Игра с прогнози ЦСКА сезон 2020/2021
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Игра с прогнози ЦСКА сезон 2020/2021
Прогнози : Голмайстор на сезона : Мартин Камбуров, най-добър халф - Галин Иванов.
само трябва да се подсещам да пускам прогнози, щото забравям
Kiril2681 написа:Ще участвам отново! Имам само едно питане - при равен брой точки как се определя по-предното място? Предлагам да е по брой точни резултати, въпреки че това доста ще усложни работата ти
Имам нещо впредвид относно този казус. Иначе, ако не си забелязал досега, понеже не водих такава статистика, този който беше с повече точки преди кръга, запазваше по-предното място.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
NOMER14 написа:Фенове на Левски могат ли да участват?
[offtopic]Ако ме научиш, как се прави онази таблица (защото съм малко лаик), специално за теб ще отпусна "wild card". Иначе от съображения за сигурност участват само червени фенове. Ако пусна и сини ще стане втора тема "Без цензура".[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...
- cskarcheto92
- Контакти:
Участвам
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
Включвам се.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Включвам се!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
- Контакти:
айде и аз