delqnski47 написа:
Излизаме с 9 човека . Силите са изравнени
И ние сме с доста фигуранти в трупата-Стефанов,Мечев,Динков..... числено неравенство във ваша полза
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:
sandi74 написа:delqnski47 написа:
И ние сме с доста фигуранти в трупата-Стефанов,Мечев,Динков..... числено неравенство във ваша ползаОчаквам след мача да ми честитиш от сърце победата колкото и да ти е кофти
![]()
delqnski47 написа:Първото полувреме свърши . Истинско зрелище между два класни отбораНе знам дали ще издържа за второто, ще си пусна някой по - лек мач от калпавото английско или испанско първенство да се поуспокоя от емоцията
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Не си го причинявай и остани на канала !
Второто ще бъде още по-зрелищно с уникални ситуации пред двете врати, пияна топка и 4-5 задни ножици за кеф на публиката!
Предупреден си !
Ще съжаляваш!
delqnski47 написа:sandi74 написа:delqnski47 написа:
И ние сме с доста фигуранти в трупата-Стефанов,Мечев,Динков..... числено неравенство във ваша ползаОчаквам след мача да ми честитиш от сърце победата колкото и да ти е кофти
![]()
Гълъбов като играе и всички съотборници около него губят по 75% ефективност на периметър 15 км т.е. вие сте с 5-6 човека отгоре в тоя мач
sandi74 написа:delqnski47 написа:sandi74 написа:delqnski47 написа:
![]()
Гълъбов като играе и всички съотборници около него губят по 75% ефективност на периметър 15 км т.е. вие сте с 5-6 човека отгоре в тоя мач
Баси,тогава значи се оказва че играем срещу Кабака,асистентите му и ВАР-аджиитеВ такъв случай и точката ще е сладка
delqnski47 написа:sandi74 написа:delqnski47 написа:sandi74 написа:delqnski47 написа:
![]()
Баси,тогава значи се оказва че играем срещу Кабака,асистентите му и ВАР-аджиитеВ такъв случай и точката ще е сладка
Технически те са наши хора, но губят 75% ефективност и се получава ''обратен ефект'', т.е. те са с вас заради Гълъбов .
Потребители, разглеждащи този форум: Septimius и 5 госта