Аз си мисля, че нещата при нас се нормализират и "анти-томаш" кампанията намалява.
Той не е безгрешен, но дава сърце и душа за ЦСКА и труда му вече си личи.
Относно Фичо - както той се изрази има кой да му иска оставката ! Щом е оставен само той - значи има Защо ! Няма да го коментирам и аз. При наличието на Томанов и Здравков - едва ли Фичо ще има последната дума за селекцията.
Поредни глупости изчетох днес - този път с адрес Купър. Евтини лъжи. Купър , Локило и всички останали от лятото ще ги коментираме в края на сезона ! Няма гаранция, че Коя ще къса пак мрежи - може в тази роля да е Исека през пролетта.
Фаетон след близо година и половина - едва чак сега разкрива потенциала си !
Зюмюр също тук беше оплют, че бил парашутист. Виждаме в момента за какъв футболист става на въпрос :idea:
Обзалагам се , че Купър и Кареасо ще са при нас и през пролетта !
Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Двамата косовари се оказаха джакпот :) Имат още двама-трима много добри в националният отбор на невралгичните позиции които търсим.MASTER_COOL написа:Аз си мисля, че нещата при нас се нормализират и "анти-томаш" кампанията намалява.
Относно Фичо - както той се изрази има кой да му иска оставката ! Щом е оставен само той - значи има Защо ! Няма да го коментирам и аз. При наличието на Томанов и Здравков - едва ли Фичо ще има последната дума за селекцията.
Поредни глупости изчетох днес - този път с адрес Купър. Евтини лъжи. Купър , Локило и всички останали от лятото ще ги коментираме в края на сезона ! Няма гаранция, че Коя ще къса пак мрежи - може в тази роля да е Исека през пролетта.
Зюмюр също тук беше оплют, че бил парашутист. Виждаме в момента за какъв футболист става на въпрос :idea:
Относно Томаш по едно време бях доста песимистично настроен към него. Въпреки че смятам цялостното му представяне за тези близо 3 месеца при нас за незадоволително, смятам, че си заслужи шанса да води тима и през пролетта. Според мен той обърна нещата след онзи пореден слаб мач срещу Хебър, където май бихме с 0:1. След мача той защити играчите и каза, че е доволен, а реално пак си бяхме трагедия. Но...Психология! Ако беше продължим да атакува играчите и да ги критикува, кой знае какво щеше да се случи.... :?:
За разлика от Генчев на Томаш не може да му се отрече, че е гъвкав в тактическо отношение. При нас за 3 месеца използва поне 5 различни схеми, което за мен е положително и показва, че той е мислещ и модерен треньор. Не ми харесва прекаленото и на моменти безсмислено използване на някои тактически прийоми, като например включването на единия бек в центъра на терена. Срещу Спартак и при двата им гола Тибо не бе в зоната си. Също така според мен в много от мачовете, в които нямахме добри резултати, в хода на срещите не съумяваше да вземе най-добрите решения, правеше прибързани и прекалено ранни смени.
Сега след зимната подготовка и евентуално нови попълнения ще имаме възможност за цялата пролет да преценим по-обстойно треньорските качества на Томаш.
Относно Купър е ясно, че ще остане и през пролетта минимум. Аз дори не смятам, че ще търсим цз. Ние си имаме Петров и Кордоба. С Кареасо обаче може би ще се разделим. Добре играе и се старае, но същото беше и с Гарсес, който играеше по времето на Илич. Просто не могат да му намерят мястото. Трябва си дефанзивен халф там.
За разлика от Генчев на Томаш не може да му се отрече, че е гъвкав в тактическо отношение. При нас за 3 месеца използва поне 5 различни схеми, което за мен е положително и показва, че той е мислещ и модерен треньор. Не ми харесва прекаленото и на моменти безсмислено използване на някои тактически прийоми, като например включването на единия бек в центъра на терена. Срещу Спартак и при двата им гола Тибо не бе в зоната си. Също така според мен в много от мачовете, в които нямахме добри резултати, в хода на срещите не съумяваше да вземе най-добрите решения, правеше прибързани и прекалено ранни смени.
Сега след зимната подготовка и евентуално нови попълнения ще имаме възможност за цялата пролет да преценим по-обстойно треньорските качества на Томаш.
Относно Купър е ясно, че ще остане и през пролетта минимум. Аз дори не смятам, че ще търсим цз. Ние си имаме Петров и Кордоба. С Кареасо обаче може би ще се разделим. Добре играе и се старае, но същото беше и с Гарсес, който играеше по времето на Илич. Просто не могат да му намерят мястото. Трябва си дефанзивен халф там.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
MASTER_COOL написа:Аз си мисля, че нещата при нас се нормализират и "анти-томаш" кампанията намалява.
Не смятам, че някога е имало анити-Томаш кампания. Дори да е имало критики към някои треньорски решения (което е нормално), никога не се е прекрачвала нормалната граница (поне тук). Сигурен съм, че всички искаме и се надяваме Томаш да успее, а основните критики (с основание) бяха насочени към предишните директори, които се провалиха тотално. Относно футболистите съм сигурен, че на много от привличаните в ЦСКА през годините, ако се бе дало повечко време, биха показали по-добри неща (като Бусато например), но в ЦСКА много рядко го има този комфорт. В ЦСКА всички очакваме да бъде демонстрирана класа и постоянство, но за съжаление много други фактори влияят върху представянето на даден футболист и не всичко опира до индивидуални качества.
Тема Спорт пише че Евтимов отива в Локо СФ.
Трябва да обърнат внимание и на бълг.пазар. Ферер и Годой от Берое, Лясков от Локото, Рапнуи от авиаторите, камерунчето от Ботев
soilwork написа:Трябва да обърнат внимание и на бълг.пазар. Ферер и Годой от Берое, Лясков от Локото, Рапнуи от авиаторите, камерунчето от Ботев
Годой от Берое е много добър ама при наличието на Исека и Коалипо дали има смисъл от трети централен?
На кой викаш камерунчето от Ботев?
Вини Трибулеgihuelo написа:soilwork написа:Трябва да обърнат внимание и на бълг.пазар. Ферер и Годой от Берое, Лясков от Локото, Рапнуи от авиаторите, камерунчето от Ботев
Годой от Берое е много добър ама при наличието на Исека и Коалипо дали има смисъл от трети централен?
На кой викаш камерунчето от Ботев?
Аз пък се надявам от всички нови да вземем поне един българин който става за титуляр. Понеже говорите за бекове, говореше се за Нюрнбергер,а защо не един Виктор Попов? Това са футболисти които не се нуждаят от 1 год адаптация.
-
- Контакти:
sly написа:Аз пък се надявам от всички нови да вземем поне един българин който става за титуляр. Понеже говорите за бекове, говореше се за Нюрнбергер,а защо не един Виктор Попов? Това са футболисти които не се нуждаят от 1 год адаптация.
За Нюрнбергер съм за, но Виктор е голяма дупка да не кажа яма.
Do Something Different!