Пореден мач за 3 точки че сме много назад в класирането.
Предпочитам Янев пред Хулио.
На тях равен им стига
Ние сме ЦСКА и излизаме за Победа!
15 кръг/ ЛЕВСКИ - ЦСКА / 08.11.2025 г./ 15.00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 15 кръг/ ЛЕВСКИ - ЦСКА / 08.11.2025 г./ 15.00 ч.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Това, че Левски е тежък фаворит ще им изиграе лоша роля. За мен мача е 1:1!
Левски не е силен, просто на този етап всички останали сме слаби.
Левски не е силен, просто на този етап всички останали сме слаби.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Играят с лекота и настроение. Вкарват по 3 гола на мач без много зор и да се "напъват" на максимум.
Ролята на треньора Веласкес е фундаментална за това им състояние.
Трудно ми е да си представя, че можем да се надиграваме с тях в момента.
Играчите им в централната ос превъзхождат с физика. Макун, Димитров, Бурас, Търдин - все мощни играчи.
Бурас пък за мен е трансфера на лятото в Ефбет Лига.
Как си представяме Питас да пробие Димитров и Макун без почти никаква подкрепа от по-задни позиции.
Ще му е много трудно да направи нещо, освен ако не опита своя специалитет с удари от далечна дистанция. И това го има в играта честно казано.
Доста проблеми пред Янев, докато реши с каква тактика да излезе за този мач.
Другата зона в която категорично ни превъзхождат са фланговете - Майкон, Алдаир/Камдем, Петков/Бала и Кирилов , могат да ни причинят много бедствия в този мач.
Сангаре от един от най-слабите нападатели в лигата ( в моите очи ), Хулио го превърна в истинска машина. И ще е много трудно да бъде опазен от Делова и Лапеня, които не могат да му се противопоставят физически и на скоростта.
Добра новина за нас е контузията на Сула, но те имат резерви и не бих казал, че ще е от решаващо значение.
Ако съм на мястото на Янев ще подходя като Моуриньо :
Плътен и наситен център и уплътнени/дублирани флангове.
Да се играе по-простичко и на сигурно без опасни пасове назад и настрани. Непредизвиканите грешки са ни забранени, което означава да излезем с пределна концентрация.
Задължителна агресия в средата с цел отнемане на притежанието / в рамките на позволеното / и "борба" за първа топка.
Трябва да направим всичко по силите ни , да не позволяваме играта да е в нашата половина и повече да е в средата на игрището.
Физически обаче не сме подготвени за такава преса и противодействие.
Ако трябва да направя 11-ка :
-------------------------------Лапоухов-----------------------------------
-Турицов----------Лапеня---------------Делова----------Мартино---
-------------------------------------------------------------------------------
------------------Жордао-------Ето'О--------Панайтов-----------------
-Пастор-----------------------------------------------------------Санянг--
-----------------------------------Питас--------------------------------------
Експириментално е, но основната цел е да имаме по двама на фалнговете способни да защитават и да са близко до бековете за подсигуряване.
Питас ще е малко самотен, но пък Пастор и Санянг са скоростни футболисти, както и Питас и евентуално при контри ще могат да накажат противника.
Ролята на треньора Веласкес е фундаментална за това им състояние.
Трудно ми е да си представя, че можем да се надиграваме с тях в момента.
Играчите им в централната ос превъзхождат с физика. Макун, Димитров, Бурас, Търдин - все мощни играчи.
Бурас пък за мен е трансфера на лятото в Ефбет Лига.
Как си представяме Питас да пробие Димитров и Макун без почти никаква подкрепа от по-задни позиции.
Ще му е много трудно да направи нещо, освен ако не опита своя специалитет с удари от далечна дистанция. И това го има в играта честно казано.
Доста проблеми пред Янев, докато реши с каква тактика да излезе за този мач.
Другата зона в която категорично ни превъзхождат са фланговете - Майкон, Алдаир/Камдем, Петков/Бала и Кирилов , могат да ни причинят много бедствия в този мач.
Сангаре от един от най-слабите нападатели в лигата ( в моите очи ), Хулио го превърна в истинска машина. И ще е много трудно да бъде опазен от Делова и Лапеня, които не могат да му се противопоставят физически и на скоростта.
Добра новина за нас е контузията на Сула, но те имат резерви и не бих казал, че ще е от решаващо значение.
Ако съм на мястото на Янев ще подходя като Моуриньо :
Плътен и наситен център и уплътнени/дублирани флангове.
Да се играе по-простичко и на сигурно без опасни пасове назад и настрани. Непредизвиканите грешки са ни забранени, което означава да излезем с пределна концентрация.
Задължителна агресия в средата с цел отнемане на притежанието / в рамките на позволеното / и "борба" за първа топка.
Трябва да направим всичко по силите ни , да не позволяваме играта да е в нашата половина и повече да е в средата на игрището.
