A защо беше нужно да се гони Димитър Пенев? Заради високата му заплата или заради това, че не прави големи футболисти... Можеше да загубим титлите и с него - и на него щяхме да простим. Само че изгонените момчета от школата щяха да са надежди, а колективът щеше да е на светлинни години по-добър.
Май Любо искаше всичко наготово, но като разглезено дете счупи играчката, за да стане център на внимание.
Склонен съм да търпя несгодите, ама под друга форма. Това "Любо Пенев - голям треньор" се оказа пълно менте. Почти същото като "Любо Пенев - голям президент".
В края на 90-те бяхме в пъти по-зле, но все пак имахме надежда - младите играчи (Стилян, Мартин, Митко Бербатов) имхаме си лидери - Ламята (като него втори няма да има), В.Станчев. Сега сме абсолютна нула... Защото празнината от липсата на Пенев-старши не може да се запълни от племенника-предател.
Слепци 2.0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Слепци 2.0
Ти пак обръщаш нещата до качествата, а аз говоря за ситуацията и проблемите , които са извън отбора. Представи си най-добрия спринтьор да има трънче в крака, какво прави? Качествата ги има , но нещо друго му пречи за да ги покаже. Така е и при нас. Отбора го има , но проблемите са хиляди. И, не е само Любо виновен за обстановката.Отборът се състои от хора , които са събрани от 6 месеца. Има характери , които не си допадат, има и финансови проблеми , които също пречат. Режимът на младите влияе, както на футболистите , така и на целия отбор (Д.Пенев също имаше проблем с похожденията в студентски град).А за качеството на базите изобщо не ми се говори. Д.Пенев , не може да е вечен, и беше въпрос на време да му се даде достойна почивка. Любо, също няма да е вечен на кормилото на ЦСКА, но в момента в негово лице се търси новото и европейското лице на отбора. Няма как да знаеш , какво може един човек, без да си изпробвал неговите умения. Но, и не може за един полусезон да кажеш , че този или онзи не става. Футболът е дълъг процес, за който трябва време и подходящи условия. Не съм съгласен , че Любо е искал всичко на готово, след като смени почти целия отбор. Младите , които бяха преотстъпени в други отбори, също имат възможност да се завърнат, стига да докажат, че го заслужават. Защото, те имаха своя първи шанс в края на миналия шампионат, но го пропиляха. Сега имат втори. Да се обиграят в другите отбори и да се завърнат, като завършени футболисти. Стига да могат и да го покажат.