ЦСКА - ФУЛЪМ (Първа среща от гуповата фаза на ЛЕ)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - ФУЛЪМ (Първа среща от гуповата фаза на ЛЕ)
Успех на ЦСКА!И феновете нека си направят шоуто днес на стадиони,и да не се нервират,ако не победите. 

- Udoji90
- Контакти:
Сигурни ли сте, че това, дето го пише в гонг.бг за 10 липсващи титуляри на Фулъм е вярно или е някакъв трик от страна на англичаните? А за Минев и Маркиньос има ли някаква нова информация дали ще играят или дали поне ще са в резервите?
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Udoji90
- Контакти:
cska_evropeiski написа:Вероятния състав на ЦСКА за мача с Фулъм. Успех на ЦСКА
Надявам се, че съставът ни ще има малко по-офанзивен вид. Данчо Тодоров напоследък много рядко играе като бек, така че очаквам пак да е крило. В мача с Пирин Морос беше десен бек и смятам, че въпросният експеримент може да бъде приложен на практика и срещу Фулъм. Като ляв бек май по-добре е да играе Стоянов, отколкото Виданов, според мен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Хайде успех на момчетата, нека им повярваме да си повярват и те. Трябва да ги бием на нула 

айде.. да ги почваме от тази вечер!!! тука около мен живеят само левскари, но цял ден слушат от моя прозорец: сърца червени, село подуяне .... и т.н. !!:)
Успех довечера и дано да бием. Аз не мисля, че мача ще е лесен, както се опитват да го представят някои други..... симпатизиращи на друг отбор и едвам ли не, че ако не бием ще е трагедия. Все пак според мен е 2-0 или 2-1. И мисля, че ако Владо е възстановен в по-голяма степен е по-добре да започне той титуляр, срещу футболисти дето са свикнали на центрирания и борба на „втория етаж” да се опитваме да се надиграваме с тях по този начин не знам дали ще има успех. Но каквото да си говорим, треньора се надявам да е измислил печелившата стратегия за игра и да победим. А иначе и аз от три дена само се настройвам за мача и колата ми се оглася от песните на агитката. 

Успех армейци,всички сме с вас.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
Тез разглезени Лондонски пишлемета ше напълнят гащите секунди преди първия съдииски сигнал.. само 2 пъти стадиона катo изреве: ЦСКА!!!! ..и ше забравят от коя страна се рита топката 
http://hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-16205

http://hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-16205
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- govedo ood

ЦСКА ЗАВИНАГИ
ИМА,ИМА ИСТИНА ЕДНА
ТЯ Е САМО, САМО ЦСКА!
ТЯ Е САМО, САМО ЦСКА!