Тръгна ли ЦСКА по пътя на Левски???
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Тръгна ли ЦСКА по пътя на Левски???
Те са лигльовци, защото някой ги е избрал, някой не им е напълнил акъла с футболно съдържание, а го е оставил празен и свободен да бъде тъпчен с глупости, защото някой после ги е търпял, и защото някой не е показал авторитет пред тях или пък професионализъм. Че са лигльовци - да. Но са последната грижа в случая.
- mistreated
- Контакти:
Ами то ще си проличи още в следващия мач. С такава игра тройката не ни мърда и в Ловеч. Не знам дали Пенев ще успее да пречупи манталитета на тези играчи, явно все още си мислят, че са в Ботев и Сливен. Решиха, че след като са били Левски вече са си свършили работата за целият сезон. Това естествено е пълна глупост, реално с една такава загуба като вчерашната се обезсмисля победата над вечния съперник. Любо също носи не малка вина за това, което се случва. Продължава да дава шанс на хора, които явно нямат никакво място в отбора. Трябва и да разбере, че срещу отбори, като Миньор не се излиза с 1 нападател. Ако искаш да пробиеш наситена защита трябва да атакуваш поне с 2-ма типични нападатели. Видя се, че като влезе Манчев защитата на миньорци започна да бърка, но беше твърде късно. Манчев пък е забравил как се вкарва. Платини не оправдава доверието, което му се гласува. Йордан Минев пък изобщо не може да играе отляво, което ме навежда на въпроса какво стана Баес, нали трябваше да е титуляр. А бе изобщо снощи имаше много сбъркани неща и докато очаквах такъв развой на мача с Базел, то срещу Миньор такова представяне е ужасяващо. Въпреки това мисля, че тази загуба идва в точен момент и след нея ще се види могат ли тези играчи да защитават името ЦСКА или ще си останат на ниво "втора половина от таблицата". Може и да ми се смеете, но си мисля, че срещу Литекс ще ни е по-лесно да атакувама, понеже когато играем на контри сме много по-добри в нападение. Въпроса е обаче как ще се справи този път защитата....
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Футболистите получават пари, защото това им е работата - да играят футбол. Според клуба и парите са различни. Значи с8 нищо не се различава от една компания, било то търговска или производствена. Но ако в една фирма служителите и работниците работят така, както играят червено-сините мърльовци, то тази фирма си е направо пред фалит. Е тогава, защо трябва да им се правят реверанси? Нали са АД-та? Къде им е сметката? Ясно къде - в центрофугата...
Сега ще види кой е по лигльо от другия... И ако са поне малко по малки лигльовци от лигльовците в отборите, с които ще играем ще победим... Но замислете се щом този "каймак" от А група е такъв, какво ни чака?
За центруфугата е ясно отдавна. Но футболистите получават пари - да, но пък някой ги избира, нали? Според мен той носи тая отговорност.
А иначе има много разлики между фирма и клуб.
А иначе има много разлики между фирма и клуб.
- child in time
- Контакти:
Не и двата отбора поеха надолу на където се е запътил БГ футболът ни! Посредственост , корупция. ниски страсти, бездушевност и апатия! Хубав шамар за БГ футбола отрезвяващ надявам се!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Върнете се в началото
* Докладвай
* Отговори с цитат
+1
* Докладвай
* Отговори с цитат
Ново мнениеот ivo1964 на 26 Окт 2009 10:11
Да, определено сме в тази посока! Отдавна го прогнозирах (може да се види по доста мои по-стари постове), но това си е логично. След снощния мач си спомних за филма "Цар лъв". Защото нашето първенство прилича на кръговрат на живота, обаче си нямаме Муфаса и Симба, който да го наследи. Имаме си само хиени и Белязан-и, които ръфат яко. Но нали ние, феновете, също сме си търпеливи българчета, все крякаме отстрани като гарги, а после пак сме си в същите ла*на. Дали ще подкрепям любимия отбор? Винаги ще си остана от ЦСКА, но от истинския, а не от опитната лаборатория на самозабравили се алчни гьотферени. Тене са от ЦСКА! Те са просто предприемачи, които много хитро използват името на клуба и нас, феновете, за една простичка цел - повече пари. Всичко това важи с пълна сила и за Левски, и за Ботев, и за всички отбори у нас. Да сме живи и здрави, за да има кой да ги гледа лигльовците в червено и синьо, защото така и не осъзнаваме, че без нас те са нищо - кръгли нули! Което много добре се вижда в ЕКТ. Виж, по чалга-клубовете, нямат равни. Или да си мерят красотата на съпругите... Просто - кеф...
+1
Да си говорим реално. При тоя формат на първенството нищо хубаво не ни чака. Просто трябват кардинални промени. Една група от 10 отбора е идеална за нашите стандарти. 10 отбора и 2 отбора изпадат 3-тия играе бараж. Освен това трябва да се изяснят правилата. Всеки клуб трябва да има стадион отговарящ на еди какви си изисквания. Ако нямаш съжалявам нямаш място в "А" група. Тия 10 отбора играят по 3 пъти всеки срещу всеки и ето ти 30 мача на сезон само в първенството. Ако това стане няма начин да не тръгнем нагоре. Просто сегашните "звезди" в отборите ни си мисят, че може да изиграят 2-3 мача сериозно и след това на автопилот. Ако променят първенството по начина по който казах да ги видя как ще ги траят да не показват нищо. Паднат ли потъват.
[center]
[/center]

Няма страшно армеици, там на кадето сте тръгнали ние от там се връщаме.
Може да се засечем из класирането или да се разминем някаде, знам ли

Може да се засечем из класирането или да се разминем някаде, знам ли

- mistreated
- Контакти:
Aqua_Blue написа:Няма страшно армеици, там на кадето сте тръгнали ние от там се връщаме.
Може да се засечем из класирането или да се разминем някаде, знам ли![]()
![]()
А бе като гледам как играхте и вие вчера, не знам дали сте тръгнали още по обратния път...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...