ДУЧЕ НЯМА ЛИ ДА СЕ ИЗВИНИШ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: ДУЧЕ НЯМА ЛИ ДА СЕ ИЗВИНИШ?

Мнениеот TPAKTOP » 02 сеп 2008 22:41

levski4 написа:Да сте виждали свиня да се извинява,че рови в лайна?Е,като видите това,може да видите и Дучо да се извини за каквото и да било!

А къде е оня вашия, бе?! Аз дори не съм го и чул дали е жив?! От както беше ни продал ония билети за сектор В в на герена вашия фен клуб е толкова разцепен на малки части че чак вече едно предаване на Крум Савов не му стига да вземе нието на фен клуба: левски-запад; левски-изток; левски-юг; левски-челопечене и левски-горни булерци. Къде беше да излезе и да каже на Батков: "Ти кво правиш с нашия отбор бе тюфлек?" Е нашия какъвто и да е си обича клуба!!!!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 02 сеп 2008 22:43

TPAKTOP написа:
hongildon написа:Забравете лошото,да е жив и здрав пича да взима все повече пари и да вкарва все повече голове САМО Ц С К А :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Братле, ама МНОГО СЪМ СИГЛАСЕН С ТЕБ!!!

Не само Дучето трябва да се извини!Доста хора плюеха Митко и на мачове на националния отбор...и интересно защо повечето бяха от червената София...май същите дето го псуваха на майка...особено след "оня" мач,когато Гонзо вкара гол с бинтовано чело....

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 02 сеп 2008 22:49

И аз не харесвах Бербатов докато играеше в ЦСКА и се изненадах когато го продадоха в Леверкузен за близо 4 млн., но момчето израсна много и ще остане в историята. Мразя Манчестър юн, но пожелавам успех на Митко

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 02 сеп 2008 22:55

velinsky написа:Не само Дучето трябва да се извини!Доста хора плюеха Митко и на мачове на националния отбор...и интересно защо повечето бяха от червената София...май същите дето го псуваха на майка...особено след "оня" мач,когато Гонзо вкара гол с бинтовано чело....

Аз не съм казал че и аз не съм го псувал просто прочети всичките ми мнения от тази тема просто - светът се върти, нещата се поменят!!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 02 сеп 2008 22:59

TPAKTOP написа:
velinsky написа:Не само Дучето трябва да се извини!Доста хора плюеха Митко и на мачове на националния отбор...и интересно защо повечето бяха от червената София...май същите дето го псуваха на майка...особено след "оня" мач,когато Гонзо вкара гол с бинтовано чело....

Аз не съм казал че и аз не съм го псувал просто прочети всичките ми мнения от тази тема просто - светът се върти, нещата се поменят!!!

Браво,че си признаваш.Но авторът на темата,явно комплексиран и търсещ под вола теле казва-НЯМА ли да се извиниш Дуче...разбирам и всички,които са го псували!Лично аз от доста фенове на ЦСКА чух твърде нелицеприятни неща от онзи злополучен мач,до играта на Митко на финала в Шампионската лига срещу Реал Мадрид!Така че ,който го е псувал да не се бие сега в гърдите и да се олицетворява на Бербатов с успехите,а да си замълчи кротко,или ако има куража-да се извини на него,на майка му,на роднините му по женска линия и т.н.

Потребителски аватар
Sneijder
Контакти:

Мнениеот Sneijder » 02 сеп 2008 22:59

Спрете поне за малко да се обиждатееееее.. Радвайте се поне малко за Бербатов.. Пак почнаха с тия прасета и говеда.. Момчето сега има шанс да покаже, че и от България има силни футболисти.. Както стана с Телкийски! БаткОФФ изгони Телкийски момчето отиде в Израел не помня името на клуба избраха един гол за гол на месеца стана звезда там.. В България просто не се става футболист. Трябва да имаш късмет и да отидеш в някой италиянски френски английски германски клуб и там те правят играч вече!
Изображение

Mr.X
Контакти:

Мнениеот Mr.X » 02 сеп 2008 23:03

Be 50-100 4oveka ne sa vsi4ki nas bol6instvoto koeto sme mu vqrvali,obi4ali i mislili dobroto sprete s glupavite postove qd vi e 4e toi e 1 ot NAS!

hard
Контакти:

Мнениеот hard » 02 сеп 2008 23:20

от осанна го до разпни го пътят е много кратък в България ....бях на този мач . беше гадно ...Много лесно с лека ръка всички фенове независимо от кой отбор са са правили подобни неща. Някой спомня ли си Петър Жабов. Като го хвана тълпата и го нарочи ...ужас.В същата година ЦСКА станаха шампиони.От всички голове ,който Жабов вкара само 1 беше на Армията останалите(17 мисля ) като гости.А момчето беше просто свито .
Но така е един получава всичко без да е направил кой знае какво важното е да е арогантен и да показва ,колко мрази противника.А друг талантлив но е нарочен няма шанс.Тълпата е страшно нещо .подхванели те няма спасение....
Само най -упоритите успяват.Такъв е и Митко Бербатов .Пожелавам му успех и дано има късмет и здраве да покаже това ,което умее
Народ ,който не познава историята си няма бъдеще.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 02 сеп 2008 23:25

Sneijder написа:Спрете поне за малко да се обиждатееееее.. Радвайте се поне малко за Бербатов.. Пак почнаха с тия прасета и говеда.. Момчето сега има шанс да покаже, че и от България има силни футболисти.. Както стана с Телкийски! БаткОФФ изгони Телкийски момчето отиде в Израел не помня името на клуба избраха един гол за гол на месеца стана звезда там.. В България просто не се става футболист. Трябва да имаш късмет и да отидеш в някой италиянски френски английски германски клуб и там те правят играч вече!

Братле, съгласен съм с теб... няма никакво развитие за БГ футболистите у нас!!! Батето на времето беше казал: "Имаме много добри футболисти. Играят в чужбина и изкарват добри пари. Аз една олимпиада се опитах да продам и ме хванаха" :) Май по-добре да си играят в чужбина, ама да се събират по-често в националния че да се обиграват като отбор. Поне национален да имаме ;)

tapanakis
Контакти:

Мнениеот tapanakis » 02 сеп 2008 23:45

awe vie fenovete na cska da ne bi da si pripisvate zaslugata 4e berbatov e va6 futbolist aide stiga znaeme kolko go pluhte i kak se spuva6e ot topkata na gerena i e ot 6kolata na pirin

Върни се в “ЦСКА”