Стамен Белчев Vol.2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Plovdiv_1926
Контакти:

Re: Стамен Белчев Vol.2

Мнениеот Plovdiv_1926 » 03 юли 2020 01:15

И аз не мисля, че Белчев е по-добър от сърбина. С далеч по-силен състав постигна сходни с неговите резултати. Сърбинът не изповядваше атрактивен футбол де, но пък беше много ислов, с тичане и здрава защита, както прави и Бруно, явно е някъв югославски прийом.

От друга страна, играчите ви са в дупка и им трябва по-мек треньор, който да ги вдигне, не някой, който да ги гърчи от бягане.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Ali.Sowe

Мнениеот Ali.Sowe » 03 юли 2020 08:49

Успех на Стамен Белчев!
Имам чувството, че е временен вариант, но пък той веднъж пое отбора временно и изкара година и половина. Ще поживеем, ще видим!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 03 юли 2020 09:44

Нещо и аз не мога да разбера каква точно е политиката на Гришата с тези непрекъснати смени на треньори.
Не виждам и какво наложи смяната да стане 3 мача преди края на сезона.
Когато назначиха Крушата, казах, че проблемът е в липсата на каквито и да са шампионски успехи при него. Това се видя в срещите с водещите отбори и във финала за купата. В този смисъл как точно надграждаме с назначаването на Стамен? Какви успехи има той?
В ЦСКА трябва да се вземат футболисти и треньори, които са доказали качествата си, като са спечелили трофеи - титли и купи.
Противното е нарушаване на традициите на ЦСКА.
Успех все пак на новия стар треньор и на отбора в останалите 3 мача и през новия сезон!

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 03 юли 2020 11:48

Успех на Белчев дано да има куража и той да поиска играчи каквито му трябват.След това може вече да се говори за изисквания към него.Точно тук е тънкия момент да уцелиш правилният играч за отбора а и цената му да отговаря.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 юли 2020 11:51

djd написа:Нещо и аз не мога да разбера каква точно е политиката на Гришата с тези непрекъснати смени на треньори.
Когато назначиха Крушата, казах, че проблемът е в липсата на каквито и да са шампионски успехи при него. Това се видя в срещите с водещите отбори и във финала за купата. В този смисъл как точно надграждаме с назначаването на Стамен? Какви успехи има той?
В ЦСКА трябва да се вземат футболисти и треньори, които са доказали качествата си, като са спечелили трофеи - титли и купи.
Успех все пак на новия стар треньор и на отбора в останалите 3 мача и през новия сезон!

Крушиньо е подал оставка.Няма как да държиш човек насила на такъв отговорен пост и същия да не е сигрен в себе си.
Колкото до бат Стамен.Той познава половината отбор, така че това може да се сметне за плюс за момента.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 03 юли 2020 12:57

delqnski47 написа:
djd написа:Нещо и аз не мога да разбера каква точно е политиката на Гришата с тези непрекъснати смени на треньори.

Крушиньо е подал оставка.Няма как да държиш човек насила на такъв отговорен пост и същия да не е сигрен в себе си.
Колкото до бат Стамен.Той познава половината отбор, така че това може да се сметне за плюс за момента.

Трябваше да сложи някой от групата за хвърляне на снежни топки тогава. Те са най-добрите. ;)

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 03 юли 2020 18:16

Дано не стане като Дерменджиев в Левски. Да го използват докато не намерят уж правилният треньор.
Все пак ще успокои играчите и ще се отпуснат си мисля.

Върни се в “ЦСКА”