Вчерашния антимач
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- unist_gp
- Контакти:
Re: Вчерашния антимач
ЦСКАто в момента са точно толкова силни, колкото и отбор от Люксембург. Дано Алекс Фрай не им вкара много голове в четвъртък.
- cska_15
- Контакти:
Ами той Любо каза, че с тази игра нищо добро не ни чака..
А колкото до потребителя преди мен.. Ти се моли Марк Янко да не ви вкара на вас 4 гола, че може и да надминете 1:17
А колкото до потребителя преди мен.. Ти се моли Марк Янко да не ви вкара на вас 4 гола, че може и да надминете 1:17
ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!
- unist_gp
- Контакти:
cska_15 написа:Ами той Любо каза, че с тази игра нищо добро не ни чака..
Марек Янко май няма да играе и в двата мача срещу Левски, щото снощи се контузи. А иначе Левски ще бие Залцбург и в двата мача
В момента най-добър в ЦСКА е Мороз.
- toni_montana
- Контакти:
unist_gp написа:cska_15 написа:Ами той Любо каза, че с тази игра нищо добро не ни чака..
Марек Янко май няма да играе и в двата мача срещу Левски, щото снощи се контузи. А иначе Левски ще бие Залцбург и в двата мача
В четвъртък ще си говорим
Момчета не споделям напълно вашето мнение за мача. Не мисля, че точно Данчо и Янчев са ни проблемите. Точно Данчо е един от тези които се скъсват да бягат особено след проблемите с Пенев преди. Ако всички се опитваха да играят на половина с неговот желание то щяхме да мачкаме веки път с по 3 гола...Бербо си го каза - играем като на забавен каданс. Иванов и Котев сериозно им се е поразклатила психиката след правилния футбол на Мъри, а Тошко Янчев явно не е в топ форма. Но пък точно той да е проблема не съм съгласен. Един делев търчи по цял мач но от срещата с Динамо КПДто му е доста нисичко. Без Маркиньос сме като заспали на терена.
Ако ме питате мен Любо трябва както се е заканил да остави няколко самоповярвали си от наще за по мач два извън групата за да се поосвестят малко!!!
Ако ме питате мен Любо трябва както се е заканил да остави няколко самоповярвали си от наще за по мач два извън групата за да се поосвестят малко!!!
Nuevo написа:Момчета не споделям напълно вашето мнение за мача. Не мисля, че точно Данчо и Янчев са ни проблемите. Точно Данчо е един от тези които се скъсват да бягат особено след проблемите с Пенев преди. Ако всички се опитваха да играят на половина с неговот желание то щяхме да мачкаме веки път с по 3 гола...Бербо си го каза - играем като на забавен каданс. Иванов и Котев сериозно им се е поразклатила психиката след правилния футбол на Мъри, а Тошко Янчев явно не е в топ форма. Но пък точно той да е проблема не съм съгласен. Един делев търчи по цял мач но от срещата с Динамо КПДто му е доста нисичко. Без Маркиньос сме като заспали на терена.
Ето това трябва да проумеят всички!! И най-вече онези дето го псуваха миналата година!! Без негос еижда че играта не върви-да вярно имаме доста добри хлафове-но всички са дефанзивни- Янев,Янчев,Мороз-- Тимонов има още какво да учи макар и понякога да изнася силни мачове, а Ники Манчев все още явно не е във форма.Така че Марко остава единствената алтернатива!!

Любо Пенев е самокритичен и това му прави чест ! Незнам обаче защо вие, червените фенове изпадате в такава критичност към любимия си отбор ?!?!
Вие какво искате, да биете всеки мач с по 10:0, ли ?!
Важно е в четвъртък как ще играят ! Срещу "Ботев" си взеха трите точки и това беше най-важното ! А и срещу себе си имаха един необигран, но иключително амбициран отбор "Ботев - Пловдив" с отлична публика ...
И аз си мисля, че някой от футболистите на ЦСКА не са за този отбор, но това го вижда и Любо, така че ще ги махне, когато му дойде времето ...
В същото време вие, имате най-добрият играч в момента в българското първенство - Иван Стоянов, най-добрият чужденец - Мишел Платини и най-обещаващия талант - Спас Делев !
На първо място сте и което е по-важно имате реални шансове да прескочите групите на УЕФА !
Доколкото познавам ЦСКА в четвъртък ще видим съвсем различен отбор от този в Пловдив ...
И ако играта им тръгне, нищо добро не чака "Базел" !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Всички явно са се помислили за някакви звезди а още нищо не са направили!Срещу Сливен реалния резултат нека да не се заблуждаваме беше равния ако не и победа за тях.Вчера пак какъвто е стадиона за едните такъв е и за другите така ,че не е основание това а Ботев са толко трагични и само липсата на класа ги лиши от Х вчера след играта на Янчев на 21 в наказателното ни поле накрая
!Спас Делев явно не става или да почнат да му дават химия или да го махат на мен лично не ми харесва - тип Данчо Тодоров ми е играе с желание бори се тича много но не става само с това!И на последно място да почнат да тренират изпълнение на преки свободни удари защото нямаме такъв човек видяхте и вчера трагичното изпълнение на Платини!Не мога да си спомня от кога не са вкарвали гол от фаул 
unist_gp написа:cska_15 написа:Ами той Любо каза, че с тази игра нищо добро не ни чака..
Човече спри с вицовете, чак паднах от стола да ти се хиля на глупостите.
Иначе по темата, вярно, че играем слабо напоследък в първенството но ми се струва, че това по скоро се дължи на голямото напрежение пред мачовете от ЛЕ, а и всеки отобр има слаби моменти. Надявам се с Базел да покажем много добра игра и да вземем 3 точки, ако не здраве да е, все пак на един отбор му трябва повече време от 4 месеца за да направи нещо повече. Относно Д. Тодоров още миналата година исках да го махнат, вижда се, че вече няма кой знае какво да даде за ЦСКА. На Котев също му е време да бъде продаден. Тошко Янчев също трябва малко по малко да бъде изместен от някой друг, в последно време прави доста грешки, а и вече не е толкова ефективен. Иначе Караджов става все по-добър и ако продължава така ще има страхотно бъдеще.