиона, когато се случваше отбора да няма добри полусезони....
И много ме хваща яд понякога когато прочета определения като "Тъча"......
Дори съм почти сигурен, че повечето от тези, които го използват този израз не са го и гледали на живо този мач с Тулуза....Данчо ги мачка по крилото тия французи цял мач, една грешка направи тогава, вярно твърде фрапираща и вече "Тъча"...
Данчо е шампион и е ЦСКА-р!
И аз се присъединявам към благодарностите, не са много футболиститие, които ще играят на ниво в нашия клуб цели 7 години

И ние ти ръкопляскаме, Данчо
И много ме хваща яд понякога когато прочета определения като "Тъча"......
Дори съм почти сигурен, че повечето от тези, които го използват този израз не са го и гледали на живо този мач с Тулуза....Данчо ги мачка по крилото тия французи цял мач, една грешка направи тогава, вярно твърде фрапираща и вече "Тъча"...

Данчо е шампион и е ЦСКА-р!
И аз се присъединявам към благодарностите, не са много футболиститие, които ще играят на ниво в нашия клуб цели 7 години

И ние ти ръкопляскаме, Данчо

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
- Cherven_poboinik
- Контакти:
Един от най - сърцатите футболисти ! ДАНЧО ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС !!! Успех занапред ..
.

[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]