Спас Делев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Спас Делев

Мнениеот marmi52 » 24 авг 2009 13:20

:mrgreen:
Спаско си е цесекарче до мозъка на костите си ! Той ще се раздава винаги, когато играе с червената фланелка за разлика от скъпоплатените чужденци !
Що се отнася до спортнотехническите му качества, той определено има такива.Изключително бърз и поврътлив е и има изключителен отскок, въпреки ниския си ръст ... Когато скочи за висока топка той умее да се задържа във въздуха - нещо, което могат малко футболисти ... Затова въпреки,че е дребничък ще ви бележи голове и с глава !
Да ви кажа и друго. Това е втори сезон на момчето в "А" група и е нормално да няма все още опит и самочувствие. Ако му се даде възможност да играе, ще ги натрупа. Доколкото познавам практиката на грандовете обаче, такава възможност едва ли ще му бъде дадена. Ето затова аз бях на мнение, че трябва да поиграе още една година в "Пирин" и тогава да отиде в ЦСКА ...
Сега има опасност да го заковат на резервната скамейка и да се окаже, че е поредния провален БГ талант !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Red_Forever
Контакти:

Мнениеот Red_Forever » 24 авг 2009 13:21

Делев е осичка , напред е като шило . Не сме имали такъв бързак скоро , това , че е изпуснал не е фатално ... Пази ги за Москва . Иначе да казваш , че Бербата не се е спъвал от топката е смехотворно , след като в най-важния мач с говедата, на герена , го направи ... По-спокойно , търпяли сме всякакви чужденци и цигани , че сега за 1 мач искате да изгоним човек , който играе с хъс и желание и най-вече знае какво е ЦСКА .

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 24 авг 2009 13:22

Много бързате бе хора, оставете момчето на мира. 1во че е много млад, на тези години трудно се поема такава отговорност. 2ро допреди седмица имаше травма. Той е доста бърз, борави добре с топката, има хубав удар и центрира прострелно. Това е доста голям потенциал. Не бързайте с негативните мнения ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 авг 2009 13:26

vanko99 написа:@POPCORN, не е на 19, почти на 21 е роден е на 22.09.1988/
@TheClub - доколкото знам форумът е за това, всеки да си изказва мнението, така че ако обичаш по-леко с определенията! А Бербатов никога не се е спъвал в топката...
Проблемът според мен, е недостатъчно добра работа в школите. Сега у нас има доста млади играчи с очевиден талант, които обаче имат сериозни проблеми с елементарни неща като спиране на топката и подаване на средно разстояние /за удари от средно и далечно разстояние да не говорим/
п.п.Лично нямам нищо против Спас, ако работи повече може и да компенсира пропуските от обучението си като футболист. Въпросът е дали Пенев ще му даде достатъчно време :roll:

Нещо си се объркал-Дата на раждане 22 септември 1989 -ТАКА ЧЕ ВСЕ ОЩЕ Е НА 19- ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 24 авг 2009 13:26

greedy написа:Много бързате бе хора, оставете момчето на мира. 1во че е много млад, на тези години трудно се поема такава отговорност. 2ро допреди седмица имаше травма. Той е доста бърз, борави добре с топката, има хубав удар и центрира прострелно. Това е доста голям потенциал. Не бързайте с негативните мнения ;)

Кажи им го, щот мен не ме слушат!

neoje
Контакти:

Мнениеот neoje » 24 авг 2009 13:27

kalimeno написа:Когато не можеш да вкараш топката от 3 метра на празна врата е до можене а не до адаптация .И да има желание но то с желание и търчане само не става .За мен това си беше чисто набутване 150 000 евро за наем на Делев.

Личи си от километри че не разбираш от футбол,по-добре мълчи !
YNWA!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 авг 2009 13:29

Абе всички големи специалисти се извъдихте-оставете момчето на мира-два проспуска а айде ан бклука -не става така.Има време-да но повтаряме грешката с БЕрбо!
Изображение

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 24 авг 2009 13:29

vanko99 написа:А Бербатов никога не се е спъвал в топката...

Напротив, най-малко два пъти го направи в мача след, който щяха да го линчуват и трябваше да го извеждат с полиция. Всеки футболист има слаби моменти, просто трябва спокойствие за да натрупа малко самочуствие и след това ще се види дали расте като футболист или ще забоксува като 99% от младите надежди.

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 24 авг 2009 13:32

TheClub написа:
greedy написа:Много бързате бе хора, оставете момчето на мира. 1во че е много млад, на тези години трудно се поема такава отговорност. 2ро допреди седмица имаше травма. Той е доста бърз, борави добре с топката, има хубав удар и центрира прострелно. Това е доста голям потенциал. Не бързайте с негативните мнения ;)

Кажи им го, щот мен не ме слушат!

Има много предубедени хорица тука, искат едва ли не още първия мач да направи хеттрик или нещо фамозно. Я вижте един Ибрахимович дето се води звезда какъв 1ви мач направи - тотално дърво. И не мисля, че Любо ще го закотви заради пропуските си. Да не би той като е бил на 19 да е вкарвал всичко. Делев ще влиза в игра достатъчно често за да покаже какво умее ;)

antonio
Контакти:

Мнениеот antonio » 24 авг 2009 13:34

Спас ще покаже истинските си способности, когато заиграе на крилото. Преди това обаче трябва да намерим някой таран. Иначе да кажеш, че Спас не става за ЦСКА си е малоумие. Много отдавна не сме имали толкова остър нападател, може би от времето на Румен Христов, или Мукаси. и независимо на колко точно години е пред Делев има страшно много футбол, може да ни даде мнооогооооо мнооогооо мнооогооо радости. И много ме изкефи след асистенцията за Данчо как скромно подходи, това показва, че го беше мн яд за пропуска му и че наистина му пука, а не е някой нещастник, който като изпусне и му дреме на дупарата...

Върни се в “ЦСКА”