Няма ли прокуратура и съд за тея съдий?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: Няма ли прокуратура и съд за тея съдий?

Мнениеот Yasso » 10 сеп 2008 13:33

hard написа:.....Ако сбъркаш -признай си всеки греши.Ама да изпълняваш поръчки и да казваш ,че черното е бяло ....

Съгласен съм с мненията, ама то с признаване пак не тава...

Нали помните онзи, дето каза - "Абе че беше дуспа - беше!Видях че е дуспа, ама какво ми стана - не я свирих!"

Е, и? Да не би след това признание да компенсираха ощетения отбор???
Те така може да си "грешат" и да се извиняват до догодина....

Класиките в жанра всички ги знаем - туша на Илиян Стоянов срещу Стойко Сакалиев на мача Нафтекс - Левски преди години или онзи фамозен автогол на Бисерчо Иванов дето беше отменен заради засада....или пък онзи мач в Дупница Марек - Левски дето ако говедата не бяха вкарали гол в 90 и не знам си коя минута мача щеше да се играе до сутринта.....

И вземете обаче оправете заглавието, че смешна работа с "тея съдий" :lol:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

miki85
Контакти:

Re: Няма ли прокуратура и съд за тея съдий?

Мнениеот miki85 » 10 сеп 2008 15:31

Хард объркал си мача наистина ни отмениха 3 гола тогава но мача свърши 0:0 нямаше как да ни бият защото нямаха положения Беласица ;)
А за съдиите точно ония лимон Каубоя дето сега се прави на агънце не даде дузпа за локо сф срещу левски и после цъфва в спортен свят и почва да се извинява смешна работа. Липсваше само ония кознички дето дава дуспа за левски за игра с глава на мача с локо плд. Или тоя последния дето като фаулираха ставрев нямаше нарушение а предишната атака секирата на миланов беше подмината като торнадо. Аве съдииските аванти към левски винаги са ми се набивали в очите ( не че към ЦСКА не е имало) но определено при лесвкарите са повече е как да ги харесваш къв респект да градиш като тука ги бутат съдиите , а навънка скиори и трактористи ги бият еми то се вижда от всички къв отбор са 11 мача без победа в европа и пак говорят ли говорят ех мъка....................
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Върни се в “ЦСКА”