Галя продаде Илиев, Кики и Акалски на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Re: Галя продаде Илиев, Кики и Акалски на ЦСКА

Мнениеот comandosa1 » 29 дек 2009 08:10

Мен лично ме е яд за Акалски, както изпуснахме Иван Стоянов, Платини и Пеев, така сега и Акалски. Нямам думи за безумието на Батков. Не е нормално всеки трансферен прозорец да се купуват по 10 нови футболисти, но със сигурност не е нормално да имаш проблеми на някой постове и да не вземеш никой нов. Двата ни гранда се лашкат от крайност в крайност, пълен смях, поне в Европа са в едната крайност, на дъното...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 29 дек 2009 09:57

YoTheReal написа:Последния добър трансфер беше на Платини, а преди него - на Петре... разликата е голяма, а Платини още не сте го изплатили. В България лесно, но ако вземете от Румъния, не го платите и тия викнат УЕФА ? Реализъм. ;)

Това какво общо имаше с темата?Значи щом са ги дали са се договорили.Няма такива будали, е на ти са играча пък ти ще ми дадеш парите след 3-4 години.Такава е политиката на ЦСКА.Взима и после голям процент от продажбата.Явно повечето клубове съгласни!Тоя Дани Кики обаче е пълен смешник!Акалски за България става, макарче Чавдаров също си пази като хората!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 29 дек 2009 10:12

lacho_trepacho написа:
YoTheReal написа:Последния добър трансфер беше на Платини, а преди него - на Петре... разликата е голяма, а Платини още не сте го изплатили. В България лесно, но ако вземете от Румъния, не го платите и тия викнат УЕФА ? Реализъм. ;)

За да те вкарам напълно в реалистичната картинка мисля да те открехна, че Панку е свободен агент и идва от Русия.

Като е свободен агент да не играе без пари?И като идва от Русия,руснак ли е?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 дек 2009 10:28

Всъщност тези футболисти не са толкова лоши, дори според мен имат голям потенциал, но е грешна трансферната ни политика. Да вземем един Платини- това е може би най-добрият централен нападател в бг първенство в момента. Силно играе с глава, умее да се връща на по-задни позиции и да разпределя играта дори когато се наложи, има добър поглед, често бележи, но в ЦСКА просто всичко беше объркано и той не показа класата си. Сега ще го продаваме след по-малко от половин сезон игра. Е какво е това???
За Дани Кики не сте прави. Той е от моята махала. Ако щете ми вярвайте, но е изключително скромно момче. Просто понякога му избиват бушоните. Но това е по-скоро заради младостта му. Но въобще не е келеш. И има много голям талант и играе много добре според мен. Въпреки това смятам, че най-добрият в Локо е Даксон Да Силва. Жалко че не взехме него. А за вратарите много ми харесва М Боли от Славия, но там е невъзможно да го вземем. Проблемът е, че ние си имаме достатъчно вратари и Чавдаров показа че може да се разчита на него, но ето че може би не така мисли Любчо
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 дек 2009 10:31

YoTheReal написа:
POPCORN написа:
YoTheReal написа:Браво! Пак обрахте селата. ;)

Всъщност нищо лично към Локо, даже се кефя като идат чорбата на Лаута и изядат боя. :) Просто в момента сте доста зле и ЦСКА както винаги обират каквото могат. И не, не нападам и феновете на ЦСКА - просто показвам колко са тъпи последните ви 3 собственика - Божков, Питал и Титан.

е вие с вашия сте цъфнали и вързали!От 10 години вие и 10 години сединте на ендо ниво , а последните 2-3 сте под всякаква критика.така че си гледай твойта паница

Не, че и ти не си прав, но всъщност не знам кое е по-добре - да си седим с нашите или да оберем Сливен и да направим апокалипсис в отбора? А мойта паница е празна. Дай малко от твойта ?

Аз пък не разбирам къв му е преоблема на един Иван Стоянов,който е голмайсторът на ЦСКА,но идва от Сливен!Един Здравко Чавдаров,който без съмнение е един много добър вратар,или един Костадин Стоянов,който за мене е един от най-добрите защитници в България!За Коста Янев малко ми е съмнителен,но също става!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 дек 2009 10:35

НАЦИОНАЛ-НАПАДАТЕЛ написа:За една година Любчо Пенев купи и изгони над 30 футболисти !!!!!!!!! Това го няма даже в Малта и Албания !!!!! И какво от това ?! Изгуби титлата. Класира отбора последен в ЛЕ. И есента успя да дръпне на Левски само 5 точки !!!!! Ей, това ако е спец и голям треньор, ви пожелавам да не го сменяте никога :) :) :)

П.П Колко футболисти събрахте към момента в отбора ? Май вече надхвърлиха 60 !!!! Мой приятели разказват, че вече са виждали по-голяма част от тях сутрин рано с колите на Титат по улиците на СФ .... :)

Абе тва за петте точки,тия началните кръгове пак ще станат 25,тъй че не се притеснявай :lol:

Но за другото си си прав!За съжаление не мога да ти отговоря какво точно ще ги правим тия 60 футболиста!Освен да ви ги прехвърлим половината на вас!Нали искате ужким футболисти...
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 29 дек 2009 10:40

Стига бе, този боклук Кики за какво ни е ?
Убеден съм, че лятото ще се чудим къде да го отпратим, и как да му намерим отбор.
Димитър Илиев е добър нападател, дано само разкрие потенциала си и получи шанс Любо Пенев. Акалски пък съм убеден, че новият ни титулярен вратар. Просто с неговото привличане ударихме в десетката.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 29 дек 2009 11:06

Дано да е измислица, не ни трябват играчи за да търкат резервната скамейка и да взимат заплати. Единствено Илиев става, но незнам какви са му възможностите, защото видяхме Муши що за нападател е. Не ни трябват изпадащи футболисти, по-добре никакви.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 дек 2009 11:40

НАЦИОНАЛ-НАПАДАТЕЛ написа:Вие от ЧЕРВЕНИЯ клуб май не разбрахте една голяма истина. В отбора ви играят едва 3-4 цесекари. Останалите са като пътници в летищен терминал. Дошли са с мисълта да преминат през клуба и си уредят трансфер в чужбина. Не може футболист дошъл в клуба преди месец и мислещ постоянно за трансфер след 2 месеца, да заобича клуба и да си дава зор на терена ..... Няма такова нещо !!!!!!

Вземете който и да е вестник. Прочетете което и да е интервю или аналитична статия за Цска. Във всяка се говори за трансфери навън. Никъде не се говори за любов към клуба, за градене на отбор, и в тоя дух. Все едно цска е склад на едро за разпродажба на футболисти.

На нас не ни трябват ''цесекари'',а футболисти,които да могат да играят до такава степен,че да може ЦСКА да стане шампион и да се представи на добро ниво в Европа!Ква любов,кви 5 лева бе?Пълни глупости!Комунизма мина и хората вече работят за ПАРИ и така и трябва да е!То и любов трябва да има нали!Все пак един Спас Делев взима 1000 евро заплата,защото момчето обича този клуб!Но да не забравяме,че професионализма трябва винаги да е пред личните емоции!
А това за трансферите мога да ти кажа,че в ЦСКА това не е за първи път!Дано от 10-те футболиста които медиите ги казаха да вземем МАКСИМУМ 4,5 и в същото време да се отървем от 9,10(не от титулярите естествено)!
Sofia.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 29 дек 2009 14:05

...след това...50 футболисти били наредени за заплати.....вече имаме такива анонимници.... не е сериозно просто все едно Манчев,Тимонов,Да Силва,Руи Мигел не са такива......

Върни се в “ЦСКА”