ЛЮБО ПОРАСНА С ЦЯЛ САНТИМЕТЪР!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Любо Пенев- смел треньор
Каквито и тактики да бистрим - това са ни възможностите в момента. А това значи, че имаме и шанс и сили да отстраним Динамо. Любо Пенев иска да налага наши юноши, за което може само да сме му благодарни. И на мен снощи ми се искаше да бием, но да не забравяме, че играхме срещу доста скъпа селекция. Руснаците ни подцениха, но с Иван Стоянов, Маркиньос, Мигел, Манчев и др., мисля, че ще можем да отбележим в Москва. Пенев много правилно изигра мача. Тимонов и Орлинов наистина не се сработиха, но винаги има алтернатива. И да не забравяме какво си мислехме веднага след тегленето на жребия, нали?
- love_hurts
Re: Любо Пенев- смел треньор
vanko99 написа:Не съм съгласен! Експериментите на Любо ни костваха титлата миналата година, а сега могат да доведат до отпадане отДинамо. Не можеш да пуснеш толкова дебютанти и младоци в такъв важен мач! Юноши наистина трябва да се налагат, но по 1-2, най-много 3. Освен това трябва да има някаква поседователност. Миналата година се налагаха едни юноши - Тонев, Тошев, след което бяха изхвърлени като безпереспективни. Сега започват да налагат други /интересно колко време ще им дадат на тях/.
Пенев има навика да лансира даден играч, след което внезапно да го извади от отбора и да го забрави/Саидходжа, Тонев, Руи Мигел/. Както и обратното - да "отпише" някои играчи, както стана преди сезона с Моросз и Маркиньос, след което изведнъж ги връща в първия отбор и ги прави титуляри. Друг редовен номер на Чичовото е да смени играча, който се представя най-добре в мача и да пусне някой голобрад юноша /смяната на Тимонов снощи/. Цялата тази непоследователност ме кара да мисля, че Пенев изобщо не е в час...или може би е гений
Така като миналата година е налагал Тонев и Тошев и е видял, че не стават нормално да ги премахне. Все пак видяхме Любо на какво държи дисциплината и никой да не си мисли, че е по-голям от него. Така трябва да си е играчите да уважават треньора и да изпълняват каквото казва. Видяхте заради това един от най-добрите ни играчи щеше да изпадне в немилост. Говоря за Данчо Тодоров. Ако успее да разкара и тия анонимници от състава, Маркиньос и там подобни "чужденци" ще съм много доволен. Нека си падаме ама с наще играчи.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
Любо Пенев!
Според вас правилно ли е Любчо да пуска млади играчи в мачовете с Динамо
P.S. Според мен ДА защото това не е оптималноя състав. Може би след 2 години тези играчи ще ни вкарат в ШЛ
P.S. Според мен ДА защото това не е оптималноя състав. Може би след 2 години тези играчи ще ни вкарат в ШЛ
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Re: Любчо
Според мен не....Вижда се ,че трябват и по-опитни - справка последния мач с Динамо
В атака 2 положения..
Трябвва да има колектив ,една добре сработена сплав между старо и младо

Трябвва да има колектив ,една добре сработена сплав между старо и младо

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

Според мен той нямаше друга алтернатива и смелостта му да извади Коста Янев и да пусне Пасков заслужава адмирации, след това именно Пасков направи супер асистенция към Делев.Мен ми е интересно Кержаков дали е разбрал, че големия им отбор са играли срещу момчета без бради в този мач и за малко да загубят...
На мен ми харесва факта, че с такива млади момчета пак може да се постигне нещо в Европа 

- POPCORN
- Контакти:
в първенството да за динамо не!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
greedy написа:На мен ми харесва факта, че с такива млади момчета пак може да се постигне нещо в Европа
Абе горе долу не е така,защото ще почнат да ги изкупуват младите играчи

- Cherven_poboinik
- Контакти:
Според мен това много добро решение така обиграва играчи който догодина ще са сработени и обиграни... Започнах да му вярвам намери място на много който се смятаха за излишни преди или не задоволяваха с играта си ... Един Маркиньос показа че може и да играе футбол ... Мороз е много по стабилен в средата на терена ... В последните мачове виждам че отбора изгражда характер ... Момчетата бягат по цял мач като луди , дори и резултатът да е 3-4 на 0 се борят до край .. Вижда се че има промяна и то позитивна ...Трябва да сме доволни от работата на Пенев дори и да не продължим нататък в Европа ... Единсвеното което ме притеснява е липсата на НАПАДАТЕЛ , дано решението е ВЛАДО МАНЧЕВ ....

[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]
- POPCORN
- Контакти:
Cherven_poboinik написа:Според мен това много добро решение така обиграва играчи който догодина ще са сработени и обиграни... Започнах да му вярвам намери място на много който се смятаха за излишни преди или не задоволяваха с играта си ... Един Маркиньос показа че може и да играе футбол ... Мороз е много по стабилен в средата на терена ... В последните мачове виждам че отбора изгражда характер ... Момчетата бягат по цял мач като луди , дори и резултатът да е 3-4 на 0 се борят до край .. Вижда се че има промяна и то позитивна ...Трябва да сме доволни от работата на Пенев дори и да не продължим нататък в Европа ... Единсвеното което ме притеснява е липсата на НАПАДАТЕЛ , дано решението е ВЛАДО МАНЧЕВ ....![]()
Мороз винаги е ибл добър просто някой хора не му даваха шанс да се изивява!Добре, че остана в ЦСКА !
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !