??? Когато започне да вкарва за нациоанлния отбор ли? Фенове на Левски, много добре разбирам гледната ви точка, че не можете да похвалите играч, излязъл от ЦСКА. Вижте все пак статистиките на Бербатов за национала - ако непрекъснатото плюене от дребни душици не го издразни достатъчно, за да се откаже скоро, със сигурност ще мине Зума по голове. И колко играчи са вкарвали повече голове средно на мач за България? Сега отборът ни е некадърен, което със сигурност се отразява и на него. Както повечето централни нападатели, Бербатов е играч, който рядко си изработва сам головете, а звезди като Чавдар Янков и Здравко Лазаров (много добри за нивото на А група, но стават смешни в националния) не помагат много.
Айде стига с критиките и се радвайте на успехите му - ако не със слабия ни национален, поне да печели на клубно ниво.
НЕВЕРОЯТЕН МАЧ НА БЕРБАТОВ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: НЕВЕРОЯТЕН МАЧ НА БЕРБАТОВ
myuyuta написа:??? Когато започне да вкарва за нациоанлния отбор ли? Фенове на Левски, много добре разбирам гледната ви точка, че не можете да похвалите играч, излязъл от ЦСКА. Вижте все пак статистиките на Бербатов за национала - ако непрекъснатото плюене от дребни душици не го издразни достатъчно, за да се откаже скоро, със сигурност ще мине Зума по голове. И колко играчи са вкарвали повече голове средно на мач за България? Сега отборът ни е некадърен, което със сигурност се отразява и на него. Както повечето централни нападатели, Бербатов е играч, който рядко си изработва сам головете, а звезди като Чавдар Янков и Здравко Лазаров (много добри за нивото на А група, но стават смешни в националния) не помагат много.
Айде стига с критиките и се радвайте на успехите му - ако не със слабия ни национален, поне да печели на клубно ниво.
ВАЖНО: Бербатов не е излязъл от ЦСКА, а от Пирин (Бл)!

- ***cska***
- Контакти:
ВАЖНО: Бербатов не е излязъл от ЦСКА, а от Пирин (Бл)! ;)[/quote]
Верваш ли си?
Верваш ли си?

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
stiga s toq berberov be. ne vi li pisna. barbukov tova, barbukov, onova. dreme mu na berberov kakvo si pishete. ot tova momche igrach ne stava. vie go prehvalihte i go napravihte na nqkoe bojestvo toq be. za men si e poserkovec i takav shte si ostane. takav beshe v CSKA, takav beshe i v tottenham, takav e i v man.u. revlio, tova ne mu bilo ugodno, onova ne mu bilo ugodno. kvo iska toq, cql otbor za nego li samo da igrae. napravil 1 shto gode dobar mach v man.u s/u olborg i sega e svetiq tam. po-marzeliv futbolist ot nego, edva li se e rajdal nqkoga. centralen napadatel bil, hehehe, smqh v zalata. i kolko gola ima za man.u. v premiership? tova ako e centralen napadatel, znachi rooney e operen pevec. vapreki, che sam CSKA-r v chervata, nikoi ne moje da me ubedi, che toq pozior e futbolist.
И да им обясняваш няма полза те пак няма да го харесват но това си е тяхно право и мнение неможе всеки да го харесва.А за националния толкова гола е вкарал ама кои да погледне.А и нестава само с 4/5 човека нац.отбор
***cska*** написа:ВАЖНО: Бербатов не е излязъл от ЦСКА, а от Пирин (Бл)! ;)
Верваш ли си?
За кое да си вярвам, че е излязъл от Пирин това всеки го знае ама не знам в какъв сън се намираш и приказваш такива глупости!

Последна промяна от СинТерор на 04 окт 2008 22:16, променено общо 2 пъти.
Red Army написа:И да им обясняваш няма полза те пак няма да го харесват но това си е тяхно право и мнение неможе всеки да го харесва.А за националния толкова гола е вкарал ама кои да погледне.А и нестава само с 4/5 човека нац.отбор
я виж и ваш фен казва, че Бербатов не става

направил на някакъв средняк Олборг 2 гола дрън,дрън, а в Премиършип колко гола има

27 гола има.СинТерор написа:направил на някакъв средняк Олборг 2 гола дрън,дрън, а в Премиършип колко гола има![]()
![]()
Бах тоя сър Алекс той нищо не разбира от футбол щом взима посерковци цтцтцтцтcskaole написа:stiga s toq berberov be. ne vi li pisna. barbukov tova, barbukov, onova. dreme mu na berberov kakvo si pishete. ot tova momche igrach ne stava. vie go prehvalihte i go napravihte na nqkoe bojestvo toq be. za men si e poserkovec i takav shte si ostane. takav beshe v CSKA, takav beshe i v tottenham, takav e i v man.u. revlio, tova ne mu bilo ugodno, onova ne mu bilo ugodno. kvo iska toq, cql otbor za nego li samo da igrae. napravil 1 shto gode dobar mach v man.u s/u olborg i sega e svetiq tam. po-marzeliv futbolist ot nego, edva li se e rajdal nqkoga. centralen napadatel bil, hehehe, smqh v zalata. i kolko gola ima za man.u. v premiership? tova ako e centralen napadatel, znachi rooney e operen pevec. vapreki, che sam CSKA-r v chervata, nikoi ne moje da me ubedi, che toq pozior e futbolist.
Е средняк средняк ама са във ШЛ а там няма случаини отбори.Нямам намерения да споря явно още си афектиран от отпадането като не ви харесва не пишете в темата за него