Статията е измислица според мен.
Малко е вероятно, ако няма контузии и при наличието на толкова много халфове, треньорът да пусне двамата си нападатели от самото начало и да не си остави никаква опция на пейката.
отделно кой треньор казва на някаква медия 3 дена по-рано какъв ще му е състава. Според мен той самия не е решил, иначе за какво са тия тренировки.
11 Кръг/ЦСКА - Септември /05.10.2024/ 17:30
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 11 Кръг/ЦСКА - Септември /05.10.2024/ 17:30
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Статията е измислица според мен.
Малко е вероятно, ако няма контузии и при наличието на толкова много халфове, треньорът да пусне двамата си нападатели от самото начало и да не си остави никаква опция на пейката.
отделно кой треньор казва на някаква медия 3 дена по-рано какъв ще му е състава. Според мен той самия не е решил, иначе за какво са тия тренировки.
Стипич си го казваше :)
Скаршем трябва да играе, иначе ще поиска трансфер още зимата вероятно. Тъпо ще е да не му се даде шанс.
Има логика според мен да пробваме 4-3-3 с Исека и още едно атакуващо крило.
В халфовата линия с три халфа. Както казах аз бих заложил на Скаршем да е единият. Отзад няма да ги бара, но няма лошо да пусне Турицов, а второто полувреме при позитивен резултат и Християн. Има и други наши младежи като Петко и Илиан, но Петко май не беше дори в групата за последния мач. При двама нападатели в титулярния състав се отваря шанс и за Марк Емилио или Борносузов да влязат поне в групата за мача.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Този мач ще ми е интересен най-вече, защото новите за пръв път ще играят на приличен терен (поне се надявам), позволяващ по-бърза игра.
Относно състава мисля, че този мач позволява да се направят някои промени и да се дадат минути на тези, които обикновено почват от пейката.
Относно състава мисля, че този мач позволява да се направят някои промени и да се дадат минути на тези, които обикновено почват от пейката.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Когато си притиснат до стената, време за експерименти няма.
Ако бяхме първи с 12 точки пред втория ДА - но сега абсурд.
Ще се пускат най-добрите и подготвените, тези които са показали и най-голямо желание и трудолюбие в тренировките.
Слабо ме интересува Скаршем, че ще иска да напуска ! Да напуска ! Ние не сме сиропиталище. Този футболист по мое мнение, няма класа за ЦСКА !
Ще се пускат най-добрите и подготвените, тези които са показали и най-голямо желание и трудолюбие в тренировките.
Слабо ме интересува Скаршем, че ще иска да напуска ! Да напуска ! Ние не сме сиропиталище. Този футболист по мое мнение, няма класа за ЦСКА !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Sens85 написа:Този мач ще ми е интересен най-вече, защото новите за пръв път ще играят на приличен терен (поне се надявам), позволяващ по-бърза игра.
Теренът специално за този мач изобщо не е готов. Идеално се вижда от днешното видео, че тревата не е станала еднородна, а и може още да не е минал поне една коситба. Какъв бе тоя зор специално за мач със Септември да се играе на Васил Левски си го знае само ръководството ви.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- MASTER_COOL
- Контакти:
\Dust написа:Sens85 написа:Този мач ще ми е интересен най-вече, защото новите за пръв път ще играят на приличен терен (поне се надявам), позволяващ по-бърза игра.
Теренът специално за този мач изобщо не е готов. Идеално се вижда от днешното видео, че тревата не е станала еднородна, а и може още да не е минал поне една коситба. Какъв бе тоя зор специално за мач със Септември да се играе на Васил Левски си го знае само ръководството ви.
Това видео въобще не е от днес ! Ти добре ли си ? Къде видя облаци над София ?!
Днес е качено, а видеото вероятно е от вчерашния ден. Ден два няма да направят тревата по-устойчива. Ще пишем отново след мача относно терена.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Това видео е поне от преди 10 дни
Авторът на видеото е написал следното.
Сигурен съм за себе си, че този терен след първото полувреме ще е доста зле.
И така, две седмици преди вечното дерби Левски-ЦСКА, тук все пак вече има поне трева, която още се вкоренява, и сме в очакване на поставянето на вратите и разчертаването на терена.
Сигурен съм за себе си, че този терен след първото полувреме ще е доста зле.
MASTER_COOL написа:Когато си притиснат до стената, време за експерименти няма.
Така е. Но ако има мач, в който може да се даде шанс на някои наши момчета и на футболисти, които получават принципно по-малко шанс, това е този.
Но Томаш показва, че е малко непредвидим до момента. Все още го опознаваме като треньор, тактически виждания, предпочитания и т.н. В момента не бих се обзаложил с никой нито с какъв състав ще започне, нито с каква схема, но от видяното до момента от него според мен има някаква склонност към екстравагантни и изненадващи решения.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]