ЦСКАри ПИШЕТЕ САМО ТУК!!!!!!!!!! ПРОЧЕТЕТЕ!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКАри ПИШЕТЕ САМО ТУК!!!!!!!!!! ПРОЧЕТЕТЕ!!!
И все пак само ЦСКА
-
- Контакти:
Гледам и немога да поварвярвям на ушите си:)))))Вижде кво пичове, и ЦСКА и Левски са оставали своята диря в нащта футболна история, и общото между тях е че тази диря е Българска!!!!Аз, съм фен на Дунав-Русе и на ЦСКА, но се гордея и се радвам с успехите на Левски и на всеки друг отбор от нашето БГ.Така че не виждам никъв смисъл , от безмислени злобарщини и мятания на кал.Ако всичката тая злоба с която феновете се замерят из форумите и на други места се насочи в правилната посока, то ползата би била неуписуема....напр. представете си кво би станало ако всички фенове обсадят футболната централа-гнездото на гнилоч и корупция.Щото тя е в основата на това български отбор с мъка да се добира да групите в УЕФА и да не споменавам това че северните ни съседи са със двама представители в ШЛ .Върху това си струва да се съсредоточат феновете , а не върху някакви безмислени спорове които не са ни от полза ама ника........
САМО_ДУНАВ-РУСЕ написа:Гледам и немога да поварвярвям на ушите си:)))))Вижде кво пичове, и ЦСКА и Левски са оставали своята диря в нащта футболна история, и общото между тях е че тази диря е Българска!!!!Аз, съм фен на Дунав-Русе и на ЦСКА, но се гордея и се радвам с успехите на Левски и на всеки друг отбор от нашето БГ.Така че не виждам никъв смисъл , от безмислени злобарщини и мятания на кал.Ако всичката тая злоба с която феновете се замерят из форумите и на други места се насочи в правилната посока, то ползата би била неуписуема....напр. представете си кво би станало ако всички фенове обсадят футболната централа-гнездото на гнилоч и корупция.Щото тя е в основата на това български отбор с мъка да се добира да групите в УЕФА и да не споменавам това че северните ни съседи са със двама представители в ШЛ .Върху това си струва да се съсредоточат феновете , а не върху някакви безмислени спорове които не са ни от полза ама ника........
Както ти каза " Гледам и немога да повярвам на ушите си " и аз го казвам същото, защото си е голямо събитие когато се види нормален фен на цска

Eh абе аз викам всеки да си пише у форумо, а те цъфнаха лефскарите да ни псуват и обиждат.... Не мога да ви се нарадвам... Махайте се от тук бе имате си форум. Абе наще дайте тук да си ги обиждаме, а не в техния форум.. Тук да си ги обиждаме тия говеда мръсни и след всичко казано, айде лефски падайте....
П.С antonio не знам ще видим мороз колко е добър, но е в ЦСКА е по добър от играчите на ЛЕФСКИ

П.С antonio не знам ще видим мороз колко е добър, но е в ЦСКА е по добър от играчите на ЛЕФСКИ

Rabeh написа:На прасетата мога да им кажа и покажа ей това![]()
|
|
|
|
|
V
Да ви се връща....

Ибивайте си комплексите другаде.. Тоя грозник сигурно си ти на снимката комплексар задръстен!!! Махай се Евроидиоте
Ходи си на село да колиш говедата сиг имаш хиляди!!!

Няма ли модератори да заключат темата.Само се наслагва омраза,която преминава в агресия.Аз съм от Левски,но наи-добрия ми приятел е от ЦСКА и какво от това.Това е само една ИГРА!!!!!!!
- POPCORN
- Контакти:
СинТерор написа:jordan1973 написа:ot vse sarce jelaia na levski da padnat!!!!!!!!
ето един "голям българин"оставам без коментар... много сте жалки, но какво да се прави с вас такива сте си! Айде излизам от тука, че като прочетох до сега всичките ви статии не видях един нормален фен на цска
![]()
ВИЕ ПОВЕЧЕ МРАЗИТЕ ЛЕВСКИ ОТКОЛКОТО ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ОТБОР! ТОВА СТЕ ВИЕ МИШКИ!
аре аре бегаи обора!ТИ ПЪК СИ ГОЛЯМ БЪЛГАРИН БЕ!САМО ЛЕВСКАРИТЕ СА БЪЛГАРИ ЕЙ ДА ЗНАЕТЕ!КОЙ ЗНАЕ КЪВ ИЗРАЕЛЕЦ СИ ТИ АМА АЕ ХАХАХА.само заради тоя няма спра да пиша срещу левски аман от професори!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
SAMO LEVSKI BOKLUCI PRASETA SAMO LUPI TURCI CIGANI
LEVSKI LEVSKI EVROPEISKI NIE IMAME MA4 DOVE4ERA A VIE HAHAHHAHAHAHAHAAHAH