1 Густаво Бусато, 20 Асен Дончев, 4 Мено Кох, 13 Браян Кордоба, 15 Тибо Вион, 8 Станислав Шопов, 7 Джонатан Линдсет, 14 Тобиас Хайнц, 11 Матиас Фаетон, 10 Жираир Шагоян, 9 Дюкенс Назон
Бусато - титуляр? Докога? Явно не вярват на Митко? А защо преподписаха с него тогава??????
Този брадатия го държат, а Кареасо е пейка. А конфликтът бе започнат от брадатия?
Мено Кох-въпросителни и за него? Християн-кога? А реално Християн е правил най-малко грешки от всички тия цз.
4 Кръг/ ЦСКА - Славия /06.08.2023/ 18:45 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 4 Кръг/ Славия-ЦСКА /06.08.2023/ 18:45 ч.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
- Контакти:
Какво стана с колумбийската мега звезда Естрада , защо го няма в разширения състав , още ли килограми има да сваля или не му минала миналогодишната контузия.
И аз не разбирам защо Кареасо го оставя на пейката, при положение че на мача с румънците бе може би най-дейният.
Оаквам тегав мач, но дано бием.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Нашите са аматьорчета. Нямаме футболисти. Такива смешни отигравания отдавна не бях гледал
На който и треньор да му сложат аматьорски отбор да играе срещу професионални футболисти, нищо няма да може да направи. Проблема е в този, който е правил селекцията. И той е някой аматьор. Селекция от неможачи ! Маестро, ако е добър тренер, ще трябва да ги дръпне второто полувреме назад всичките и да пазим резултата, защото все пак е 1 точка. Поне нея да вземем. Следващият мач ако паднем от Лудогорец с по-малко от 4 гола, ще смятам, че имаме подобрение в играта.

Играем без самочувствие и желание, футболистите видимо са паднали психологически.
Играем 4-2-3-1. Липсва ни индивидуалната класа в атака. Назон се отчете с един хубав пас и дотам. Фаетон-кръгла нула. Хайнц и той горе-долу същата работа. Шагоян плаче за смяна. Опропасти пори всичко, в което бе замесен. Линдсет--много грешки. Шопов- по-напред играе от норвежеца, но отново не може да направи решаващ пас или удар.
В момента дискутират за Бусато - "какво трябвало да направи тохй, за да седне на пейката". И аз се питам същото. Може би трябва да питаме Стоян Колев. Ракии ли му носи, пари ли му дава. Бусато е приключил при нас за мен. Както и Турицов. Няма ръководство, което да взима адекватни решения. Това е. И ще страдаме още, докато нe се намери някой, който да се нагърби с важните решения.
Единственият който може да промени нещо е Асприля. Папазов също ще е по полезен от Назон.
Играем 4-2-3-1. Липсва ни индивидуалната класа в атака. Назон се отчете с един хубав пас и дотам. Фаетон-кръгла нула. Хайнц и той горе-долу същата работа. Шагоян плаче за смяна. Опропасти пори всичко, в което бе замесен. Линдсет--много грешки. Шопов- по-напред играе от норвежеца, но отново не може да направи решаващ пас или удар.
В момента дискутират за Бусато - "какво трябвало да направи тохй, за да седне на пейката". И аз се питам същото. Може би трябва да питаме Стоян Колев. Ракии ли му носи, пари ли му дава. Бусато е приключил при нас за мен. Както и Турицов. Няма ръководство, което да взима адекватни решения. Това е. И ще страдаме още, докато нe се намери някой, който да се нагърби с важните решения.
Единственият който може да промени нещо е Асприля. Папазов също ще е по полезен от Назон.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Никакво заяждане няма, но за пореден път ви правят мечешка услуга с този смешен ЖК на Вион, да не говорим, че без него може да играете по-добре.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
Re: 4 Кръг/ ЦСКА - Славия /06.08.2023/ 18:45 ч.
Това ли е звездната селекция, Славия ни показва как става с Българи, ЦСКА не може да бие, ако мачът не е уреден.
Не мога да разбера защо не се радват мрънкачите колко офанзивен футбол играе вече ЦСКА в новата формация 4-5-1? Голям кеф ми е да гледам отново единствения нападател на ЦСКА 80 минути да играе срещу ... 8 защитници. Абсолютно сам. И последните 10 мин да се хвърлят на юруш все едно са в махалата. без тактики, мактики, схеми и тем подобни западни измишльотини. Бе истината е ЦСКА да играе срещу Хебър, Септември, Локо Сф, Славия, Ботев Враца и тем подобни величия с офанизвната схема с ... 1 самотен нападател. Все едно се е върнал Стамен Белчев. Маестрото е същия случайник. Даже няма тапия за треньор, та се налага да се търси някой дето има. Аматьорщина.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Това е. Свиквайте. Коментарите са излишни.