Купа България/(1/2 финали) / Черно Море - ЦСКА / 09.04.2025/19:00ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Купа България/(1/2 финали) / Черно Море - ЦСКА / 09.04.2025/19:00ч

Мнениеот djd » 08 апр 2025 14:41

MASTER_COOL написа:Медиите от ден първи са против Томаш.
Поредните "гнусни" атаки след неуспешен резултат.
Сигурен съм, че се е амбицирал до краен предел и утре ще е като на "война" за него този мач.
Ще се повторим и омръзнахме на всички - утре сме пак без крила.
Прав е Фичо за едно, ако Томаш имаше на разположение във всеки мач Фаетон и Бютучи - отбора в атака щеше да изглежда по коренно различен начин, Питас също щеше да вкарва редовно.

Паро в последното си интервю каза, че когато станал треньор, по-старите от него в клуба вечно говорели срещу него, понеже искали да са на неговото място.
Това е и причината за всички статии срещу който и да е треньор. Всеки джурналист плюе по настоящия треньор по поръчка от друг треньор или агент и целта е да бъде сложен той на мястото му.
Никога не съм бил кой знае какъв фен на Томаш нито като футболист, нито като треньор след това, но винаги съм подкрепял треньора на ЦСКА до последно. Краен противник съм на честата смяна на треньори. Това разбива отбора. И освен това показва, че шефовете на дадения клуб хал хабер си нямат от областта, в която се опитват да работят.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 08 апр 2025 15:53

Очаквам никакъв футбол , но Томаш ще нахъса футболистите да се ''бият'' за да има аргумента след, като мача свърши 0:0 , гордо да заяви как неговият отбор имал манталитет.

*С това което се прави в клуба последните години, изобщо не е нелогично Сепсита - Септемврита и всякакви такива изцепки.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 08 апр 2025 17:24

Томаш както я е подкарал на инат, не знам дали вече не е късно, а и не вярвам да се промени, та нещата отивам на тамд а си нарами ТУРИСТическата раничка и да си замине безславно. Между другото, сам се вкара в ролята на Фичо. Ще бъде бушон №2 на подуянския кадър.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 08 апр 2025 18:32

Ако подуянския кадър и цербер, беше дошъл на 1 юни дали Турицов, щеше да преподпише, дали Джуниър щеше да подпише, дали щеше да позволи на Фичката и Славов да купят Исека за милион и нещо, дали щеше да даде 400 000 евро за Локило, дали изобщо Стипич щеше да си помисли за ЦСКА, дали и Купър щеше да знае къде е София ?
Знаейки капацитета на Фичо и Орманджиев, дали Юга, Брадли и Шакич нямаше още да тренират с Манчев и да си взимат заплатите нямайки кой да се споразумее с тях и да им прекрати договорите?
А защо го наричаш подуенски кадър можеш да ни обясниш тук малко по-подробно.
Бил ли е състезател на Левски по баскетбол? Колко мача има и т.н ?
Докато не се издъни нямаме право да го съдим.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 08 апр 2025 19:18

peliforewer написа:
MASTER_COOL написа:Медиите от ден първи са против Томаш.
Поредните "гнусни" атаки след неуспешен резултат.
Сигурен съм, че се е амбицирал до краен предел и утре ще е като на "война" за него този мач.
Ще се повторим и омръзнахме на всички - утре сме пак без крила.
Прав е Фичо за едно, ако Томаш имаше на разположение във всеки мач Фаетон и Бютучи - отбора в атака щеше да изглежда по коренно различен начин, Питас също щеше да вкарва редовно.

Трябва и обяснение за честите контузии, повечето от които са по време на тренировки.На мнение съм, че Кордоба ще свърши много повече работа от Турицов на какъвто и пост да го сложи, със Скаршем беше същото отношение от страна на Томаш.

За жалост, да. Има една статистика, че в последните 5 мача поне, в които Турицов е почвал титуляр, ние не можем да спечелим.

Видя се и в последния мач, че голът дойде от негова грешка. Първо не успя да спре на неговия фланг съперник, а след това закъсня и да го покрие.

Ние даже вече свикнахме с тези негови прояви и вече дори не го хейтим след мач.

Лошото е и че в атака не може да направи нищо конструктивно.

И Кордоба, и Лапеня или Делова биха се справили по-добре като десни бекове. Да не говорим, че и Петко сме обсъждали тук, че може да го пробваме бек. Кво му е? Бърз е, борбен е, умее да се включва в атака, в защита също се чувства в свои води.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 08 апр 2025 21:00

Две мнения няма. Пусне ли пак Турицов, сам си търси УВО-то
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 09 апр 2025 08:08

Усещането ми е, че ще го вземем този мач, даже не знам откъде ми идва.
Само като се сетя, че пак ще играем с Илиев и Скаршем като крила и Линдсет в средата ми става леко лошо...
Като изключим липсата на крила, която постоянно споменавам, мисля че Линдсет е най-големият ни проблем във фаза атака.
Има някакви качества, но е страшно бавен при отиграване на топката а в същото време има много брак при пасовете, сила на удара 0.
Да пуска Чорбаджийски на негово място, поне няма да ме е толкова яд ако не станат нещата.

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 09 апр 2025 08:13

Не знам защо постоянно се говори за Кордоба, слушах и Шабански на няколко пъти.
Тоя пич не е играл не помня от кога а и е тотално приключил с отбора.
В клуб като нашият трябва да има някакви принципи и който не ги спазва няма място.
Да ходи да си прави зъбите в Тимбукту, по добре да докарат някой от втория отбор отколкото да го пускат него.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 09 апр 2025 09:14

Всеки журналист си има някакъв любимец и постоянно лобира за него :

Шабански - Кордоба. Постоянно го споменава във всеки подкаст
Борето - Илиан Стефанов. Нищо против "Нани", но и той е издигнат в култ все едно е Иниеста
Явор Кръстев - Петко Панайотов, едва ли не е новата звезда на световния футбол :mrgreen:

Имам добро усещане за мача и съм зареден с оптимизъм. Без реално да имам някакъв сериозен футболен аргумент в наша полза.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 09 апр 2025 09:30

Може да има неочакван герой. Примерно защо Иван Тасев да не направи някакъв извънземен пробив и да не отбележи гол?
Или Петко, Чорбата?
Ако назад играят стабилно, тримата в центъра са активни и преборят техните халфове, имаме шансове.

Върни се в “ЦСКА”