Tony_CSKA написа:CSKA 78 написа:Голям ферман си написал с "трябва да се направи", но всичко е по-скоро в кръга на пожелателното! Понеже "парите не растат по дърветата"! Затова го давайте доста по-скромно! Каквото и да привлечем през новия сезон ще е бонус! ;) :)
Ръководството на ЦСКА е заявило цел да сме шампиони най-късно през сезон 2026/2027. За да се случи това моето мнение какво ТРЯБВА да се направи съм го споделил. Писнало ми е лично мен от скромност, а и зная, че ти стискаш палци да не се случи нищо хубаво в ЦСКА, за да можеш да кажеш, че по времето на Гришата си било най-добре.
Няма нужда да доказвам, че при Ганчев бяхме много по-добре в спортно-техническо отношение! Краят на този сезон, както и края на предишния сезон, са достатъчно доказателство! Но тук не говорим за Ганчев или Папазки, а за ЦСКА!
След като не сме се класирали за Европа, е напълно логично да намалим харчовете! Затова и не очаквам кой знае каква селекция! Евентуално ще запълним "дупките" от напусналите футболисти, които обаче са с изтичащи договори! На тези които имат дългосрочни договори ще трябва да ги гледаме още няколко години! Както се повтаряше през миналата година - "ще трябва да изпием горчивата чаша до дъно"!
Също не очаквам да правим подготовка в чужбина! Какъв е смисълът от такава?!