Поискали да трошат краката на Иван Иванов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Поискали да трошат краката на Иван Иванов
Трябва да си някой малоумник, за да направиш такова нещо.Нормално е футболистите да бъркат, все пак и те са хора.А и едва ли и на него му е много приятно да се дъни напоследък.А и какво се учудвам все пак живеем в България,много време ще мине докато се научим да прощаваме грешките на другите.
crap написа:Как после да играе спокоен тоя човек, че той на 21 години толкова неща му се струпаха на главата, от зашеметяващия успех над Динамо, и хубавия му гол, до безкрайната поредица от "пиянски" и след това побойни скандали обвили отбора ни, и винаги той в центъра... незнам, просто трябва много кураж да се съживи след тая пумия...
ПС: Да не говорим и за това което се случи в Кипър, и след мача (визирам изказванията на някой "специалисти" по негов адрес).
+1
Иван Иванов е страхотен фуболист според мен.Но мисля,че ще го пропилеем,а после ще викаме в нац.отбор Пажини,Мажини и тн.
- Pro-European
- Контакти:
Masaba написа:Иван Иванов е страхотен фуболист според мен.....
в голяма заблуда си, приятел
Авторът на темата: Ще спре ли..
Жалка гледка е БГ футбола,щом до там стигнахме,да плашим играчите с такива неща 
Аз мисля ,че всеки футболист има свой собствен личен живот и в него всеки да прави каквото си иска.Ако иска всеки ден да се насира от алкохол,ако иска по 5 кутии цигари да пуши,това обаче не трябва да му се отразява на играта на терена.Слаб ли е ,независимо каква е причината,отива на резервната скамейка и идва друг,ако и той е слаб и отбора губи,идват нови футболисти(това вече стана в ЦСКА).Ако пак не се получава -какво според вас следва??