Само за маниаци: Анализ на отбора на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Само за маниаци: Анализ на отбора на ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 01 сеп 2009 23:37

danko_sot написа:При юношите игареше като вътрешен халф или зад нападателя!

С една дума аз съм си казал мнението за състава. Но от някакъв вид суеверие не искам пак да го казвам. Но все пак ще го кажа пак за последен път- това е най-добрия ЦСКА, който някога съм виждал и очаквам нещо много голямо в Европа, ако не тази то следващата година.
Но всичко зависи и от късмета, нищо не се знае[/quote]

И аз съм напълно съгласен с автора,че това е най добрия ЦСКА който сме виждали последните години!Само едно ме притеснява:факта че имаме малко повечко футболяри,а това не е добре,тъй като на всички трябва да им се плаща! :roll: Колкото и да е според мене като се отървем от ''воденичните камъни'' Гуанглусон ли къв беше там,след това махнеме и Пиетробон и още някой там дето сме го забравили,ще стане най добре! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 01 сеп 2009 23:39

:) не, разбира се

ще се радвам истински, ако преминат групата - това е отбор на 2 месеца, недей да мечтаеш прекалено. Може би до 1-2 години, при правилна политика - защо не

а иначе.......като фен - Да, Вярвам

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 сеп 2009 23:43

Ееееее хора я паднете малко от земята бре :lol: То ние ако преминеме групите за мене ще е уникален успех,но до там според мене :) Много ни е рано за купа на Уефа...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 01 сеп 2009 23:44

знаачи вратарите един за един не стават Караджата има талант може и да стане нещо но за сега не става. Котев не е нищо особено не случайно беше резерва при Тунчев и Илиев но има опит момчето ще върши за А група става в сравнение с другите е златен. Иванчо си е посредствен футболист както повечето в момента играещи там но пък има сърце момчето раздава се за цска - става. Близнака е добър обаче от ляво това момче да ме извинява обаче Машадо беше като Абидал пред него много е слаб Павката при нас има едно момче Зе Соарес се казва ще ги зпознаем 6 кръг.В средата на терена - само туристи и селяни един интелигентен футболист няма Тошко Янчев ''най добър'' и капитан , а той е........слаб просто нищо няма в него да не говорим за Светльо Петров ,Сутеньора и Моразс .Принца на Пловдив - посредствен. Данчо си е доказано дръвче но не трябва да излиза от състава просто голямо сърце и хъс тук спор няма . Иван Стоянов също не е кой знае какво в сравнение с Петре, Неи, Удоджи,Велизар ....не занм . Спас определено има талант и е много сърцат играч раздава се до край има бъдеще със сигурност.И най можещия футболист се казва Маркиньос жалко че е чузденец и не го боли много за отбора но си може момчето.С две думи мога да кажа че Цска е в момента слаб отбор със слаби играчи помен няма от отбора при Йешич от отбора при Тройчо.Аз лично толкова слаб вечен съперник не искам.Може и малко да съм пристрастен обаче повечето футболисти са ПОСРЕДСТВЕНИ.
А треньора няма да го коментирам.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 01 сеп 2009 23:48

k_oleto написа::) не, разбира се

ще се радвам истински, ако преминат групата - това е отбор на 2 месеца, недей да мечтаеш прекалено. Може би до 1-2 години, при правилна политика - защо не

а иначе.......като фен - Да, Вярвам

А аз го вярвам! И не само като фен и като обективен наблюдател. Не забравяй Титан и Любо казаха три години е планът. Сега е само първата. Да аз го вярвам, колкото и идиотско да звучи за някой хора
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 01 сеп 2009 23:49

south_division написа:знаачи вратарите един за един не стават Караджата има талант може и да стане нещо но за сега не става. Котев не е нищо особено не случайно беше резерва при Тунчев и Илиев но има опит момчето ще върши за А група става в сравнение с другите е златен. Иванчо си е посредствен футболист както повечето в момента играещи там но пък има сърце момчето раздава се за цска - става. Близнака е добър обаче от ляво това момче да ме извинява обаче Машадо беше като Абидал пред него много е слаб Павката при нас има едно момче Зе Соарес се казва ще ги зпознаем 6 кръг.В средата на терена - само туристи и селяни един интелигентен футболист няма Тошко Янчев ''най добър'' и капитан , а той е........слаб просто нищо няма в него да не говорим за Светльо Петров ,Сутеньора и Моразс .Принца на Пловдив - посредствен. Данчо си е доказано дръвче но не трябва да излиза от състава просто голямо сърце и хъс тук спор няма . Иван Стоянов също не е кой знае какво в сравнение с Петре, Неи, Удоджи,Велизар ....не занм . Спас определено има талант и е много сърцат играч раздава се до край има бъдеще със сигурност.И най можещия футболист се казва Маркиньос жалко че е чузденец и не го боли много за отбора но си може момчето.С две думи мога да кажа че Цска е в момента слаб отбор със слаби играчи помен няма от отбора при Йешич от отбора при Тройчо.Аз лично толкова слаб вечен съперник не искам.Може и малко да съм пристрастен обаче повечето футболисти са ПОСРЕДСТВЕНИ.
А треньора няма да го коментирам.

