Gotzev.88 написа:И с ромб, и с правоъгълник, и с триъгълник не е сериозно един отбор да има само един дефанзивен полузащитник (Юга). Така че това момче, Скарсем ли е, серсемин ли е, е повече от добре дошло. Не знам кой първи е имал "гениалната" идея бековете ни да се преквалифицират като халфове постоянно от две, три години насам (Жеферсон, Вион, Шакич), а когато ги няма да се преквалифицира креативен халф (Кареасо, Линдсет), но това безумие трябваше все някога да спре. Ситуацията на този пост от два сезона е толкова критична, че чак ми залипсва Кристиян Малинов![]()
Щом се разделихме с Шагоян (Слава тебе, Господи!!!), значи очакваме да подпишем и с крило. Само се моля да не вземем две, три на килограм, вместо само едно, но качествено. Две добри крила (Фаетон+нов) и още две (дедо Асприля и детето Антонов) за резерви би било супер и най-накрая ще има материал и за схема с крила.
Ако им остане време, не е зле и един ляв бек, че не знаем Де Ноер в каква форма ще е след такава дълга контузия. Но като цяло и само с крило и серсемина да останем, пак добре- ще се закърпят най-фрапантните дупки. А да, поне един, ако не може и двамата, измежду Естрада и Назон трябва да се събуди. Ако трябва с шамари. Ако трябва на смени, един месец единия, втория месец другия...
Дa, съгласен съм с голяма част от написаното от теб. Разсъждаваш логично. Но не мисля, че Скарсем има нещо общо с дефанзивен халф, съдя обаче само от клипа, който гледах от 2022 г. Той е по-скоро офанзивен халф според мен. На кой на мястото ще играе, не знам

Относно преквалифицирани те дефанзивни халфове си прав, но понякога има и сполучливи решения. Сега например със завръщането на Матей и ако няма изходящи трансфери кой ще играе като ЦЗ. Не знам за мен да дадеш милион за играч и той да търка пейката...

Хубаво си сетил за крило, дано вземем такова и даже качествено.
Искам да видя младите на този лагер и ако играят добре НЕМ няма никакво оправдание да не ги пуска. Да ти хубаво напомни оня ден, че пускал много млади в миналото, но всеки гледа настоящето.
Относно нападателите наскоро четох едно мнение, мисля, че на Червенков, че те всъщност страдат заради халфовете зад тях. Е не мога съвсем да се съглася с него. Специално тоя Естрада нищо не дава от себе си. Страх ли го е, пази ли се, не му ли се играе, не знам. Но не играе, а може много повече. За Назон то е ясно- лимитиран футболист с избухвания от време на време, но до там. За Фаетон не мисля, че схемата с ромб му пасва, но въпреки това и той трябва да повиши много повече нивото, за да оправдае високата сума, платена за него.