Екскурзиантите от Фулъм

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

skarab
Контакти:

Re: Екскурзиантите от Фулъм

Мнениеот skarab » 17 сеп 2009 10:52

Red_Pride написа:в сравнение с еврогранда Дебрецен, Флуъм са мишки :)

Моля моля колега...забравяте еврогранда Баку и еврогранда Санта Клаус. ;)

gyndi
Контакти:

Мнениеот gyndi » 17 сеп 2009 11:00

yasen написа:
Deluxx написа:Стига с тия резерви бе,левскарите да си гледам мача как ще паднат с 4:0 ,а да ни махнат нас не ме интересува дали играем срещу резерви или не все пак победа над Фулъм,а на никой не му пука дали са резерви или титуляри

Че Фулъм голям отбор ли са?! Нямат нито един трофей в историята си... Такъв късмет на жребия и после пак ще реват чорбарите, че нямали късмет и все най-тежкото изтегляли
Аз съм от Левски, но пожелавам победа на ЦСКА! И моето мнение е, че Фулъм са посредственно отборче. Мислим си, че човека с "правилния футбол" може да ги бие :) НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОЙ ОТБОР СИ, ИМА ЗНАЧЕНИЕ И ТЛЯБВА ДА ПОДКРЕПЯШ БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ, КОГАТО ИГРАЯТ НАВЪН

reebok
Контакти:

Мнениеот reebok » 17 сеп 2009 11:10

gyndi написа:
yasen написа:
Deluxx написа:Стига с тия резерви бе,левскарите да си гледам мача как ще паднат с 4:0 ,а да ни махнат нас не ме интересува дали играем срещу резерви или не все пак победа над Фулъм,а на никой не му пука дали са резерви или титуляри

Че Фулъм голям отбор ли са?! Нямат нито един трофей в историята си... Такъв късмет на жребия и после пак ще реват чорбарите, че нямали късмет и все най-тежкото изтегляли
Аз съм от Левски, но пожелавам победа на ЦСКА! И моето мнение е, че Фулъм са посредственно отборче. Мислим си, че човека с "правилния футбол" може да ги бие :) НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОЙ ОТБОР СИ, ИМА ЗНАЧЕНИЕ И ТЛЯБВА ДА ПОДКРЕПЯШ БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ, КОГАТО ИГРАЯТ НАВЪН

И защо трябва даги подкрепяме?Те подкрепихали ни в мачовете с Дебрецен, Баку или изобщо в някои евромач?Даже се сещам за случай, в койото бяха при другата агитка да викат против Левски. Цял година се рогаем навсякъде и в един момент да викам за тях ами няма кака да стане, все мие тая какво правят Цска мен ме интерисува Левски да се представи достоино ;)

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 17 сеп 2009 12:16

Red_Pride написа:в сравнение с еврогранда Дебрецен, Флуъм са мишки :)

Абе нз ама вчера Ливърпул би 1 на мъка Дебрецен ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 17 сеп 2009 12:36

Единствената ми цел с темата беше да кажа, че смело може да се залагат пари за единица според мен. Изобщо не се заяждам с ЦСКА. Надявам се да донесат печалби на залагащите.

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 17 сеп 2009 12:37

Който си мисли, че Фулъм ще легнат и ще кажат - айде, дълбоко се лъже. Довечера ще е мега битка. А и да не забравяме, че понякога срещу резерви е много по-трудно. Не ги познаваш, а и всеки иска да се докаже.

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 17 сеп 2009 13:09

Някои хора вече са си подготвили сценария, ако ги бием. Искат да намалят болката и тъгата, като си кажат е какво толкова Фулъм е някакво посредствено отборче в Англия и излиза с резервите ! Понякога сте жалки, да сте чули някои да разправя е тия Вилериял са ебати посредствените, ако не направите Х с тия смешници ... за нищо не ставате. Фулъм имат отбор да победат Ман. Юн видя се миналата година. В Англия няма посредствени отбори всеки може да бие всеки, така че спрете да говорите глупости.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 17 сеп 2009 13:12

raikonen22 написа:Може уверено да се залага на единицата за ЦСКА, Фулъм са на екскурзионно летуване без над 10 основни футболисти. ЦСКА ще спечели този мач, само после да не ги превъзнасяте до небесата, че са победили резервите на един борещ се за оцеляване във Висшата лига английски отбор.

Хайде на бас, че тези резерви струват повече от цялата наша "А" група.
А и понякога резервите се натягат повече от титулярите, така че нищо не е сигурно. Всъщност сигурното е, че ако случайно загубим вие ще злобеете още повече, а ако победим ще кажете, че сме били резервите на един посредствен отбор. На нас обаче не ни пука! Победа ЦСКА!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 17 сеп 2009 13:14

vanko99 написа:
raikonen22 написа:Може уверено да се залага на единицата за ЦСКА, Фулъм са на екскурзионно летуване без над 10 основни футболисти. ЦСКА ще спечели този мач, само после да не ги превъзнасяте до небесата, че са победили резервите на един борещ се за оцеляване във Висшата лига английски отбор.

Хайде на бас, че тези резерви струват повече от цялата наша "А" група.
А и понякога резервите се натягат повече от титулярите, така че нищо не е сигурно. Всъщност сигурното е, че ако случайно загубим вие ще злобеете още повече, а ако победим ще кажете, че сме били резервите на един посредствен отбор. На нас обаче не ни пука! Победа ЦСКА!

Я кажи кои са им резервите, където струват повече от цялата А група... Единствените играчи това са Саймън Дейвис, Золтан Гера, Камара и един от защитниците... от Ейре... другите са световно неизвестни... Ти тези резерви от Фулъм ги изкара извънземни... :lol:
NON MOLLARE MAI

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 17 сеп 2009 13:15

Вие сте пълни идиоти всички до един !
1-во Успех и на Левски и на Цска !
2-ро Фулъм пристига с резервен отбор ! Не говорете за Фулъм все едно , че Цска ще играе с Челси , Арсенал или Юнайтед ! Това е един отбор от 2-рата половина на таблицата !
3-то Левски най-вероятно ще загуби , но въпросът ми е такива ли щяха да бъдат коментарите на цска-рите , ако Цска играеха с Виляреал ?
4-то Всички , които искат един от двата отбора да загубят са долни , мръсни турци , цигани и араби ! Не , че съм расист , но не можах да измисля по-долна твар от тях !
5-то Ясно е , че трезво мислещите и истинските българи не са много в тази страна , така че не знам за какво се занимавам с вас ! И двата отбора са ЕВРОИДИОТИ П РОЖДЕНИЕ ! Левски бият Удинезе ? Е и какво от това ... един достатъчно слаб италиянски отбор ( поне тогава ) , Цска бият Динамо Москва ( ебати ЕВРОПЕЙСКИЯ КОЛУС ) ...
6-то ЗЛЕ СМЕ !

П.С. Не ме интересуват дебилистичните ви коментари след моя пост !

Върни се в “ЦСКА”