Супердербито?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Супердербито?
ще дават ли бг. мачовете от уефа по някоя телевизия ?
ще дават ли бг. мачовете от уефа по някоя телевизия ?
hongildon написа:Реал ще ги размажат,те да не са Уефски![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз вчера бях сигурен за 2.5 over-а на Челси, какво да кажа за този т.н. мач!? Ще погледна коефициентите да видая как е за over 3.5/4.5!

ОБИЧАМ РОДИНАТА,МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА!!!
varna_1 написа:ще дават ли бг. мачовете от уефа по някоя телевизия ?
Стига да има камера на стадиона ще ги дават, но по нашите телевизи силно се съмнявам...пробвай с google и ще ти каже...
ОБИЧАМ РОДИНАТА,МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА!!!
- TPAKTOP
- Контакти:
БАТЕ ако изкара дори и някой галактически Х, тогава левски ще имат причина да се оправдават!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
samo Levski-Sofia i bate,tia 6me6nici ot Real pak 6te otpadnat na 1/8 final,taka,4e nqma smisal da prodaljavat napred.
RED MAGIC написа:Ние не можем да паднем от БАТЭ, затова няма какво да се чудиш
е как ше можете като станахте най-клошарския отбор, изхвърлен от европа с обърнати джобове? никога не е ставало на въпрос да падате от батэ, жилина, реал, ювентус, или който да е. на вас е разрешено само сливен да ви дерат.

- silver_sky_boy
- Контакти:
ама ви бием нали ,така че можеш да си спестиш.Шампионите сме ние не вие.Няма що да се радваш на грешките които изхвърлиха наи-добрия ни отбор от европа
ма не ме интересуват минали истории, бе.. били сте шампиони, ок.. бийте тоя сезон пак и ще си говорим тогава. какво ви остана от "шампионския" отбор? не ни биете. бихте ни в един-единствен жалък мач, в който и двата отбора бяха трагични, а вие лежахте по терена и се пазехте като от дявола. бихте ни с гол от корнер в каламбур. сила сте.
я аз да те попитам. помниш ли мача за суперкупата когато лвски бяхме девет човека, а вие пак се бяхте окопали във вашата половина... май вашите играчи доста повече ги е страх от нашия отбор, отколкото вашите "форумни хулигани"? аз от мача дето го изгубихме с 0:1 не ходя на тия "дербита". оная излагация с татковия я изпуснах. просто това е най-грозния футбол от грозното ни първенство.
я аз да те попитам. помниш ли мача за суперкупата когато лвски бяхме девет човека, а вие пак се бяхте окопали във вашата половина... май вашите играчи доста повече ги е страх от нашия отбор, отколкото вашите "форумни хулигани"? аз от мача дето го изгубихме с 0:1 не ходя на тия "дербита". оная излагация с татковия я изпуснах. просто това е най-грозния футбол от грозното ни първенство.
А_У_А написа:ма не ме интересуват минали истории, бе.. били сте шампиони, ок.. бийте тоя сезон пак и ще си говорим тогава. какво ви остана от "шампионския" отбор? не ни биете. бихте ни в един-единствен жалък мач, в който и двата отбора бяха трагични, а вие лежахте по терена и се пазехте като от дявола. бихте ни с гол от корнер в каламбур. сила сте.
Тъй,тъй...по мачове не ходи,а по форумите най-активен!После цска-рите били "форумни хулигани"...да ти имах безочието