Червените фенове подкрепиха Ботев, Берое и Спартак Вн
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Червените фенове подкрепиха Ботев, Берое и Спартак Вн
И аз благодаря за подкрепата към Берое!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Четох някъде коментар на фен от Тича, който беше казал, че "чаршафа" е закачен от фенове на Спартак.
MoNteSo написа:Четох някъде коментар на фен от Тича, който беше казал, че "чаршафа" е закачен от фенове на Спартак.
Ако е така,тогава благодарността трябва да е към тях
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Oпределено тези отбори с традиций и ще е жалко да бъдат затрити.Евала на нашите фенове за инциативата!

Браво, независимо дали са били ЦСКАри или спартаклии(което ми се струва по-вероятно, но пък самият факт, че е във сектора на ЦСКА говори достатъчно...)!
- POPCORN
- Контакти:
тоя плакат е закачен от фенове на ЦСКа сигурен съм!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- david_villa
- Контакти:
И аз мисля, че това бе от феновете на "Спартак", но евалата и на тези от ЦСКА, че разрешиха без ексцесии двете агитки да се слеят, да изгледат заедно мача и подкрепиха каузата. Стадион "Тича" видя, че в България има още нормални хора!
- зелена_ракия
- Контакти:
Поклон до земи от Стара Загора!
В мътното време на олигархична безнраственост е освежаващо, човек да види, че има хора в окапалата република наша...
Отново поклон! Дано дойде време, А група да е пълна с отбори които имат фенове! Дай Боже!
В мътното време на олигархична безнраственост е освежаващо, човек да види, че има хора в окапалата република наша...
Отново поклон! Дано дойде време, А група да е пълна с отбори които имат фенове! Дай Боже!
Футболната мафия с надпис "БФС" е като дупенце-дясната буза е синя, лявата червена...
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.
- Dexter Lord
- Контакти:
Да благодарим и на гонг,че отразиха подобаващо. 
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
Ужасно приятно е да четеш тази тема. Винаги се радвам когато хората се обединяват. Фенове на 4 отбора да мислят като един. По-добро от това ... здраве. С тези постъпки и коментари ми се иска да вярвам, че все пак БГ футболът има бъдеще. Похвална е инициативата на червените фенове, която доказва че да си фен неозначава само да крещиш като ненормален по стадиона и да обиждаш съперника с цинизми, а да подкрепиш достойно този съперник извън терена, когато има нужда, защото все пак футболът е игра, а хората извън него трябва да бъдат приятели, а не врагове.