20 кръг/ ЦСКА-Локомотив ПД / 06.03.2021/ 17:30 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 20 кръг/ ЦСКА-Локомотив ПД / 06.03.2021/ 17:30 ч.
Абсолютно измислено нарушение на Кайседо, да не говорим за картона!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Ще ми се да видя статистиката с нарушенията и на двата отбора.

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Този мач ще бие всички рекорди по свирени нарушения. Отврат е за гледане.
Той Гонзо затова мрънка. Щото такива съдии се насират и свирят всяко докосване. А картоните на Кайседо и Умарбаев са скандални.
13 за нас..
20 за Локото..
33 за полувреме..
Смятайте колко време се играе..!

20 за Локото..
33 за полувреме..
Смятайте колко време се играе..!

OT18 написа:Той Гонзо затова мрънка. Щото такива съдии се насират и свирят всяко докосване. А картоните на Кайседо и Умарбаев са скандални.
Съгласен!
Всяко единоборство се свири нарушение. Съдията верно се е наакал, а коментатора все едно гледа друг мач! Според мен имаше нарушение на Пиргов срещу Кайседо и съответно дузпа.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:Всяко единоборство се свири нарушение. Съдията верно се е наакал, а коментатора все едно гледа друг мач! Според мен имаше нарушение на Пиргов срещу Кайседо и съответно дузпа.
Сложи си очилата и гледай пак положението!?Нападателя ВРЪХЛИТА вратаря след ,като е играл с топката!
- redhooligan
- Контакти:
Ozzimozzi написа:Всяко единоборство се свири нарушение. Съдията верно се е наакал, а коментатора все едно гледа друг мач! Според мен имаше нарушение на Пиргов срещу Кайседо и съответно дузпа.
Напълно съм съгласен.
Също така Момчил Цветанов не знам колко нарушения трябва да направи, за да му бъде вдигнат жълт картон! Съдията прецаква мача, и после защо няма положения! Просто е неадекватен. Но така ще е, след като 3 дена се реве срещу него от страна на оня който няма 8-ми клас и колегите му!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
dvdvd написа:Ozzimozzi написа:Всяко единоборство се свири нарушение. Съдията верно се е наакал, а коментатора все едно гледа друг мач! Според мен имаше нарушение на Пиргов срещу Кайседо и съответно дузпа.
Сложи си очилата и гледай пак положението!?Нападателя ВРЪХЛИТА вратаря след ,като е играл с топката!
А вратаря не връхлита ли нападателя, докато нападателя играе с топката?
Красимир Иванов
Красимир Иванов