Реалността, г-н Пенев!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Реалността, г-н Пенев!

Мнениеот TheClub » 21 авг 2009 12:15

Бижутера написа:единествено късмета спаси цска срещу динамо - съмнителен отменен гол от засада, две 1000% положения за гол на руснаците, които кержаков и кокорин пропуснаха...все пак браво за хикса.

Засада беше 100%
И защо да сме късметлии ние? Ами ако гредитени бяха голове!?

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 21 авг 2009 12:20

Мнение на един може би заблуден фен...
Датата е 21.8.2009, един ден след мача ЦСКА-Динамо(Москва). Та мача го гледах от тук от там в интернет, защото всички знаем какво стана с телевизионните права. ПОЗОР!
От всичко прочетеното, чутото и видяното си правя извод, че българският отбор е играл доста добре и дори е надиграл „именития” си съперник. Радвам се и съжелявам, че не съм гледал, може би един от най-добрите ни мачове, че може би и най-добрия под ръководството на Любо Пенев. Жалко!
Да се насоча на нещата казани след мача, защото с тях съм добре запознат. От наша старана се изказаха всички мног0 преувеличено според мен, не трябваше така да говорят , защото надеждите стават още по големи! Надеждите трябва да ги има, но я си помислете какво ще стане ако отпаднем .... Ние феновете надеждата винаги ще я имаме дори и срещу Барса, Реал, Манчестър, а да не говорим за ЛивърпууЛ. Дано ние не се надценим следващия мач и да тръгнем да ги мачкаме, трябва да ги изчакаме и да ги .... Знает какво искам да кажа.. Да ги бием, това което всички искаме. Дано не сме в облаците, а на стадиона в Москва и да победим тези надути руснаци.
По повод изказването на техния футболист Александър Кержаков, че ЦСКА са слаби и терена не бил добър... Ако можех да му кажа отговор, той щеше да гласи: Руско лайно, гледай си жалкото синьо отборче! Но не мога и според мен най-подобаващо би било отбора на ЦСКА да му го поднесе на реванша, един такъв звучен шамар 0-1 Примерно. Че Динамо са отбор със доста средства, вярно е ама нали и Шахтьор бяха ? Ами Байер? Че ние не сме толкова силни не сме, млад отбор сме! Снощи се видя че и Динамо са от наща черга.. Можем да ги отстраним, защото сме ЦСКА!!!

ПП: Не съм съгласен с хората, които казват, че Кержаков е прав!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 21 авг 2009 12:25

А засадата на Орлинов, при която излизаше сам срещу вратаря, защото поемането му бе наистина перфектно, далеч преди правилно отменения гол на Кокорин?
Каквото бе за Динамо, такова бе и за ЦСКА,но да не изпадам в хипотези. Преценил съдята че има засада - свири я, приемаме го.
Напълно равностоен мач на надлъгване. Съдбата реши да 0:0, защото и Кержаков и Делев можеха да отбележат от чисти позиции.

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 21 авг 2009 14:45

Бижутера написа:единествено късмета спаси цска срещу динамо - съмнителен отменен гол от засада, две 1000% положения за гол на руснаците, които кержаков и кокорин пропуснаха...все пак браво за хикса.

:lol: :lol: :lol:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 21 авг 2009 15:22

BGarmy написа:

:lol: :lol: :lol:

така е като не му изнася резултата ...

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 21 авг 2009 16:08

След като руските коментатори казаха,че засадата си е 100% и няма никакво съмнение за нея, мога да ти кажа следното...лекувай се. ;)

Авторът на такава бълвоч няма въобще какво да го коментирам. Всеки разбира от футбол и политика.И той да се лекува.Ако хапчетата не помагат да пробва с инжекции,електрошок,лоботомия. Успех

icanmecan

Мнениеот icanmecan » 21 авг 2009 17:07

simeon tzanev написа:Нека погледнем реалността от вчерашния двубой, г-н Пенев.

Един изключително слаб ЦСКА в нападения и горе-долу добре стоящ в защита...

Не става с 90 мин окопаване в собствената половина, трябва и атака, трябват и голове, трябва креативност и импровизация, а не само желания и плахи опити.

За пореден път се видя, че срещу по-стойностно отбори (Черно Море, Левски, Локо сф) отборът е напълно безпомощен в атака, изпитва всякаква липса на идея и креативност.

До кога, г-н Пенев?

Не знам как точно вие, г-н Пенев, решихте, че този турнирен двубой може да бъде решен именно в Москва? Защо ЦСКА не се опита да атакува и да търси гол, които би бил решаващ за крайния изход от двубоя? Защо се оставяме да бъдем зависими от гостуването, при положение, че всички видяхме, че Динамо не са нищо особено?

А там ще ни бъде още по-трудно, не мога да си представя, че ще успеем да отбележим гол, та ни се мъчихме 180 мин с онези слабаци от Дери Сити и всички видяхме какви голове им вкарахме (трябва да черпим вратаря им).

НЕ СТАВА ТАКА, г-н ПЕНЕВ!

Отборът е ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ в офанзивната част на играта и горе-долу добре в защитната.

Трябват промени, но се съмнявам, че точно Вие ще ги направите...

Къде сега е Муши? Един централен нападател, които би бил ИЗКЛЮЧИТЕЛНО полезен срещу такива съперници?
Защо позволихте личните Ви интереси да застанат над тези на ЦСКА? Тово момче ни беше жизнено необходимо срещу този съперник, а Вие с позволихте да отиде да играе в последния в Русия... Безумна грешка, а представете си с каква злоба, с какъв хъс щеше да излезе на терена...

Но, г-н Пенев, явно има още да се учите...

Не съм съгласен с теб ако бяхме тръгнали да се надиграваме отивахме на резултат с наличния потенциа и липсата на Маркинос Стоянов и В.Манчев това беше единствения шанс да ги излъжем и за малко щеше да се получи ако Спас не беше изпуснал.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 21 авг 2009 22:13

TheClub написа:според мен най-подобаващо би било отбора на ЦСКА да му го поднесе на реванша, един такъв звучен шамар 0-1 Примерно.

Не искам да убивам всичко детско в теб, ама според мен там резултата е голово равенство.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 22 авг 2009 10:38

Честно , отдавна не бях чел толкова много глупости събрани на малко место . :(
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Върни се в “ЦСКА”