Труден мач. А и Лудогорец са опрени до стената след загубата от Локо. Титлата няма да се реши в този мач със сигурност, но ако Разград паднат втори пореден мач това ще е много тежък удар за тях, най-вече психически. Столът на очилаткото също ще се разклати рано-рано. Иначе и аз съм убеден, че няма да тръгнем да се надиграваме с тях. Просто шансовете ни не са големи, ако тръгнем по такъв начин. Съставът ни и той на 90 % е ясен, същия като с морето, но Жеферсон отзад, а Тибо където му е мястото.
Положителен знак е и новината, че ще взимаме холандски защитник в тима. Не само за отбора, но това подсказва и намеренията на собствениците. Не върви някакси да оставят тима лятото, пък сега да плащат пари за нов играч. Прогнозата ми е за хикс.,но дано успеем да бием.
19 кръг/Лудогорец - ЦСКА / 27.02.2021/ 15:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 19 кръг/Лудогорец- ЦСКА / 27.02.2021/ 15:00 ч.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
В този мач всичко може да се случи,но е сигурно ,че ЦСКА не отива в Разград просто с мисълта да не паднем. А шахматистчето сега ще го видим що за птица е, дали ще се задържи ,щото чичо Гошо Шубата е свободен.
.Психологически е много добре,точно в този момент на Армията да привлекат нов играч,и без това имаме нужда от ЦЗ.

Тея отзад са дантели. Ще имаме поне 2-3 чисти положения за гол. От това колко ние ще вкараме ще зависи крайния изход от мача.
Всъщност и от съдията, ако ни почне от рано с картони...
Всъщност и от съдията, ако ни почне от рано с картони...
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Трябва да се знае, че какъвто и да е резултат, дори и при загуба, не е фатален и да се излезе без напрежение. Евентуална загуба в най-лошия случай ни връща на изходна позиция от преди.... два кръга, така че няма нищо страшно. Победата на Локо Пловдив тук изигра голяма роля, защото в най-лошия случай се връщаме пак на 6 точки пасив. А оттук до края в мачовете извън директния двубой съм сигурен, че те ще направят доста повече грешки от нас. Напрежението в този мач е върху Лудогорец.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Големият ни коз в този мач, ще е триото в средата - Жеферсон, Юга и Тиаго !
Съществено ще е значението и на Вион и Мазику.
Ако не направим някакви безумни грешки в защита и запазим стабилност, Пеняранда и Кайседо ще имат много добри шансове.
Състава ми е ясен на 99 %
-------------------------------Бусато------------------------------
----------Матей-------------Гълъбов-------------Занев--------
-Вион---------------Юга---------Жеферсон---------Мазику-
----------------------------Тиаго----------------------------------
----------------Пеняранда----------Кайседо--------------------
Въпросителната е Пеняранда или Йомов.
По - вероятно е да стартира Пеня
Ако не направим някакви безумни грешки в защита и запазим стабилност, Пеняранда и Кайседо ще имат много добри шансове.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Големият ни коз в този мач, ще е триото в средата - Жеферсон, Юга и Тиаго !
Егаси, Гълъба е ЦЗ в тая схема. ....Пф, дано да не е
За мен: до Каседо трябва да е Синклер, а на мястото на Жеферсон - Тиаго. Пеня - с идея назад
-
- Контакти:
k_oleto написа:MASTER_COOL написа:Големият ни коз в този мач, ще е триото в средата - Жеферсон, Юга и Тиаго !
Егаси, Гълъба е ЦЗ в тая схема. ....Пф, дано да не е
За мен: до Каседо трябва да е Синклер, а на мястото на Жеферсон - Тиаго. Пеня - с идея назад
Абсурд е да излезете с двама офанзивни халфа като гости в Разград и само Юга да ги покрива. На колегата схемата е оптимална за такова гостуване. Само в защита в самата подредба може да има ротация, не ги знам как ги нарежда.
Дано биете или Х да се завърти малко класирането и интригата. От следващите 4 мача и на трите отбора ще стане ясно има ли някой шанс да бутне Лудогорец тази година- и трите отбора имат преки мачове помежду си и кофти мачове с другите два най-добри отбора в групата в момента- Берое и Арда.
В атака са много добри, в защита доста колебливи, така че има шанс да бъдат свалени тази година, зависи дали ще правят грешки с Берое и Арда, както до края на сезона, така и в шестицата.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Очаквам голяма сеч от съдията .
Дузпи , музпи, картони, засади, и т.н .
Въпреки това ще бием с едно голче .

Въпреки това ще бием с едно голче .

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
-
- Контакти:
Акрапович е казал, че Жеферсон не е готов за събота. Пак ще има въртележка.
Хайл Мусолини
Все си мисля, че няма да загубим този мач.
Не вярвам Акрапа да излезе да се надиграва с делиорманци.
Най-вероятен Х, под 2,5 гола.
Тоя Драгомир Драганов не свири ли при победата ни в Разград с 2:1, когато изгони Каранга за няма нищо и подмина едно откровено преборване на Меркадо от Сисиньо в НП?
Едит: Той е бил
[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rAaaIBDV1VE[/youtube][/offtopic]
Не вярвам Акрапа да излезе да се надиграва с делиорманци.
Най-вероятен Х, под 2,5 гола.
ugly bug написа:Очаквам голяма сеч от съдията .
Тоя Драгомир Драганов не свири ли при победата ни в Разград с 2:1, когато изгони Каранга за няма нищо и подмина едно откровено преборване на Меркадо от Сисиньо в НП?
Едит: Той е бил

[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rAaaIBDV1VE[/youtube][/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.