Наско Караиванов: Връщам се на „Армията”

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Наско Караиванов: Връщам се на „Армията”

Мнениеот Гуу » 27 яну 2010 16:27

stannn написа:И аз не съм доволен от това назначение. За спортно технически директор ни трябваше човек който е готов да води медийни войни и да осигурява спокойствие на треньора и играчите. Един Стойчо Младенов щеше да е идеалния вариант.

Това с медиините войни е характерно за един друг отбор, който разчиташе на един простак да бъде директор, да води "войни" и да се мръщи. Та доста хора мислят, че въпросния простак е добър ръководител, дори сега го направиха ръководител на националния отбор (или нещо такова беше)
Мисълта ми е, че ръководител с подобно селско поведение не ни трябва, не ни е необходимо да водим войни с никого. Трябваше ни културен и интелигентен СПОРТЕН човек, като Пламен Марков.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 27 яну 2010 16:30

Абсилютно съм ошашкан този път избихме тотално рибата журналист за спортно-технически директор :o :o :o
Последна промяна от Xanko на 27 яну 2010 16:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 27 яну 2010 16:31

Не говоря той да ги създава, а да защитава клуба в такива моменти. На моменти се прекалява със драсканици от рода на ЦСКА не са взимали пари от 3 месеца. Еди кой си съди отбора и т. н.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 27 яну 2010 16:35

stannn написа:Не говоря той да ги създава, а да защитава клуба в такива моменти. На моменти се прекалява със драсканици от рода на ЦСКА не са взимали пари от 3 месеца. Еди кой си съди отбора и т. н.

Е, какво може да направи срещу тези медии, които пускат подобни "новини" ?
Журналистите имат право да публикуват всякаква информация, дори и тя да не се харесва клубовете.

Потребителски аватар
doxyto

Мнениеот doxyto » 27 яну 2010 16:41

Много странно , как вземат пресаташе за спортно-технически директор ! Това само в България май , може да стане ! И все пак се надявам Караиванов да е на кадем ! :?: :?: :?:

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 27 яну 2010 16:45

Пожелавам му успех и дълги години в ЦСКА !
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 27 яну 2010 16:46

Майна, квото щете ми казвайте - Аз лично съм наказвал син шал от този пич като ученици в английската гимназия преди един мач на Ботев. Все още имаме общи приятели - нищо лошо ама е Болен Левскар. :roll:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 яну 2010 16:52

4oko i boko написа:
Наско Караиванов: Връщам се на „Армията”

Бившето пресаташе на ЦСКА Атанас Караиванов ще бъде новия спортно-технически директор на „червените”.

До момента той изпълняваше подобна длъжност в Миньор Перник. Преди няколко години Караиванов бе говорител на „армейците”, по времето на Васил Божков.

Самият Караиванов потвърди пред Гонг информацията, пусната преди малко от агенция Блиц.

В петък той ще пътува за Анталия, където по-рано днес ЦСКА замина на основната си зимна подготовка.

Не мисля,че е добро попадение-вашето мнение?

аз не го харесвам!и то да е директор.виж ако беше пресаташе иди до иди, ама директор тц :!: :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 27 яну 2010 16:57

Новият шеф в ЦСКА: Няма да се бъркам на треньора, това е най-важното

Назначеният днес за нов спортно-технически директор на ЦСКА Атанас Караиванов заяви за Гонг, че това, че не е бивш футболист или треньор е по-добре, тъй като по-този начин няма да се бърка пряко в работата на старши-треньора.

„Това по принцип е лоша практика в България. В ЦСКА няма да е така. Зад гърба си, новият наставник Йоан Андоне трябва да чувства сигурност, да се съсредоточи в работата си. Ние само ще му помагаме. Иначе всичко около моето назначение се разви бързо, за дни. Въпреки, че от известно време често се срещам с боса на ЦСКА Димитър Борисов, едва от вчера дойде предложението да започна на „Армията”. Вчера също прекарахме доста време с него и с шефа на Миньор Перник г-н Вангелов покрай трансфера на Румен Трифонов в ЦСКА. Впечатлен бях от амбициите и целите на „червените”, а това съчетано с известна доза носталгия от предишния ми престой в Борисовата градина ме накара да приема предложението. Радвам се, че успях да натрупам необходимия опит за подобна длъжност в Миньор, горд съм с постигнатото. Все пак през есента оставям Миньор със спечелени 26 точки – толкова, колкото има и Левски”, заяви Наско Караиванов.

„Обсъдихме с г-н Борисов какви са най-належащите проблеми в ЦСКА и започваме здрава работа. Засега, най-важното е да се проведе добра и пълноценна подготовка в Анталия. Аз летя за там в петък. У нас се видя, че е невъзможно да се провежда нормална зимна подготовка. Надявам се условията в Турция да са по-добри. Ще играем и качествени контроли”, допълни Караиванов.

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=114979

Потребителски аватар
avitohola
Контакти:

Мнениеот avitohola » 27 яну 2010 17:12

Ами да ви кажа чесно аз го помня като журналист като човек които се занимава с футбол не го помня ! Мойто уважение към него но няма никаква визитка зад себе си за да идва в отбор с такива амбиций като Цска просто си мисля че е поредния които ще зима само заплата без да върши особено много работа а дали може изобщо да я върши е друг въпрос! Хората казават че в Миниор добре е работил пък да видим ! Пожелавам му успех дано ме опровергае с работата си! Иначе мойто мнение че един Пламен Марков или Стойчо Младенове колкото и да са ни съдили за пари те са по подходящи за този пост!

Върни се в “ЦСКА”