ПФК Левски 1914 : ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: ПФК Левски 1914 : ЦСКА
Аз си мисля, че нашият отбор е по-стабилен в момента. От друга страна усещам леко подценяване в синия лагер и се фаворизират сами. Това е нашият шанс. Трябва задължително да спечелим и да притискаме Лудогорец постоянно.
В никакъв случай не сме по-слабият отбор в момента. Турицов и Де Нойер не би трябвало да имат проблеми с бразилчетата, които определено не са в форма в момента. Трябва да внимаваме с Жоро Миланов и Краев.
В никакъв случай не сме по-слабият отбор в момента. Турицов и Де Нойер не би трябвало да имат проблеми с бразилчетата, които определено не са в форма в момента. Трябва да внимаваме с Жоро Миланов и Краев.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Без сектора с ме с играч по-малко но пак ще ги треснем
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
-
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Аз си мисля, че нашият отбор е по-стабилен в момента. От друга страна усещам леко подценяване в синия лагер и се фаворизират сами. Това е нашият шанс. Трябва задължително да спечелим и да притискаме Лудогорец постоянно.
Съгласен съм с теб, ние че не сме по-слабият отбор в момента това е ясно. По притеснителното е Илич на кого ще разчита по крилата и нападател, защото за мен нито Назон, нито Бамба в момента са ОК...
Бразилчетата им точно в такива мачове играят на макс, то това си им е в кръвта на дербита да играят на макс... Жоро Миланов за мен не е фактор, в силните мачове, той изобщо не се появява като фактор.. Виж Краев, там има голямо израстване, особено в наказателното поле с глава е подобрил много качествата си.. и това им е една и от схемите.
-
- Контакти:
И последно какво стана с новите ? Картотеки ли чакаме, направени ли са вече ? Едни пишат, че са готови, от официалният сайт пак нищо като информация..
-
- Контакти:
Red_Omerta написа:И последно какво стана с новите ? Картотеки ли чакаме, направени ли са вече ? Едни пишат, че са готови, от официалният сайт пак нищо като информация..
Тримата нови са картотекирани и могат да играят в неделя.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Има спам тема за припощини
Аз написах в синята тема за мача че ще ги пометем заедно с коефицентите и съдиите и мнението ми беше изтрито инмидиътли:))
Аз написах в синята тема за мача че ще ги пометем заедно с коефицентите и съдиите и мнението ми беше изтрито инмидиътли:))
-
- Контакти:
peliforewer написа:Red_Omerta написа:И последно какво стана с новите ? Картотеки ли чакаме, направени ли са вече ? Едни пишат, че са готови, от официалният сайт пак нищо като информация..
Супер, това е добра новина, дано видим част от тях в неделя :)
Red_Omerta написа:peliforewer написа:Red_Omerta написа:И последно какво стана с новите ? Картотеки ли чакаме, направени ли са вече ? Едни пишат, че са готови, от официалният сайт пак нищо като информация..
Може пък с някой от новите да изненадаме загащения корифей на правилния футбол
sly написа:Red_Omerta написа:peliforewer написа:Red_Omerta написа:И последно какво стана с новите ? Картотеки ли чакаме, направени ли са вече ? Едни пишат, че са готови, от официалният сайт пак нищо като информация..
Може пък с някой от новите да изненадаме загащения корифей на правилния футбол
Не вярвам новите да влязат в Дербито от първата минута ама може и да видим
един от тримата второто полувреме
Корифея ще говори след мача че Левски е вечен и продължават напред
с Насо голото дупенце и новия спонсор