Летен трансферен прозорец и контроли 2020/2021
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Летен трансферен прозорец и контроли 2020/2021
Не е вярно , бе ! Джурналята пишат,че се връща в Ловеч. Тия сигурно Ицето ги е докарал и той ще им плаща. 

Вече ме е страх да имам очаквания, защото смятах и миналата лятна селекция за добра. При всички положения се запазват впечатленията ми, че ГГ е осъзнал, че ако скоро няма титла ще изперкаме окончателно и затова с тази селекция се гонят високи краткосрочни цели. Искам да кажа- по-възрастни играчи, които са си минали максимума и не ги готвят за последваща продажба и печалба. Рискът е да нямат мотивация за игра, но особено този последният дори без мотивация и желание ще е перла в смотаната ни лига
Ако измъкнат отнякъде и нещо по крилата и задължително нападател ще е прекрасно.
Втори проблем е ако наистина сме решили да връщаме Белчев. Нищо срещу него, но качествените играчи, които са играли на такова високо ниво, имат съответното его и самочувствие... та не знам дали ще са достатъчно добри като хора да проявят нужния респект към скромен и тих треньор.

Втори проблем е ако наистина сме решили да връщаме Белчев. Нищо срещу него, но качествените играчи, които са играли на такова високо ниво, имат съответното его и самочувствие... та не знам дали ще са достатъчно добри като хора да проявят нужния респект към скромен и тих треньор.
Какво мислите за гърменето по медиите, че Марселиньо идва при нас?
От поне една година, той не е онзи играч, който беше на времето.
-
- Контакти:
С договор за една година може да се пробва,мисля,че ще е от полза.
-
- Контакти:
Не ни трябват интриги в съблекалнята. В никакъв случай!
Хайл Мусолини
rusev написа:Какво мислите за гърменето по медиите, че Марселиньо идва при нас?
Може, ако Домуза му плаща заплатата.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Марселиньо в прайма си беше истинска класа, но остаря и започна стремглаво да залязва. На неговата позиция имаме Тиаго и Белтраме. Кери и Евандро също могат да играят там, както и юношата Смоленски.
Според мен няма да ни е нужен. По - скоро ни трябва спешно крило и десен бек.
HardWork написа:Марселиньо в прайма си беше истинска класа, но остаря и започна стремглаво да залязва. На неговата позиция имаме Тиаго и Белтраме. Кери и Евандро също могат да играят там, както и юношата Смоленски.
Да, в прайма си беше играч от много високо ниво, но вече и аз не виждам от каква полза ще ни е.
Крило имаш предвид от ляво? Джеси е много непостоянен, според мен ни липсва нападател от класата на Каранга и Мауридес, дори.
- trokadero_
- Контакти:
Дано наистина новите досега имат класа и играят добре.
ЦСКА-София ще плати 1,3 милиона евро, за да привлече футболиста Жул Кейта от Ланс, твърди „Lensois“.