Парагвайците в ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- soundtrack
- Контакти:
Re: Парагвайците в ЦСКА
Дано постигнем поне една победа в ЛЕ.Срещу Фулъм(макар и да бях с резерви) замалко ни избяга победата
Отборът в момента е добър,въпреки минималната победа над Сливен и те не са никак слаби.Отборът ни няма загуба и това ми на помня на онази прослувута година 2007 мисля че беше,когато водихме с 16 точки пред 2рия 
САМО ДУНАВ РУСЕ И ЮВЕНТУС !
За какво са ни в Левски още бастуни че са малко наще ли?
Парагвайците са превозно средство за бяло белисимо
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
До колкото аз знам нямаме свободно място за чужденци и затова не са в групата.
[center]
[/center]

[/center]- Ласло Боднар
- Контакти:
Old_death написа:от rembrant на 05 Окт 2009 16:38
Явно ще са ни скритото оръжие!!!
Нещо много са ги скрили,а годините на Студената война отминаха
...мисля че трябва да се освободи място за чужденец извън европейският съюз,такова място заема Беконо(в).....
играем мн слабо-това е истината.дано се вземат мерки навреме за да не станем като подуенци.ЦСКА не е играл никога толкова дефанзивно.мисля 4е и състава не може да нацели Пенев.мноооого защитници и подобни халфове.трябва разиграващ халф,някой като Даксон например...добрата подготовка от испанеца ни спаява засега.цялата А група са до 60-70 мин макс
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
Дебнат от засада малките мушмуроци 
Beконо май го разкарахме,а единия парагваец пак май бе с европаспорт
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- aleks751226
- Контакти:
и аз се замислих за тях сте са ни от полза ако показат ка4ества ,добре 4е доиде по4ивката да се варнем на кам победите 4е ни 4ака труден двубои в ПЛОВДИВ
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени
промени
доколкото знам те са картотекирани, така че могат да играят
и на мен ми се ще да ги видя как играят