Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
shumnaliq написа:Найстина не бързайте. Черноморец може да ни изненада неприятно и да вземат титлата
DukeUnv написа:Вече шампиони ли станахте? Бихте Монтана, Своге, Берое и т.н и станахте шампиони? До сега с кой имахте по-сериозен мач? Не ми давайте за пример мача с нас. Без 5 от основните футболисти как се играе..
DukeUnv написа:Вече шампиони ли станахте? Бихте Монтана, Своге, Берое и т.н и станахте шампиони? До сега с кой имахте по-сериозен мач? Не ми давайте за пример мача с нас. Без 5 от основните футболисти как се играе..
DukeUnv написа:Вече шампиони ли станахте? Бихте Монтана, Своге, Берое и т.н и станахте шампиони? До сега с кой имахте по-сериозен мач?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта