Мнениеот TheClub » 21 авг 2009 12:20
Мнение на един може би заблуден фен...
Датата е 21.8.2009, един ден след мача ЦСКА-Динамо(Москва). Та мача го гледах от тук от там в интернет, защото всички знаем какво стана с телевизионните права. ПОЗОР!
От всичко прочетеното, чутото и видяното си правя извод, че българският отбор е играл доста добре и дори е надиграл „именития” си съперник. Радвам се и съжелявам, че не съм гледал, може би един от най-добрите ни мачове, че може би и най-добрия под ръководството на Любо Пенев. Жалко!
Да се насоча на нещата казани след мача, защото с тях съм добре запознат. От наша старана се изказаха всички мног0 преувеличено според мен, не трябваше така да говорят , защото надеждите стават още по големи! Надеждите трябва да ги има, но я си помислете какво ще стане ако отпаднем .... Ние феновете надеждата винаги ще я имаме дори и срещу Барса, Реал, Манчестър, а да не говорим за ЛивърпууЛ. Дано ние не се надценим следващия мач и да тръгнем да ги мачкаме, трябва да ги изчакаме и да ги .... Знает какво искам да кажа.. Да ги бием, това което всички искаме. Дано не сме в облаците, а на стадиона в Москва и да победим тези надути руснаци.
По повод изказването на техния футболист Александър Кержаков, че ЦСКА са слаби и терена не бил добър... Ако можех да му кажа отговор, той щеше да гласи: Руско лайно, гледай си жалкото синьо отборче! Но не мога и според мен най-подобаващо би било отбора на ЦСКА да му го поднесе на реванша, един такъв звучен шамар 0-1 Примерно. Че Динамо са отбор със доста средства, вярно е ама нали и Шахтьор бяха ? Ами Байер? Че ние не сме толкова силни не сме, млад отбор сме! Снощи се видя че и Динамо са от наща черга.. Можем да ги отстраним, защото сме ЦСКА!!!
ПП: Не съм съгласен с хората, които казват, че Кержаков е прав!