Red_Pride написа:в сравнение с еврогранда Дебрецен, Флуъм са мишки
Моля моля колега...забравяте еврогранда Баку и еврогранда Санта Клаус.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Аз съм от Левски, но пожелавам победа на ЦСКА! И моето мнение е, че Фулъм са посредственно отборче. Мислим си, че човека с "правилния футбол" може да ги биеyasen написа:Deluxx написа:Стига с тия резерви бе,левскарите да си гледам мача как ще паднат с 4:0 ,а да ни махнат нас не ме интересува дали играем срещу резерви или не все пак победа над Фулъм,а на никой не му пука дали са резерви или титуляри
Че Фулъм голям отбор ли са?! Нямат нито един трофей в историята си... Такъв късмет на жребия и после пак ще реват чорбарите, че нямали късмет и все най-тежкото изтегляли
gyndi написа:Аз съм от Левски, но пожелавам победа на ЦСКА! И моето мнение е, че Фулъм са посредственно отборче. Мислим си, че човека с "правилния футбол" може да ги биеyasen написа:Deluxx написа:Стига с тия резерви бе,левскарите да си гледам мача как ще паднат с 4:0 ,а да ни махнат нас не ме интересува дали играем срещу резерви или не все пак победа над Фулъм,а на никой не му пука дали са резерви или титуляри
Че Фулъм голям отбор ли са?! Нямат нито един трофей в историята си... Такъв късмет на жребия и после пак ще реват чорбарите, че нямали късмет и все най-тежкото изтеглялиНЯМА ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОЙ ОТБОР СИ, ИМА ЗНАЧЕНИЕ И ТЛЯБВА ДА ПОДКРЕПЯШ БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ, КОГАТО ИГРАЯТ НАВЪН
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
raikonen22 написа:Може уверено да се залага на единицата за ЦСКА, Фулъм са на екскурзионно летуване без над 10 основни футболисти. ЦСКА ще спечели този мач, само после да не ги превъзнасяте до небесата, че са победили резервите на един борещ се за оцеляване във Висшата лига английски отбор.
vanko99 написа:raikonen22 написа:Може уверено да се залага на единицата за ЦСКА, Фулъм са на екскурзионно летуване без над 10 основни футболисти. ЦСКА ще спечели този мач, само после да не ги превъзнасяте до небесата, че са победили резервите на един борещ се за оцеляване във Висшата лига английски отбор.
Хайде на бас, че тези резерви струват повече от цялата наша "А" група.
А и понякога резервите се натягат повече от титулярите, така че нищо не е сигурно. Всъщност сигурното е, че ако случайно загубим вие ще злобеете още повече, а ако победим ще кажете, че сме били резервите на един посредствен отбор. На нас обаче не ни пука! Победа ЦСКА!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта