Иван Иванов и Караджов или Владо Манчев???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tishko
Контакти:

Re: Иван Иванов и Караджов или Владо Манчев???

Мнениеот tishko » 26 окт 2009 17:11

Вярно е, че Манчев изпусна и неизпускаеми положения... вярно е, че не е във форма. Но той е класен играч и рано или късно ще си стигне нивото, което го закара във Франция и Испания, а двамата младежи най-малкото нямат право да се отнасят по подобен начин. Още повече, че Караджов има вина за втория гол (макар и не основна), а Иванов за пореден път допусна много грешки... Въобще не мога да повярвам, че тези лапета са си позволили да се отварят на играч като Владо, който те най-вероятно никога няма да стигнат! Да се хващат всичките и да забравят всякакви детски глупости, кой е по-по-най и да изиграят най-накрая един силен мач срещу Литекс!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 окт 2009 17:36

pomiqrat написа:Не беше ли Манчев този, който от метър и половина прати топката встрани от вратата? Никакви претенции не може да има към играчите след като прави подобни пропуски и в същото време да не е във форма.

a в защита как играхме?всяко полужение гол!Манчев ли е в защита или Иван Иванов и Караджов.Първия гол Караджов защо не излезна ми седя на вратата.Много уважавам Караджов, но Владо е направи много повече за ЦСКа отколкото те засега, така че нямат право му държат сметка!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 26 окт 2009 17:37

Защо "и" и "или"... :?:

И тримата избирам ако трябва да се избира ( така я разбрах поставена тази тема )... :!:

И тримата имат още много да дават на ЦСКА, най-добре е да си стягат шортите и да се готвят здраво за мача срещу Ловеч.... :evil:

Много бяхме слаби вчера, но наистина имаше някои играчи, които направо бяха излезли на разходка в този мач....
А Любо имаше право само на 3 смени..... :twisted:

Но и той е виновен - защо допреди 3-4 мача могат да играят така, че не могат да ги победят другите отбори а сега ги бият и то с 3:0 насред "Армията"..... :roll:

Като имаш мач в "Лига Европа" и после такъв мач срещу солиден отбор у нас - ще си направиш добре сметките..... :roll:

Иначе и след следващия мач в Лига Европа ( а вече и в мача преди него ) пак ще се чудим кой играл и кой се разхождал..... :evil:

Казах нещо относно Бранеков в една друга тема - и продължавам да го твърдя....
Това момче не става още за ЦСКА - за дубъла може, но не и за първия отбор :!:

Трябва да се опитаме да си върнем в зимната пауза Адриан Олегов от "Миньор" - играе сигурно и уверено, могат да направят добра двойка централни защитници с Иван Иванов при очертаващата се продажба на Кирил Котев....

САМО ЦСКА :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 окт 2009 17:40

Абе имаше нещо което ми направи впечатление-на излизане питахме Иван Стоянов за играта на което той отговори с :

-Абе само вие ли не знаете за какво става въпрос???

След което беше дръпнат от един човек и чух, че нещо за Любо приказваха-ама повече незнам!!
После подучух че нещо за тренировките -че били много изморителни или нещо такова ама не съм много сиг!!!

Нио явно нещо става!!!
Изображение

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 26 окт 2009 18:03

Май нещо и с траншовете става,много закъснявали!
Нали знаете приказката-ранъта прави борбата-нема кебапчета,нема борба! ;)

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 26 окт 2009 18:48

Е те тука ако са им изморителни тренировките, навънка ще им скъсат шортите като ги трансферират ...
Не става само с еденье, требе и тичанье ...
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 26 окт 2009 19:04

Не искам да ви се бъркам , обаче все пак ще си кажа мнението. Не може футболист като Манчев дал толкова много на ЦСКА да му налитат някакви дрисльовци недоказани. Владо Манчев е решавал много мачове за ЦСКА . Човека си е доказана звезда за нашите стандарти. А боклуците Иванов и Караджов да му налитат на бой с юмруци. Ужас стегайте се и ги махайте тези нещастници.

Потребителски аватар
USF
Контакти:

Мнениеот USF » 26 окт 2009 19:27

За Иван Иванов отдавна съм казал, че е трагедия! Той може само с глава да играе, недай си боже да трябва да чисти с крак! Да не говорим, че е позабравил как се пласира и как да застава(Иначе в Син сити и Най-Клуб в Благоевград знае кое сепаре е неговото)! За Караджов, да страх го е да излиза при центрирания, но мисля, че той ни бе най-добрия играч в мача с Базел и повечето от А група! Манчев, извинете ме ама и на к.ра да ми се обеси няма как да му повярвам, че пропуските му са случайност! Извеждат го, а той не посяга за топката! Сам на 1 метър централно от вратата я изкарва в страни(Да беше прехвърлил вратата, по реалистично щеше да е). Навлиза няколко пъти сам в наказатилното и се чуди какво да прави с топката! Извинете, но това не е Манчев, който от половин положение правеше гол! И доколкото знам, е търсил обяснение за грешките на Караджов и Иванов - на какво основание! Да мълчи и да не се крие, а да доказва защо е в ЦСКА!!!
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 26 окт 2009 21:26

Aз доколкото чух (не знам колко е вярно), Манчев е започнал да се кара и стар-млад, звезда или не, точно след снощния мач хич не беше в положение да се кара на другите. Опитните трябва в такива ситуации като снощната да поемат отговорност на терена, а не да истерясват след мача, точно обратното, след мача трябва да успокоят по-младите и да поемат отговорността те.

Поне след тая история съм сигурен, че ЦСКА не са паднали нарочно. Просто това ни е отбора. Футболистите изиграха няколко мача с по-голямо напрежение и окапаха.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

минчев
Контакти:

Мнениеот минчев » 26 окт 2009 21:39

Явно има някакьв вьтрешен конфликт??? Явно трябва незабавно да се потуши

Върни се в “ЦСКА”