Гунди, никой не те е питал - обаче.....аз понеже съм любознателен ми направи впечатление нещо: ФОРУМА на оня отбор...как се казваше.......тия бе - дето се се дънят е европата - някой от колегите да помага, че ми избяга името. Та.......тук, за разлика от вашия форум не обсъждаме издънки, кофти стратегия и посредствен футбол - като започнете и Вие по нашите теми да си пишете - може и да си спомня как Ви се казваше отборчето
със здраве

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 01 сеп 2009 23:51

С една дума аз съм си казал мнението за състава. Но от някакъв вид суеверие не искам пак да го казвам. Но все пак ще го кажа пак за последен път- това е най-добрия ЦСКА, който някога съм виждал и очаквам нещо много голямо в Европа, ако не тази то следващата година.
Но всичко зависи и от късмета, нищо не се знае[/quote]

И аз съм напълно съгласен с автора,че това е най добрия ЦСКА който сме виждали последните години!Само едно ме притеснява:факта че имаме малко повечко футболяри,а това не е добре,тъй като на всички трябва да им се плаща! :roll: Колкото и да е според мене като се отървем от ''воденичните камъни'' Гуанглусон ли къв беше там,след това махнеме и Пиетробон и още някой там дето сме го забравили,ще стане най добре! ;)[/quote]

Делянски за мачове в Европа футболистите ни не са много. Не забравяй това са срещи в цикъл сряда-събота. Може би само в нападение. Чудя се какво прави Орлинов в отбора! Но имам чувството че този е някакъв темерут, който не му пука много и в един момент може да влезне резерва срещу Рома в Рим и да ги накаже в 90-тата минута примерно :) :) . Но иначе нищо футболно не виждам в него засега
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 01 сеп 2009 23:55

danko_sot написа:С една дума аз съм си казал мнението за състава. Но от някакъв вид суеверие не искам пак да го казвам. Но все пак ще го кажа пак за последен път- това е най-добрия ЦСКА, който някога съм виждал и очаквам нещо много голямо в Европа, ако не тази то следващата година.
Но всичко зависи и от късмета, нищо не се знае

И аз съм напълно съгласен с автора,че това е най добрия ЦСКА който сме виждали последните години!Само едно ме притеснява:факта че имаме малко повечко футболяри,а това не е добре,тъй като на всички трябва да им се плаща! :roll: Колкото и да е според мене като се отървем от ''воденичните камъни'' Гуанглусон ли къв беше там,след това махнеме и Пиетробон и още някой там дето сме го забравили,ще стане най добре! ;)[/quote]

Делянски за мачове в Европа футболистите ни не са много. Не забравяй това са срещи в цикъл сряда-събота. Може би само в нападение. Чудя се какво прави Орлинов в отбора! Но имам чувството че този е някакъв темерут, който не му пука много и в един момент може да влезне резерва срещу Рома в Рим и да ги накаже в 90-тата минута примерно :) :) . Но иначе нищо футболно не виждам в него засега[/quote]

Орлинов и Мигел не са за ЦСКА, а иначе бате, недей да си залагаш парите за успех на ЦСКА в турнира - купи бира и се наслаждавай на мачовете

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 02 сеп 2009 00:00

k_oleto написа:
danko_sot написа:С една дума аз съм си казал мнението за състава. Но от някакъв вид суеверие не искам пак да го казвам. Но все пак ще го кажа пак за последен път- това е най-добрия ЦСКА, който някога съм виждал и очаквам нещо много голямо в Европа, ако не тази то следващата година.
Но всичко зависи и от късмета, нищо не се знае

И аз съм напълно съгласен с автора,че това е най добрия ЦСКА който сме виждали последните години!Само едно ме притеснява:факта че имаме малко повечко футболяри,а това не е добре,тъй като на всички трябва да им се плаща! :roll: Колкото и да е според мене като се отървем от ''воденичните камъни'' Гуанглусон ли къв беше там,след това махнеме и Пиетробон и още някой там дето сме го забравили,ще стане най добре! ;)

Делянски за мачове в Европа футболистите ни не са много. Не забравяй това са срещи в цикъл сряда-събота. Може би само в нападение. Чудя се какво прави Орлинов в отбора! Но имам чувството че този е някакъв темерут, който не му пука много и в един момент може да влезне резерва срещу Рома в Рим и да ги накаже в 90-тата минута примерно :) :) . Но иначе нищо футболно не виждам в него засега[/quote]

Орлинов и Мигел не са за ЦСКА, а иначе бате, недей да си залагаш парите за успех на ЦСКА в турнира - купи бира и се наслаждавай на мачовете[/quote]

За Мигел не съм убеден и аз съм се аргументирал донякъде в статията си. Ако четеш внимателно ще видиш обрисувани няколко нападатели, всеки от които обаче е различен сам по себе си по начин на игра. Та Мигел е този нестандартен нападател, който обича да се връща назад, но повличайки неизбежно и защитник от противниковия отбор. Нещо като Бербо от миналата година :lol: . Изобщо много различни играчи имаме в нападение

del_pierobg
Контакти:

Мнениеот del_pierobg » 02 сеп 2009 00:22

Хора Орлинов е мн качествен футболист. Супер нестандартен който може сере 89 мин а в 90 да вкара. Видяхте ли в 1рвия мач къв непряк би ???
Това момче ми мяза на Сакалиев
"Тази.. година.. взимаме.. всички.. трофеи.. в.. България.. и.. Европа!.. Другата.. година.. и.. на.. баскетбол.."-завърши Спас Делев, след което отбеляза гол със задна ножица, след като сам си центрира топката.

Върни се в “ЦСКА”