Физически обаче не сме подготвени за такава преса и противодействие.
Ако трябва да направя 11-ка :
-------------------------------Лапоухов-----------------------------------
-Турицов----------Лапеня---------------Делова----------Мартино---
-------------------------------------------------------------------------------
------------------Жордао-------Ето'О--------Панайтов-----------------
-Пастор-----------------------------------------------------------Санянг--
-----------------------------------Питас--------------------------------------
Експириментално е, но основната цел е да имаме по двама на фалнговете способни да защитават и да са близко до бековете за подсигуряване.
Питас ще е малко самотен, но пък Пастор и Санянг са скоростни футболисти, както и Питас и евентуално при контри ще могат да накажат противника.
Последна промяна от MASTER_COOL на 04 ное 2025 10:54, променено общо 3 пъти.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Хубаво е ,че успяхме да стигнем до този мач след серия от победи!Както обикновено не мисля за резултата,защото много пъти се е получавал нелогичен!Моята работа ще си я свърша и ще бъда на стадиона!
-
На линияLoveAndPeace
- Контакти:
Поздравления за оформянето на темата.
За мача само ще припомня една максима - Който голям го вади , на голям се нахендря.
За мача само ще припомня една максима - Който голям го вади , на голям се нахендря.
Въпреки добрите резултати ни предавате твърде голям… как да го кажа - респект. Вярно, в добра форма сме, но чаааак пък. Мача го виждам кюскане, за да не загубят и двата отбора, което няма да е толкова лошо и за двете страни.
Когато един от двата отбора влиза като сериозен фаворит в мача, обикновено не печели. В борбата ни за титлата всяка точка е важна, вие пък се борите за Европа, така че предполагам един хикс ще удовлетворява донякъде и двата отбора.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Когато ние бяхме в по-добра форма, а и състояние като цяло сравнително лесно си взимахме мача.
И лесно може да се погледне статистиката от последните 35 мача за първенство, определно може би най-силният период за нас в историята на дербито.
Помня и мачовете през 90-те години с каква лекота тогава пък сините печелиха.
И лесно може да се погледне статистиката от последните 35 мача за първенство, определно може би най-силният период за нас в историята на дербито.
Помня и мачовете през 90-те години с каква лекота тогава пък сините печелиха.
За какъв равен говорите всички не ми е ясно.
Политиката на Домусчиеви дето държат спортни сайтове и телевизии отдавна е насочена срещу развитието на българския футбол с дейното участие и когато трябва безучастие на БФС.
Лудогорец трябваше да е национална кауза и дербитата да са между тях и единия от столичните грандове зависи кой е във форма и кой е по - близо до върха.
Това вече 14 години се опитват да обезличат Дербито на Българския футбол ама и на малките деца дето вече пораснаха им е ясно че не става.
Отделно че без силен Левски и ЦСКА Националния отбор не само куца ами даже затъва.
Поредното Дерби идва и всички ще го гледат даже и в Разград ама не точно всички щото много стари хора нямат интернет и не са си платили за Диема Спорт и Диема Спорт Екстра на господин Домусчиев- зализаната Делиорманска мастия дето може да гледа Мача а може и да не го гледа. Негова си работа.
Ама тука да ми говорите преди Дербито че и Левски и ЦСКА ги устройва Х..
Това не може да е истина.
Мен равен не ме устройва в Дербито.
Аз искам Победа!
Политиката на Домусчиеви дето държат спортни сайтове и телевизии отдавна е насочена срещу развитието на българския футбол с дейното участие и когато трябва безучастие на БФС.
Лудогорец трябваше да е национална кауза и дербитата да са между тях и единия от столичните грандове зависи кой е във форма и кой е по - близо до върха.
Това вече 14 години се опитват да обезличат Дербито на Българския футбол ама и на малките деца дето вече пораснаха им е ясно че не става.
Отделно че без силен Левски и ЦСКА Националния отбор не само куца ами даже затъва.
Поредното Дерби идва и всички ще го гледат даже и в Разград ама не точно всички щото много стари хора нямат интернет и не са си платили за Диема Спорт и Диема Спорт Екстра на господин Домусчиев- зализаната Делиорманска мастия дето може да гледа Мача а може и да не го гледа. Негова си работа.
Ама тука да ми говорите преди Дербито че и Левски и ЦСКА ги устройва Х..
Това не може да е истина.
Мен равен не ме устройва в Дербито.
Аз искам Победа!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- MASTER_COOL
- Контакти:
Мустафа Сангаре: Ако изпълним плана си, ще бием ЦСКА без проблем
Ако е вярно изказването на Сангаре има пренебрежително отношение в сините редици към нас.
Това е плюс и допълнителна мотивация за футболисти и фенове.
Последна промяна от MASTER_COOL на 05 ное 2025 09:07, променено общо 2 пъти.